sevgilimle ilk tanıştığımızda seks yaparken geç boşalırdım vajınası çok dardı 3 senedir yapıyoruz vajına bolaldı ve seks yaparken daha kolay boşalır oldum,sıkı olunca penisi sıktığı içinmi geç gelirdim acaba?artık zevk vermiyor carp carp giriyor dipliyorum dipliyorum zevk alamıyorum penisim 19cm yaşayan var mıbunu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapa yapa genişlettin tabi normaldir,vajına mengene gibi sıkarsa boşalmak zor oluyor nişanlımdan biliyorum bizde 8 aydır yapıyoruz farketti baya
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
anormallik sende normalde daha dar iken daha erken boşalman lazım sen tersini söylüyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıldarken çok sıkıyor boşalamıyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıza üç senedir çakıyorsun birde şikayetçisin neyse
190 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
eee o kadar cok kullanırsansa genişler tabi fazla hor kullanmışsın anlaşılan:)
50 Yorumla
+1 yılsende tam tersi olmuş.aslında bolken daha geç boşalıyorum.darken iyice kavradığı için daha erken geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem evlenmeden kizdan istedigini al hemde sikayet et.eminim evlilik bile dusunmuyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılo istemiyor başkası ile evlenecek ailesinin istediği biri
Cevap sahibi+1 yılkonu.evlilege gelince oyle olur zaten neyse kizin oluna anlarsim
Soran+1 yılo evlenmiyor ben napim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanınca eskiyor normal yani :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkma her girişte mi olunca dar sana göre?
0140 Yorumla
Soran+1 yılhayır uzun zamandır seks yapıyoruz sıksada genişledi
Cevap sahibi+1 yılkuru iken de mi hemen giriyor?
Soran+1 yılkuru olurmu önce oralla zevke geliyor hatta önce oralla orgazm ediyorum
Cevap sahibi+1 yılkuru olsa daha zor girer anlamında dedim. oralla olduktan sonra ıslandığından açılma olur.
Soran+1 yılkuru kuru asla yapılmaz
Cevap sahibi+1 yılyapılır anlamında değil mantık olarak dedim.
Üstte başkasıyla evlenecek demişsin. Senle yattı bakire değil nasıl olacak kocasına bunu anlatamaz ki.
Soran+1 yılbakireliği önemseyen kim
Cevap sahibi+1 yılilginç
Soran+1 yılböyle dediğine göre bakiresin yaşın küçük olabilir
Cevap sahibi+1 yılhayır değilim evliyim eşim ilkimdi.
Soran+1 yılartık bekaret önemli bişey değilki
Cevap sahibi+1 yılbu daha da ilginçmiş. Miden alır yani onun bunun yattığıyla
Soran+1 yılkendimle ilgili demedim başkaları için önemsiz kaç tanesi evlendi ben biliyorum
Cevap sahibi+1 yılnasıl kocaları kabul ettiler ben mi çok dar görüşlüm dersin? Sen kabullenir misin böylesini?
Soran+1 yılkaç tane bekar kızla oldum hepside bakire değildi devir değişti bende kabullenirim neden etmeyim benden önce yaşadıkları beni bağlamaz
Cevap sahibi+1 yılilginç cidden. Devir değişmesiyle namus kavramı da mı bitti yani? Zaman aşımına uğramaz değerler.
Soran+1 yılşimdi kaç tanesinin çocuğu var biz evde kaldık baksana
Cevap sahibi+1 yılçocuklarının olması namuslarını geri kazandırmaz.
Soran+1 yılnamusu önemseyen kim?bakire kızla yattım başkasıyla evlendi
Cevap sahibi+1 yıltamam işte sende evleneceksin nasılsa. Başkalarının genişlettiği vajinaya sahip biri ile.
Soran+1 yılnerden biliyosun evleneceğimi
Cevap sahibi+1 yıldedin ya bekaret önemli değil. İlkim olmasa da evlenirim. Öncesi önemli değil.
Soran+1 yılevlenmem diye kural yok artık bende değiştim eskiden bekaret önemli derdim ama baktımki kimse önemsemiyor bende evlenirim nolacakki genişlemiş olsun sevgi olduktan sonra vajınanın önemi varmı?
Cevap sahibi+1 yılsevgi ahlaklı- namuslu biri ile değer taşır. İlginç gerçekten. Herkesin yanlış yapıyor olması namusu basitleştiremez ki.
Soran+1 yılboşver namusu eskidendi onlar 6 tane evli kadınla yattım sözde namuslulardı
Cevap sahibi+1 yılnamusun eskisi olmaz. evlenip- boşanana asla sözüm olamaz. Normaldir. Ama keyfi- zevki için yatana anlam veremiyorum. Cehaletle de ilgisi yok. Ünv. mezunuyum.
