Daha sonrasında üzülceğimden korktuğum için irtibatı kestik..
Maalesef şimdi üzülüyorum hep bi burukluk hissediyorum içimde. zaman zaman geri dönme ihtimalide aklımdan geçmiyor değil,çok zor günler geçiriyorum umarım kolay atlatırım.
aaah, kız kısmısının hiç değişmeyen hatası; 'beni yakından tanırsa belki fikri değişir' fikri. sanki genlerimize işlemiş, karşımızdaki zırtapozun teki olduğunu karşımızda neredeyse tef çalarak anlatsa, yine de duyamıyoruz. illa suyunu sıkıp aşk çıkaracağız ya!
bu yollardan defalarca geçmiş bir hemcinsin olarak söylüyorum: şu anda hissettiklerini çok iyi anlıyorum, ancak o duygulara karşı koyup net biçimde reddetmen gerek. belli ki senin sevişmeyi kabul etmenin sebebi ondan hoşlanmandı ve fakat o sadece önüne gelen bir fırsattan istifade etti. acı ama, öyle! en azından dürüst davranmış gerçi, bu konuda hakkını vermek gerekir.
senin şu anda yapman gereken net bir biçimde bu teklifini reddetmen. çok büyük ihtimalle olacak olan, bir daha seninle ilgilenmemesidir ve kendini buna alıştırsan gerçekten iyi olur. çok küçük bir ihtimal ise, senin tavır koymanla beraber seni ikna etmek adına bile olsa bir süre yakın takibe alabilir ve farkına bile varmadan aklının güzel bir köşesine seni kondurabilir. bu iyimserliği ise, mümkün mertebe görmezden gelmen senin iyiliğine...
insan herkesten hoşlaanabilir ama sevemeez bende oleyim mesela benimgibide birçok insan verdir eminim bu kız olsun erkek olsun hiç farketmez yolda geezerken çekici birini gördüğümüzde ondan bile hoşlanabiliriz ama eve gidince geçer o yüzden senden alçağını aldığında da hoşlanması geçiçektir emin ol
teklifini kabul edersen seni kullanır atar
kızların klasik hatası bu işte bir erkekten hoşlandınız mı onu kendinize bağlamak iç.in onunla yatağa bile girersiniz ama bir erkek kadına bağlıysa yatağa girmese de bağlıdır ama bağlanmayacaksa yatağa da girsen çeşitli yerlerde her türlü fantazi içerisinde de bulunsan bağlanmaz
kızlar ile erkekler arasındaki fark şu
kızlar hayır derse belki anlamına gelir yani kızların hayır sözü hiçbir zaman kesin bir hayır olmaz çünkü kız dediğin özgüveni düşük olan birçok arkadaşına danışmadan karar alamayan kişilerdir onun için önce hayır der sonra etrafına danışır ve kararı sonradan evet e de dönüşebilir
ama erkekler böyle değildir
erkek hayır diyorsa hayır demektir
erkeklerin dilinde hayır sözü evet sözünün tam zıttıdır ve evet e dönme ihtimali imkansızdır
evet doğru..
kendini kullandırma hevesi geçecek gibi boş klişe ve banal sözler yerine yeni bir söz yok mu acaba? adamın yatagına kadar girmişiz sadece sevişmişiz ki çok normal ateş barut hikayesi (çünkü daha yakınına hiç gelemediği için ilk defa senin teninin kokusu hissetmiş ve kudurmuş açıkca) hani şu kendini kullandırma sözü var ya evet doğru sen onu kullan hevesini al her ihtiyacın oldugunda git canının istediği ve imkanlarının elverdiği ölçüde ona sahip ol rahatla boşal ve bas git canın isterse bi daha ve sonunda sıkılınca terk et oda mutlu sende mutlu alan veren razı durumu yani sevgili muhabbetine eğer sana değer veriyorsa zaten kendisi girecektir ama ama olmuyorsa da değer vermediği anlamına gelmez diyerek kafandaki karışıklığı artırmak hoşuma gider nede olsa aynı kuyruk acısını en az 4 kızdan cektim :)
Cevap
22Cevap
birşeyler yaşarsan, çocuğun skorboarduna 1 sayı daha eklenmiş olacak. yani sana bağlanmayacakkkk...ayrıca sana birşey diyim mi? sen o çocuğun yatak arkadaşı olacaksın kafa karışıklığı yaşıyorsan; buraya en kral yorumda yazılsa, sen o çocukla birlikte olacaksın... demedi deme!
nerden vardın bu kanıya?
çünkü sen ona aşıksın, ve onu kaybetmek istemiyorsun, bir süre sonra konu o noktada kitlenecek görüşüp görüşmemeniz sadece cinselliğe bağlı olacak...sende görüşebilmek ve hoşlanmasını aşka çevirebilmek adına onunla birlikte olacaksın...klasik türk filmi
evet tam da aklımdakiler :)
peki ya sonu nasıl bitecek..
sonuç birlikte olacaksınız..v görüşebilme durumunuza göre tahmini 1 yıl boyunca haftada 1, daha sonra 2 haftada 1 görüşüeceksiniz...sonra sen başka biriyle çıkmaya başlayacaksın, ve o yinede seninle görüşmek isteyecek...artık sevgilin olmasına rağmen onunla görüşür müsün görüşmez misin orasını bilemicem:)
hmm ben tam tersi olur diye düşünüyordum :D
ne yani sevgilisi olduğu halde sen mi görüşmek isteyeceksin onunla?:)
görüşmeye devam ettikce dahada çok bağlanacam. ilerde öyle bi durum olduğundada bunada göz yumcak duruma düşücem belkide, yani belkide.
görüşmeye devam edeceksin ama değil mi böyle olduğunu bile bile? eğer üstün durumda olmak istiyorsan bence yaşama o cinselliği... ama "ne gelirse başıma yar senden gelsin" diyosan...bişi diyemeicem:)
sanirim etmiyicem. üstün durumda olmak derken?
seninle birlikte olmak için her yolu deneyecek yani, seninle ilgilenmeye devam edecek, acaba nasıl olur onunla deyip merak edip durucak...yaşını sorabilir miyim fikir edinebilmek için? ayrıca ilk mi olacak?
öyle yapıcağnıda sanmıyorum açıkcası yukarda yazdığım gibi küçük çapta bi sevişme yasadık zaten. Yaşım 19 daha önce böyle bi duruma rastlamamıştım.
ilk aşk ilk heyecan yani...hissetiklerin normal ama, bence cinselliği yaşama onunla sonra çook pişman olursun... sonra teselliyi başka erkeklerde arayacaksın ve artık cinsellikte rahat olacağın için darbe üstüne darbe darbe yiyeceksin...insanın ilk aşkıyla birlikte olması güzel birşey ama karşısındakide onu seviyorsa tbi. ben yaşama derim arkadaşım yaşında genç erken karar alma yani:)
ilk aşkım değil yanlış anlaşılma olmasın, böyle bi durumla beni karşi karşıya bırakan ilk erkek. sonuç olarak sen , o keyfine bakar ve gider baglanma falan olmaz diyorsun değil mi?
aynen...bağlanma kesinlikle olmaz, onun için sadece farklı bir deneyim olursun... ilk testi başarıya geçersen, diğer testlerde de başarılı olursun:D
Ona bir bir miktar parası varsa bazı yerlerde bu işin yapıldıgını söyle. Oraya gitsin oraa halletsin ne halledecekse.Duygusuz sevişenleri anlamıyorum.
Jigolo denen olayı yapsın ozaman
Sen de ne safmışsın ya.Yatak arkadaşlıgı? ileride evlenecegin adama " benim eskiden bir yatak arkadaşım vardı" diyebilecek kadar cesur musun?
Canın takıntısız istediğin şekilde takıntısız seks yaşamak istiyorsa yaşa.. Yok bişiler hissedip yaşamak istiyorsan görüşme..
Kullandırtma diyenlerde halt etmişler o seni ne kadar kullanıyorsa sende onu o kadar kullanıyorsun seks tek taraflı bir şey değildir..
Çocuğada helal olsun direk söylediği için aşkım bitanep diyip kullanmıyor seni direk seks istediğini söylüyor..Ama bizim kızlarımız kandırılmayı sever sonrada zırlarlar tekmeyi yiyince :)
''Çocuğada helal olsun direk söylediği için aşkım bitanep diyip kullanmıyor seni direk seks istediğini söylüyor'' diyorsun da zaten bakire olduğumu biliyor, verebileceğim şeyler sınırlı. Onu sevdiğimide biliyor yanı bittiği vakitte üzüleceğimi e bana böyle bişeyle gelmesi zaten sırf kendı keyfini düşünüp beni kullanması olmayacakmı? yanı aslında haklılar.
ticktacks bu soruna enguzel cevabı yıne kendın vermişsin kutlarım.
Yetişkin insanlarsanız bu cok dogal bir sey..birbirini begenen birbirinden etkilnen iki kisi birseyler paylaşmak icin mutlaka sevgili olmak durumunda degil. Aranızda ozel ve guzel bir iletişim varsa bunu sevgililikle bozmaya gerek yok. sevgili olunca bundan daha iyi olacagının garantisi ise hic yok.
Eger birlikte olmak sana keyif veriyorsa sevgililik diye zorman anlamsız olacak.
Duygularından istifade etmeye çalışan biri.. Onun bu kadar açık sözlü olması sadece kendını garantiye almak.
garantıye almak derken?
Yanı sen bakıresın ya bekaretın gıdınce aglıycan sızlıycan ondan dolayı .. başıma bela olma dıyor sana
Sana bağlanma ya da duygusallaşması olayı kesinlikle olmaz. Niyeti belli. Senden cinsel amaçları için faydalanmak istiyor bu açık ve net. Ama en azından duygularınla oynamıyor, iyi nokta. :) Kullandırtma kendini, yol yakınken geri dön, benim nacizane ve dürüstçe tavsiyem. Yok bende hoşlanıyorum diyorsan diyeceğim bir şey yok. Ama seni sevmeyeceğini, sana duygusal anlamda bağlanmayacağını bil.
sizden istedikleri için birlikte olmayın, ciddi bir ilişki istemiyor ve siz olasılıklar yani ilerde sever diyerek bir ilişkiye kesinlikle başlamayın, ya istediğiniz gibi olmazsa? sizi sevmezse? sadece olasıklıla yola çıkılmaz, üzülürsünüz! çook sevenler bile ayrılıyor bu zamanda
evet cinsellik bir erkeği kendine bağlamanda önemli bir kozdur lakin her bünyede aynı etkiyi yaratmaz seni çok değersizde kıla bilir onun gözünde. bence canın ne istyorsa onu yap bu hayat senin pişman olucaksan da pişmanlığın en azından sana ait olsun şansını dene
daha önecede böyle şeyler yaşamış yinede bir koz olur mu ki..
Geri dönersen kaybeden şen olursun duygusal davranıp kendini kullandırma kaybeden sen olma, sonra erkeklere suç bulma
öptüreni kabe yolunda öperler,
bu söz böyle değil ama anladın sen
Bir kere bak ve dene hoşlanıyorsan çocuk senindir diyeceğim ama.. duygularına yazık olmasın sonra.. üzülmezsin korkma, sadece bu bu kadar büyülü bir şey değil ve çocuğa duyduğun hoşlantının da sonu olabilir. Ama dürüst biri bu hoş.
denemelisin mi diyorsun?
kendin deneyimlemeden karar verme derdim ama çok düşük bir ihtimal veriyorum ona aşık olma durumuna vs..
yani senin hayal ettigin gibi diil nasıl anlatsam ki bunu.. niyet çok önemli oluyor ve yakınlık.. ama insanlar fuckbuddy kavramını yakınlık ve doğallıktan uzak bişiy olarak düşündüklerini görüyorum çok bakkal hesabı duruyor erkeklerin yorumlarına da baktım şimdi:)) Onu kendine bağlamak diil de odak noktan anı yaşamak olmalı ki o zaman karar vereblrsin bu "aşk"mı ya da sni mutlu eden bişy mi
aşksız bi ilişkinin yürüyeceğini zannetmiyorum .. sadece hoslanıyormus o kadar.. helekı bunu bırde zevkle yasarsanız.. alıcagını aldıktan sonra tmamen bırakma riski çok yüksek..yapma derim..baglanmasıda bi ihtimal..
böyle biseyi ilk defa yapıyor olsa bi ihtimal olabilir ama zaten daha önce bu tür iliskileri olmus
bünyesi alısmıs, halada bi ihtimal mı?
bnce bi ihtimali yok ve kac yasındasın?
19 ben
bnce bu tarz biseye takma sen onun için gelip geçici olabilirsin.. hem sadece hoşlanma illa sevicek diye de bisey yok hatta sana en yakınlarımdan bir örnek : kuzenim 2009 yılında sevgilimin bir arkadasıyla çıkmaya basladı.. oo çocugu görsen bi uzun boylu yakısıklı mı yakıslıklı ama gel görki kndini biselerden ayıramadıgı ve kuzenimin üzülmemesi için ayrıldılar. .. ve su sözleri söyledi: ben sana layık değilim.. tertemiz bir kalbin var ve ben o kalbi kirletmek istemem.. seni üzmekte istemem..
hem daha genceciksin benim gibi =) takmamaya calıs derim ve unutma her erkek bu tarz konusma yapmaz yapamazda bir çoğu..
hoslanmasi fiziksel olarak... bol bol sevismek istiyorsan takilin, ama aradigin baska sey ise uzak dur duygular yogunlasmaz.
Dürüst bir adam , seviyorum yanıyorum diye seni kandirmasindan 100 kere. Iyidir.
Adam net . Karar senin.
En azından kandırılmış olmayacaksınız.
Evet derseniz de ne yasayacaginzi bilerek olacaktır
Kendini asla kullandırma, hele fikrini açık açık belli eden birine asla!
" Normalde böyle bişeyi kesinlikle reddetçek biri olarak nedense çok kafa karışıklığı yaşıyorum." demişsin, kendini madem tanıyorsun, kendine saygını yitireceğin bir şey yapme derim.
kandırılmak daha zevkli oluyo heralde.. :) çocuk açıkca söylemiş işte.. bırakın ikiside duygularını yaşayabildiği kadar yaşasın..
Elbette yoğunlaşabilir.. Şu an ilişkiye hazır değildir ama seni istiyordur ona biraz zaman vermelisin bence..
kabul etmelimiyim yani?
peki saol
dediğin şey 'bağlanmak yok' filminin konusu ama bence zamanla kendime bağlarım düşüncesiyle kullandırma kendini.
sende aşk aramıyosan gayet normal kabul edebilirsin. ama taraflardan biri bişeyler hissediyosa sonunda o taraf üzülür ki senden bişeyler hissediyomuşsun gibi geldi onun için zor bi durum.
evet hissediyorum zaten eger kabul edersemde etmemdekı neden onunda bana bsy hıssetmesı ümidiyle olucak, oyüzden soruyorumya biseyler yasadıkca baglanırmı bsy hıssedermı bana karsı böyle bi ihtimal varmı?
öyle bir ihtimal yok ya. ümit vermeyin
aşk anlamında bişey düşünmediginden cok kararlı gözukuyordu. riski göze alırsam sonrasında .oka batarsam yıkılırım herhalde.
:D bu teklifle gelene verilecek en güzel cevap ''git işine'' olur
Saçmalama kızım adam basbaya seni kullanmak istiyo eğer bakire isen, bekaretini seni seven birene ver, oyuncak mısın sen yinede sen bilirsin senin kararın ama böyle ucuz numaralara kanma, düşürme kendini. Eğer seni sevecekse zaten sana kıyamaz, elini sürmez.
yoğunlaşmaz; çocuk fuckbuddy arıyor seni sevmiyor sevmiyecekte malesef:(
Sen de istiyorsan ve iyi cocuksa yasha. En azindan guzel bir hatira olur. istemiyorsan hemen reddet
Sadece seks benim mantığıma sığmıyor ve doğruda bulmuyorum .
Tipik Fuck Buddy müessesesine girişin ilk safhaları..
Arada, karşılıklı olarak duygusal şeyler ve de üsteleme olmazsa, kimseye zararı olmaz..
seni beğeniyordur ama bir materyal olarak yada bir cinsel fantazi oyuncağı (suni vajina şişme bebek vs...)olarak görüyor olabilir kanımca ;)
duyguları seksten öteye geçmez diyorsun yani?
:))
Kendini kullandıracak kadar ucuz biri olmadığını düşünüyorum...
gittiği yere kadar aşkını yaşa, duyguların ve kendini biraz daha keşfedersin.. hem deneyim hem zevk bir arada işte.. ayrılıp üzülmekten can sıkıntısından iyidir..
okadar ucuz biri degilsindir.
aşk mantığımı kör etti sanırım :s
boş ver yaaa birtek o yok etrafına bak buraya bak bir sürü baska insan var. üzülmeye değmezz.
adam açık açık söylemiş işte sonrası olmaz diye
boşver kendini kullandırma
tavsiyem kendini kullandırma ;)
saf:)
saf olsam burda soruyor olmazdım öyle değilmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar