Sevgilim bakire olduğu için orgazm olamam dedi sadece zevk alırım ama öyle orgazm olamam olmam için ilişkiye girmem gerektiğini söyledi sizce doğrumudur?
(Abaza’lar ve sapkınlar engellenecektir)
(Abaza’lar ve sapkınlar engellenecektir)
zevk alıyorsa onun son noktası orgazmdır kız arkadaşın orgazmın ne olduğunu bilmiyor bence :d
Biliyor
Denedik olmadı
o zaman problemi var kardeşim bakire bir çok kızla cinsel temasta bulundum sıkıntılı olanlar hariç hepsi orgazma ulaştı bakire olmayan bir çok kızla 40 45 dakika ilişkiye girmeme rağmen orgazma ulaşamayanlar oldu
Yanlışım varsa düzelt ama bakire adı üstünde delik Yok hani içine bişey girip çıkmıyor ben orgazm diyorum sadece zevk suyuna bağlı böyle ıslaklık değil bildin akıtacak türden bide 45 dk yapıyormuşum yeni dünya rekoru sen ilan ediyorum dostum 😂
klitoral orgazmı duymadığın belli kardeşim cinsellikten pek çakmadığın geç boşalma diye birşey duymadığında belli rekortmen oldum sağol
Ya olm klitoral bir araştır sadece zevk ıslak olan şey neyi bilmiyorsun kimi yiyorsunuz rokortmen sensin hadi tamam uza şimdi. Burdan görüp şeyleri de yazma ya klitoralin ne oldunu daha bilmeyen insan.
he tamam kardeş sensin
Orgazmın bekaretle alakası yoktur. İkinizde cinsel bilgiye sahip olmaya çalışın.
Tamam olmaya çalışcam
Peki.
Okur tabi neden olmasin
He cevap vermesen ölürdün demi çok hayati bir bilgi ya
@simgehanım sanane
@simgehan bak isanların yorumları seni neden ilgilendiriyor kızım sen hasta Mısın bide yobaz değilim diyorsun
Ben değilim de siz ikinizde y o b a z s ı n ı z o kesin 😉😉
Samanyee
Cevap
4Cevap
Allah allah dünyada bu mu derdimiz
Lan olm bşy sordum bu benim derdim değil sadece soru soruyorum
Klitoral orgazm olabilir.
Doğru söylüyo orgazm olamaz
Sen nerden biliyorsun merak ettim?
Bilgi ve tecrübe diyelim. Bakireler ancak klitoral yolla uyarılabilir. Gerçek orgazm vajinal orgazm, o da ilişkiye girmeden gerçekleşmez zaten
Burdan mı anlatalım
Çok özel değilse anlat
Özel
O zaman burda anlatma
Senmisin takip edmek isteyen
Şimdi attım
Mesaj kutunkapalı akıllı
Yaptım şimdi
İşte Böyle karaktersiz insansınız sadece bir soru sordum ben daha yeniyim bir bilgim Yok önce bir adam ol namustan bahsediyorsun burda işin ne !!
Burda olan herkes namussuz demekki sana göre demekki sende namussuz sun ama ben öyle düşünmüyorum ben değilim yani çok şükür
Ya karaktersiz insan madem namusluysan burda işin ne cinsel ilişki katagörinde işin ne yav sanane insanlardan sana yavşayan oldu mu mesaj atan sensin bıktım ulan sizin gibi yobazlardan soru sordum sadece soru kimseye laf attım Yok kimseye karıştım bşy yok kimseye sarkıntılık etim yok çok şükür.
Tüm kadın ve kızları genrller gibi soru soramazsın terbiyeli takın yobaz da sensin kardeşim da merak edicek başka bişey bulamadın mi
Yav canım kendi sevgilimle alakalı birşey diyorum ne bütün kadını kadınlar cvp verin diye birşey mi var kadınlardan çok erkeklerle muhatap oluyorum olum
İyi madem hakkını helal et bari
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar