Ilişki sırasında acı çekip de sonradan normale dönen kızlar bakabilir mi? Erkeklerin de tecrübelerini alabilirim?

Simdi partnerimle 4 aydir birlikteyiz ve 4 aydir iliskiye girmeyi deniyoruz. Ancak ben vajina girişi sırasında acı çekiyorum ve bu yüzden partnerimi içime alamiyorum. Jinekoloğa gitme şansım mağlesef bulunmuyor. (Yurt dışında bulunuyor olmam ve jinekoloğa danışmanın sigorta kapsamima girmiyor olması nedeni ile. Sadece hamilelik durumunda sigortadan yararlanabiliyorum) O yüzden mümkünse kendim çözmeye çalışmak istiyorum eğer çözemezsem de turkiyeye geldiğimde muayene olurum. Şimdi internette araştırmalarım sırasında 2 probleme denk geldim birincisi vajinismus ikincisi vulvar vestibulitis. Vajinismus dan pek şüphelenmiyorum çünkü vajinismus tedavisi sırasında parmak egzersizsi önerildiğini duydum ben hiç çekinmeden vajinama parmak sokabiliyorum hatta telefonun ön kamerası ile de rahat olarak inceliyorum. Ancak mesela tek parmak sokunca sorun olmuyor ama iki parmağı aynı anda sokmaya çalışınca acı hissediyorum. Sevgilimin penisi de benim tek parmağımdan daha büyük. (Zaten parmak sokunca her hangi bir zevk vs de almiyorum) Daha önce benim durumu yaşamış olup da şu an problem yasamayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? Vulvar vestibulitis teşhisi konulmuş kişiler varsa onların yaşadığı her türlü deneyim ve tavsiyeyi dinlemek isterim.
Ilişki sırasında acı çekip de sonradan normale dönen kızlar bakabilir mi? Erkeklerin de tecrübelerini alabilirim?