Sorsak hepsi yatakta yunan tanrisi yersen 😂😂
Ama gercekler içler acisi neden böyle
Ama gercekler içler acisi neden böyle
Bu kadinlar için de gecerli ama evet erkeklerde daha belirgin bir sekilde. Çünkü iş sevismeye gelince kendi aldigi zevkten bencillik yapanimiz çok. O anda karsimizdakini dusnmeden sadece obje olarak gordugumuz zamanlar cok oluyor hickimse aksini söylemesin. Klavyede anlatmakla icraat arasinda cok fark var. Haksiz sayilmazsiniz
Deneyim eksikliği. Kabul edelim ki Türkiye'de birçok bekar erkek için seks bir lüks. Adam, tecrübe etmediği şeyde gelişemiyor haliyle. P*rnolardan gördüğü birlikteliklere göre kendisine bir yöntem çiziyor ve nadiren çiftleşme piyangosu vurursa kullanmaya çalışıyor. Sonuç hazin.
Sanki butun erkeklerle yapmissin gibi anlattin.
Ne kadar prof. olanlari var.
Killi gobekli agzi pis olanlara ben de karsiyim.
Seni görünce şevk falan kalmıyordur belki insanlarda biz ne bilelim. Bayağı iyiler var çünkü
Tecrübeyle sabit mi bu? 😊
Cevap
71Cevap
Çünkü iyi sevişmekten ya da seksten anlayan hatun yok. Plotu araba koltuğuna oturtursan bir mok yapamaz. Ona uçak lazım. İyi sevişen erkek azıcık ileri gitti mi karşı taraf hemen eror veriyor
ben iyi seviştiği mi düşünüyorum fakat karşıma hep tecrübesiz kızlar geldi öğretmekten çok sıkıldım :(
Su sorunun ciddi sorulduğunu sanmıyorum. Trol amaçlı.
Editör efendi bu görüş Alakasız görüş olarak kaldırılmaya uygundur kaldırabilirsin.
Çok konuşanlara değil, uygulayanlara bakın derim. Bu olay iki kişinin birbirini anlaması olayı. Birbirinin zevk almasına saygı gösteren çiftlerin ilişkileri kaliteli olur.
Yani ben sadece 45 dakika boyunca ol sadece 90üserek geçirdim 😂😂 sen neyin kafasını yaşıyorsun 😂😂
Beni Dene istersen bir 😉 eger tesekkur etmessen adimi degistiririm
seni sevişerek sallayan ve çalkalayan bir genç elbet bulunur
Bunu şiddetle ret ediyorum bilmeden tanımadan ve görmeden hepimizi aynı kefeye koyman büyük hata..
Yunan tanrısı :D nedir benim bildiğim yatakta 10 kaplan gücümdeyim derler. :D
Özgüven sorunu var artık günümüz erkeklerinde. bunda egoist kızların payı daha fazla. Hep fazlasını istemeye alışmış bir milletin evlatlarıyız.
Teyze, önüne gelen abazaya bacak acarakmi bu tecrübeyi kazandin..
Birde sen doyumsuzsan, oldugun belli, erkegin ne sucu var, birde yunan tanricasi kim lan? Ibadet ettigin birseymi?
Tabi sende zaten 4.5 milyar erkeğin hepsini tek tek denedin.
Nedeni basit bizde cinsellik sadece lafta ) olay hakkinda bilgisi olan yok
Niye hepsiyle seviştin mi?
Zalinsin:)
Seksi anlık zevk olarak görenler, Skor peşinde koşanlar, Bencil olanlar. sekste asla iyi olamazlar..
seks bir tutkudur, bedenlerin değil ruhların birleşmesidir.
Daha denemediğin bir çok erkek olabilir bıkma denemeye devam et derim ;)
soruyu sorarken cevapları da kısıtlamışsın. yeterince tecrübe sahibi isen belki de sende problem... iğne ve çuvaldız hikayesini unutmamak gerek...
Sen bunu o erkekle birlikte olmadan önce sen seziceksin 😊 sezgilerin kuvvetli değil sanırım. Beni tercih edebilirsin
Bilmem bu yasima kadar hic sevgilim olmadi bir kizlan karsilikli su icmisligim yoktur tipinden belli olur zaten tanrimi bocekmi
Sen tecrübesizleri bulduysan ben ne yapabilirim. Beni tanı, beni dene, seninle bir test sürüşü yapalım ondan sonra bu yazıyı kaldırırsın zaten 😂
dilini ve elini iyi kullanmalı tutkulu olmalı sen hep bilmeyenlerine denk gelmişsindir
Vardır elbet. İnanmazsın elbet şiimdi ama iyi sevişebiliyorum. Kendimi iyi biliyorum.
duzenli iliskileri olmadigi icin. bir de biraz bencillik sanirim karsisindakinin isteklerini dusunmuyor
İddaaya giriyormusun bu soruyu sorduysan iddaaya gırmen gerekır
Bende aynısını söylüyorum böylesi kadın var mı diye
Belli ki çok denemissin git yunanlılarla seviş sende zorla Türk erkeğiyle seviş diyen yok belliki azginsn
hop dur orda tanımadan bilemessin herkez için deme onu :)
İyi sevişene denk gelmemişsin benimle sevişen kızlar 2 3 saat dudaklarının uyustugunu söylerler.
Sanki sasha grey ! sanki katrina jade !
sasha greyi beğeniyosan beni terket lütven
Biraz daha olgun erkeklerle takil 35 üstü gibi bak bakalim nasil
Kendisi sanki mia malkova 😜😀
Kadının vucut antomisini bilmeyen erkeklerdir
Biraz da 30 yaş üstü dene gör nasılmış...
Hepsini denedin heralde haci :)
bir an candan erçetine benzettim seni
Olgunla beraber olcan ergenler anlamaz sevismekten
kabiliyetsizim, yetersizim mi desinler :D
Sana denk gelmemiş ☺️
yanlis kisilere denk gelmissin anlasilan
ben fransız erkeklerini seviyorum iyiler
Elbet iyi olanımızda vardır
BAna denk gelmediğin için
Çünkü kızlar her iyiyim diyeni yatağa alıyor
daha benimle sevişmedin bile :D
Demekki beni tanimamissin 😉