Soran+1 yılo zaman seks açısında isteksiz birisin kadınlar bunu rahatlama olarak yapıyor sen istekli olsan eşin seni doyuramasa napıcaksın?mastmı yapcaksn
Cevap sahibi+1 yılhiçte dediğin gibi değilim. Eşim işlevsiz bile olsa kendi zevkimi düşünüp boynuzlamam çok özür dilerim ama yaptıkları tam anlamıyla bu çünkü.
Soran+1 yılboynuzlamak denmiyor ona,beden rahatlaması,çünkü sadece seks var sevgi yok ve ben onları asla aramam onlar ii düştüğü zaman arar,bence sen seks hakkında bişey bilmiyosun ve yanlış anlama fiziksel olarak güzel olmayabilirsin
Cevap sahibi+1 yıldirek boynuzlama deniyor. Senin dediğin işin avunma kısmı. Eşin ilerde bedenini rahatlatınca hatırlarsın beni.
Güzellik- çirkinlikle alaka kuramadım yazdıklarınla. Sex hakkında bir şey eşimi aldatınca mı biliyor olurum?
Soran+1 yılseks isteğin çok olsa dayanamazdın sende istek az güzellik ile alakası şöyle oluyor çirkin bayanlar aldatmak için erkek bulamayabilir her önüme gelen kadınla yatacak kadar basit değilim beden rahatlatma olayını ben demiyorum bayanlar diyor alan razı veren razı
Cevap sahibi+1 yılbayanlar yaptıkları pisliği böyle örtmeye çalışıyorlar ama çok komiklermiş. Aldatma= beden rahatlatma değildir. Buz gibi eşi boynuzlama kendilerini basitleştirmedir.
Güzellikle alakalı değil demiştim. Dünyanın en çirkini veya güzeli olabilirim ama düşüncem budur. Eşim işlevsiz bile olsa yatmam x erkekle.
Soran+1 yılistekli biri olsaydın farklı olabilirdi belki biri seni etkileybilirdi çok yakışıklı biri mesela ama sen güzel olmadığın zamanda yine olmazdı karışık olay neden kabul etmiyosun isteksizim de kurtul
Cevap sahibi+1 yılama değilim dediğin gibi. Yalan mı söyleyeyim? Ölsem de azgınlıktan düşüncem bu. Eşime bu hainliği yapmam, bir dilim ekmeği boğazımdan geçmez bunu yapsam.
Soran+1 yılvay be senin gibi kadınları alnından öpüyorum varmıymış böyleleri
Cevap sahibi+1 yılsiz güzel- çirkin taktınız ama inanın mesele asla görsellik değil. Ölsem açlıktan, mastr. yaparım belki ama eşimi aldatırsam vicdanıma anlatamam. Getirdiği ekmeğe dokunamam. Ağlama nöbetleri daha da ilerisi aklımı oynatmaya kadar gider kendimi biliyorum. Yüzüne bakamam en nihayetinde delirir aklımı kaybederim.
Bergüzar korel nasıl biri mesela güzel- çirkin?
Soran+1 yılinanırmısınız sizin bir bayanla ilk kez konuşuyorum o kadar kadınla yattım bir tanesinin etkilendiğii görmedim çalıan bayanlarda vardı ev kadınlarıda
Cevap sahibi+1 yılkadının mı etkilendiğini görmedin anlamadım?
Soran+1 yılyani olaylardan aldattığından benle tam sevişirken kocası arayan oldu mesela
Cevap sahibi+1 yıletkilenmiyorlarsa zaten ruhsuzlarmış.Ben çok üzüldüm kocalarına bu yaptıklarına.Keşke bilseler de onları direk boşasalar.Nasıl bir vicdandır ki hala eşlerinin yüzlerine bakabiliyorlar?
Evlenirken her şey başımızda olabilir bu bilinciyle evlenilir. İlk önceleri çok düzgün giden bir ilişki zamanla işlevini tamamıyla yitire bilirde. Kaza- hastalık olur.Hayatta tek değer-öncelik-olgu cinsellik mi?Yaşanmaması sıkıntı olabilir ama bu aldatmayı asla haklı çıkarmaz.Hala etkisindeyim acıdım kocalarına
Cevap sahibi+1 yılkocası arayınca ne dediler mesela? Neden aldatıyorlar yatamıyorlar mıymış kocalarıyla?
Soran+1 yılyatıyorlar ama doymuyorlar birde benden etkileniyorlar demekki
Cevap sahibi+1 yıletkilenme ile yaşanır mı bu eş dışında.
Neden doymuyorlar, nesi yetmiyormuş, boy mu süre mi nedir böyle olmalarına sebep?
Soran+1 yılön sevişme yok oral yok kadını sexe hazırlama yok birde genç ve çekici geliyor olmam sanırım hormonlarını hareketlendiriyor
Cevap sahibi+1 yılonları bırakın hiç ilişki olmasa bile aldatmaya bahane olmaz altta dediğim nedenlerle. Çoğu da bence daha büyük düşüncesine yenilip yapıyorlardır. Süre olarak ne kadarmış ki şikayet ediyorlar?
Soran+1 yılhergün yapmayanı bile var haftada yapanı var dayanamıyor artık napsın kadın,sevişme süersi toplamda 20dakka oldumu kadın aç kalıyor bikez hiç unutmam kadın dediki 26 yaşındaydı tam 2 saat seviştik 2 saatte seks yaptık içinden çıkmadan hayatımda böyle seks yapmadım dizlerim tutmuyor dedi oral anal vajınal herşey yaptık ama
Cevap sahibi+1 yılhayatlarının bundan sonraki kısmını da töbe ederek geçirsinler ancak günahlarını temizlerler.
Soran+1 yılgayet mutlular
Cevap sahibi+1 yılkocalarıyla ilişki süreleri ne kadarmış diye sormuştum.
Soran+1 yıldedimya toplamda 20dk
Cevap sahibi+1 yılonunla yetinmesini bilmeleri gerekir. Yazık cidden ya düşdükleri durumlara...
Bergüzar Korel'i bilir misiniz demiştim.
Soran+1 yılbilirimde demediniz şimdi dediniz hastayım o kadına muhteşem biri değilmi
Cevap sahibi+1 yılbana dediniz ya nasıl birisin diye. Ona benziyorum o nasılsa ende öyleyim.
Soran+1 yılhehe yedim
Cevap sahibi+1 yılnasıl biri olduğunu daha ilk cevaplarımda sormuştum. Neden buna gerek duyayım ki. Çirkinse bende çirkinim, o neyse bende o görünümdeyim işte.
Sorunuza cevabım bu dediniz ya çirkinsindir diye bende benzediğim kişiyi yazdım. Kanıtlamak zorunda değilim.
Soran+1 yılzaten değilsin egon tavan yaptımı onu söyle
Cevap sahibi+1 yılhayır yapmadı. Neden yapsın ki? Eşimin demesi kafi. Oda sürekli der zaten kalbim senleyken duracak diye.
Soran+1 yılinan bana çok güldüm şunuda ekle sexi gecelikler iç çamaşırları alıyorum eimi tahrik ediyorum de tam olsun:)
Cevap sahibi+1 yılneden ekleyeyim veya komik olsun ki? Normal değil mi evli bir bayan için böyle giymesi?
Soran+1 yılnormal ama isteksiz bayanlar sıradan giyinirmiş seninde öyle olduğunu düşündüm itiraf edeyim
Cevap sahibi+1 yılben isteksizim demedim ki. Onu sen ısrarla dedin. Ben istekli- isteksiz nasıl olursam olayım aldatmam dedim.
Soran+1 yılistekliysen sexte aç kalırsan mast yaparım diyosun garip
Cevap sahibi+1 yılaldatmam gerekirse öyle yaparım diyorum. Anlamak bu kadar mı güç? İsterse hiç ilişki yaşanmasın aldatmam eşimi diyorum.
Soran+1 yılvay beee senin gibi düşünen bekar biri olsa hemen evlenirdim
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın herkes o kadınlar gibi basit mi?
Soran+1 yılkadınlara güvenmem bende aldatıldım başka bedenlerde mutluluğu arardı eski sevgilim.açıklamasıda sen doyuruyosun ama farklı tadlar istiyorum derdi
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin ayıbıymış. Kadınlara değil o kadın hakkında konuşmalısın. Herkes kendinden sorumludur. Onun edepsizliği, ahlaksızlığı. Linkler göndericem nasıllar?
Soran+1 yılmuhteşemler senmi giyiyosun bunları
Soran+1 yılçorabı giydinmi hiç?
Soran+1 yılerotica vücut çorabı
Soran+1 yılinanamıyorum bunlardan giydinmi?hepsi olmasada bazılarını giydinmi
Soran+1 yıllütfen yeterrrr lütfennn fena oldum giymiyosun değilmi?
Soran+1 yılhepside çok fena giymiyosun değilmi bunlardan?fena yaptın beni sulandım resmen
Soran+1 yılinanamıyorum hepside harikulade gerçekten bunlardan giydiğin oldumu?
Cevap sahibi+1 yıldoğrumu tercihlerim diye sormak istemiştim. Tamam daha göndermeyeyim.
Cevap sahibi+1 yılevet dedim ya bende olanlar. Doğru mu tercihlerim bu tarz alıyorum genelde.
Soran+1 yıldoğru demek ne demek o kadar kadın tanıdım senin gbi zevkli olanını görmedim giymesen bile bakıyosan alırsın demektir
Soran+1 yılböyle bir eim olsa varya sexten ziyade sabaha kadar onu izlemek koklamak sevişmek isterim
Soran+1 yılsenin gibi düşünen eşim olsun asla boşalmam hep istekli kalmak için:)
Cevap sahibi+1 yılbakmak da tabi ama bunlar benim aldıklarım. Tercihler için fikrini almak istedim. Teşekkürler demek ki doğru imiş aldıklarım.
Soran+1 yılhepsindenmi aldın ?
Soran+1 yılne kadar zevkli bir kadınsın yaşın kaç acaba
Cevap sahibi+1 yılevet aldım. Az öncede bakıyordum ne alınabilir diye. Yaş sorulmaz bayanda.
Soran+1 yılevet pardon eşin seni başında gezdirsin sabahlara kadar seni mutlu etsin fiziğin nasıl bunları giyince yakışıyormu
Soran+1 yılhepsi feci
Cevap sahibi+1 yılo tarzda var ama göndermeyin dediğiniz için göndermedim fazlasını.
Az öncekileri de almayı düşündüklerim diye fikrinizi alayım dedim nasıllar.
Cevap sahibi+1 yılo halde alıyorum demektir. Teşekkürler kararsızdım.
Soran+1 yılhesi biribirnden güzeller benim yattığım kadınlar bakımlı olsalarda iç çamaırı konusunda sizin yanınızda sıfır kalırlar vücut olarak bakımlımısınız?tüylerinizi alırmısınız
Cevap sahibi+1 yılbakımlı olmak kendime saygım gereği en başta. Elbette. Diğer türlü zaten kendi içime sinmez.
Soran+1 yılvalla düşünce yapına hayran kaldım acaba gerçekmisin yoksa tipsiz biri benimi kekliyor diyorum sitede güzel bayan görmedim kaç tanesiyle tanıştım kendilerini öve öve bitiremiyorlar ama bakıyosun yanlış anlama herkesi Allah yarattı tabi ama 1,55 boy işman oluyor
Cevap sahibi+1 yılbazen eşim önceki mesajlarımda yazmıştım dediğini, o şekilde diyor acaba daha mı sade olmak lazım ne dersin? Üzülüyorum öyle dediğinde ya gerçekten öyle olursa diye. Eşim ilkim olduğundan kıyaslayamam da neden dediğini.Çok heyecanlanıyor,bu iyi mi- kötü mü acaba?
Aktif olmasan ölü gibi denir,olmasan eşimin dediği gibi.Nasıl olmalı ki?Eşim benim için çok değerli.Nasıl davranmak lazım?Birde özel bir sorum olacak.Normal doğum yapmış kadınların vajinasında genişleme oluyor mu yoksa fark etmez mi?
Cevap sahibi+1 yılsitede bayanlar neden tanışıyor ki? Ne amaçla? Ben asla bu düşüncede olmadım. Burasıda bu amaç için değil bana göre. Fikir danışmak sorunlara çözüm bulmak gündelik hayattan.
Boyum o kadar değil ama kendimi anlatmam demiştim daha önce. Uygun görmüyorum. Genel olarak sadece benzetilen birini dedim onun dışında da mahremdir, bana eşime özeldir yazmayı doğru bulmam.
Soran+1 yılsade olma bu şekil ol tabi gerçeksen,aktif olmalısın bazen kontrol sende altına alıp azmelisin tırnaklarını sırtına geçirebilmelisin saçlarını çekmelisin sertlik bazen iyidir argo kelime kullanabilirsin,vajınada genişleme olması sorun değilki vajına genişte olsa kadın sexte iyiyse erkek bunu hissetmez sevimenin tadını çıkartır,örneğin ben sevişirken çok zevk alıyosam boşalmayı istemem uzun süre sevişirim onu üst üste orgazmlar ederm,çocuk var mınormal doğummu?ama şuna eminim senin vajınanda feci
Cevap sahibi+1 yılçocuk var evet ama sezeryan. Normal doğum olsa değişir miydi onu merak ediyorum.
Bu arada neden gerçekliğimden şüphe ettiniz ki? Neden buna tenezzül edeyim, ya da ihtiyaç duyayım ki? Ne amaçla.
Soran+1 yılsohbetten tanışıyoruz güvenincede skypede devam ediyoruz
Soran+1 yılsezaryense vajınan çok sıkıdır
Cevap sahibi+1 yılhiç doğru yapmıyorlar nede bir kadın buna gerek duyar. Amaçları ne? Yoksa beraberlik de mi yaşıyorlar. Ben burada öyle olacağını düşünmemiştim hiç.
Cevap sahibi+1 yılo yüzden sordum normal doğum yapanlarda farklılık olur mu?
Soran+1 yılhoşuna gidince yaşıyorlar ama ben iki bayanla tanıştım onlarda istanbuldu ama elektrik alamadım
Cevap sahibi+1 yılyazık siteyi amacı dışında kullanıyorlar demek.
''normal doğum yapanlarda farklılık olur mu'' demiştim cevaplamadın deneyim varsa bu yönde.
Soran+1 yılnormal doğum yapanların vajınası tabiki geniş fark var
Cevap sahibi+1 yılfark edilecek şekilde mi?
Soran+1 yılfark ediliyor dipliyosun sağdan soldan yapıyosun çdar olmadığını anlıyosun
Cevap sahibi+1 yılbende normal istemiştim olmadı. Keşke olsaymış diyordum. Bu önemli midir erkek için darlık. Şöyle sorayım çok ıslak olmasa bile hemen girer mi dar değilse. Kuru bile olsa çok zorlanmaz mı erkek?
Soran+1 yılerkek için darlık önemli değildir ama ıslak değilse ıslatmak gerekir ve uzun bir oralla bu yapılır kuru iken asla girmem oralla suyunu getirmem gerek
Cevap sahibi+1 yılben yapılır mı yapılmaz mıyı sormuyorum. Mantığını anlamaya çalıştım.
Soran+1 yılmantık tarafına bakarsa kuruykende girer ama zor olur
Cevap sahibi+1 yılgeniş de olsa zor olursa dar olup olmadığı neye göre anlaşılır o halde?
Soran+1 yıldar olması başka bişey yapısıyla alakalı penisi sıkması zorlanması penis girdiği zaman bile mengene gibi sıkması ama çok dar olması penisi tahriş ediyor
Cevap sahibi+1 yılkanal darsa vajinada dar mı demektir?
Soran+1 yılevet vajına bir bütündür dar olursa penis girerken zorlanır geniş olursa kolay olur,senin vajınan sence darmı?eşin zorlanıyormu
Cevap sahibi+1 yılzorlanıyor evet ve ilişki esnasında da kavradığını- sıkıp bıraktığını söylüyor. Bazen sen mi sıkıyorsun diyor ama ben sıkmıyorum.
Soran+1 yılsenin vajına yapn dar o zaman adam şanslı
Cevap sahibi+1 yıldoktor kanalın dar demişti ama bu vajina darlığı mıdır bilmiyorum.
Soran+1 yılçıktın sandım vajınan dar anlaşıldı..analdan zevk alıyomusun yaptınmı
Cevap sahibi+1 yılçıkmıştım evet. Kanal darlığı vajina darlığımı demektir?
Soran+1 yılevet eşin nerde
Cevap sahibi+1 yılgeç oldu çıkıyorum. Allah rahatlık versin. Bu saatte burda olmayı uygun görmüyorum. Girdiğimde yazarım yine.İyi geceler.
Soran+1 yılteşekür ederim sanada..ama değiş biraz :)
Cevap sahibi+1 yılneden değişeyim ama?
Soran+1 yılgünaydın bende şimdi girdim
Cevap sahibi+1 yılbende az önce girdim. Size de günaydın.
Soran+1 yılnerdensiniz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılyemek hazırlığı hemen cevap veremem ki:) Malum hanımların rutini:)
Soran+1 yılhemen cevap ver demedimki:)
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim dediniz diye:)
Soran+1 yılnerdensiniz dedim ama:)
Cevap sahibi+1 yılhımm nerdenim, dünyadan:)
Soran+1 yılben ist sen nerden
Cevap sahibi+1 yılyorum yok, dünya üzerinde her hangi bir yer.
Cevap sahibi+1 yılayrıldınız mı?
Soran+1 yılevet ondan ayrılalı çok oldu şimdi sözlendim görücü usulü
Cevap sahibi+1 yılaile kızıyla yani. bakire.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldar iyidir her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aynı fikirdeyim sizde durum nasıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği