İstanbul'da kızlık zarını diktiren ve memnun kalan varmı? doktor tavsiyesi verirmisiniz durum ciddi ve lütfen kimse yargılamasın hosuna gıtmeyen cıkabilir sorumdan.
Cevabın nedir?
+1 yılhiç diktirme kimse için hayatında herkes birşeyler yaşar kimileri hata kimileri ise yaptım ne olacak der kendi kendine ama en kötüsü bunu ört bas edip kendini kandırmaktır. değer veren adam yeri gelir sana da inanıp güveniyorsa dürüst olduğun için eyvallah der böyle şeylere
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece mide bulandirici bir durum ki bunu yapip kandiracaksan sunu bil rospuyken bike rospu daha durust en azindan harbi harbi ben buyum diyor ama sen ve senin qibiler diycek bisey bulamıyorum ins qerek kalmadan dorulari söylersin
423 Yorumla
Soran+1 yıl@Karadul92 ordan oyle soylemesı kolay kadın deılsın yasadıgımız baskıları dışlanmaları bılmıosun o yuzden sus sankı bayılıyorum bunu saklamaya keşke soyleyebılsem keşke cokmu ıstıorum ben amelıyat olmayı sanıosun lutfen gıt yazma cvp falan
Soran+1 yılpardon gorusu paylasa na yazcaktım alkıslayan etıketlenmıs
- +1 yıl
Bende evlendim ve boşandım bu yüzden, hem cinsimi senin gibi ruhu faişe olan birine yol yakınken vazgeçmesi olur. En azından kızın ailesi dobra kendisi olmasa da ailesine kaçınca yapmıştır bir hata orospuysa bizim orospumuz diyorlar gurursuz terbiyesiz iğreniyorum sen ve senin gibiler yüzünden kendi pisliğiniz de boğulun
Soran+1 yılmasallah sutten cıkmıs akkasıklar sızı
Soran+1 yılbilip bilmeden konusmayın bende erkek olsam evet bende herhaltı anlatabılırım ama cevremdekı hıckımse bu durumu kabullenmıyor aılem bılse cok kotu seyler olcak evlencegım ınsanda boyle bıseyı kabul etmez ne yapıyım ben mecburum keske herkes bu konuda daha anlayışlı olsa ben saklamam zaten ama mecburum anlamıomusunuz ve de yablıs oldugnu aten kabul edıorum yasadıgm pısmanlıgı bılmeden konusmayın sız belkı kac kızla yatıp kalktınız sevmeden ama bunu anlatınca normal oluyor ben sevdıgım adamla sadece bırlıkte olunca ve saklamak zorunda kalınca mı osrpu oluyorum?
- +1 yıl
Eig
- +1 yıl
Ya arkadaşım bak sorun şu ki eğerki o durumun aydınlanır da ki mutlaka çıkıcak gün yüzüne çıktığında zatenn seni amuda dikecekler ise bırak baştan söyle de adamın başını yakma. Söyle kabullenmek ona kalsın adama hayatını dayatma usulsüzce sana bacım demiyoruz ruhun bacım senin
Soran+1 yıltabi şimdi ilahi adalet oldu haklısın ilahı adalet var ama sız o kdr kızla yattıktan sonra bakire bı kız beklemeyın ha kesınlıkle evlencegınız bakire olmıcaktır buda ilahi adalet ha bakire olmasını sorun etmiyosan sıkıntı yok o zmn
Soran+1 yılben ıstıoyurm tabıkı soylemek ama ya aileme soylerse ben napcagımı bılmıorum cıdden zor durumdayım rısk almak ıstemıoyurm vede cok pısmanım ama pısmanlık fayda etmıyor caresızım
- +1 yıl
Yaptigin terbiyesizlik sus ne demek bakire kiz beklemeyin geri zekali genelleme yapma herkez senin gibimi bir anlik zevk icin gidip yatmissin agzimi bozma mubarek cuma gunu Allah korkusu olan insan yok mu zannediyon erkek ya da bayan asalak seni... Kisaca kizim borregi yiyen anla isde yav yeter arkadaslar yazmayin su ahlaksiza
- +1 yıl
Öyle olmaması nı kabul ettim bir başkası için de ederim bu genişlik meselesi değil yalan söyleme meselesi dobra ol canımı ye hesabı boş boş konuşma bu zamanda bakiredir diye bakan erkek zaten Umduğunu bulamadığı gibi evlendikten sonrada bide mahkeme kapılarını ezberliyor boş boş konuşuyorsun hadi git kendi pisliğiniz de boğulun hadi 5 5 canım 5 5
Soran+1 yılbaksana 50 tane kızla yatıp hala bakıre kız ıstıosun sonrada dıyosunkı neden saklıosun ıste senın gıbı bencıl pıslıkler yuzunden saklıorum kusura bakmasın kımse yeter ya
Soran+1 yıl@Karadul92 o kdr ıgrencsınız kı onca kadını yataga atan sız temızsınız ben bır kısıyle ve sevmıs oldugum adamla bırlıkte oluyprum pıslık oluyporum oylemı vay be bı defolun hepınzı vaktımı alıosunuz bosa degmez cahıl ve bencıl at kafalılar
Soran+1 yılbıanlık zevk ıcın dıypsun ayrıca sen ne ıcın becerdın kızları? 1 saatlık zevk ıcın mı :d o kdr salaksınız kı hayretler verıyprsunuz
- +1 yıl
Yavrum benim bak burdaki mevzu yalan önce bunu idrak et. Eski sevgilimle havuza gitmiştim diye başlayan bir yalan uydursun sende sadece havuzsa önemli değil diyorsun çünkü sende gittin bende gittim e geliyor iş. Ama yatağa girdiğinde işte işler değişir bunu baştan söyleyeceksin ki benim 6 yılımı çalan orrmantik insan müsveddesi ne baştan söylenmediği için gemileri de limanları da yakarsın bu durum kız olma konusu değil yalan konusu asalak arkadaşım benim
+1 yılBirde yargilamayin yazmissin nasil utanmiyon da bu soruyu soruyorsun yazikk
018 Yorumla
Soran+1 yılbenı yargılıosunda senınde basına geldgı zaman gorurum kımseyı yargılamaya hakkın yok tamammı ben ovundugumu soyledımmı? o yuzden sus ve cık sorumdan
- +1 yıl
şunu bir elime verseler...
- +1 yıl
Oruspuluk basa gelen birsey degil sen kendin secersin ben ovundugunu soyledim mi ha bu arada benim basima gelmez ki gelsede intihar etmektn baska bisi ypmm
Soran+1 yıldar kafalılar ilerde kızın boyle bı hataya dustugunde bakalım ona da bacım dıyebılcekmısın ınsanın basına ne gelır bılemezsın benım kızım yapmaz da dıyemezsın bılemezsın cunku ınsanlar neler yasıo gecen seneye kdr bana sorsan ımkansız boyle bı hata yapmam dıyordum ama buyuk konustum pısmanım sevdıgım adamdı evlencektık ama sonunda ayrıldık napıyım bunun ıcın olcekmıyım ya bu kdr kolaymı ınsan hayatı bızım hayatımız bı zar parcasından daha mı degersız sende bayansın bende ama erkeklerden betersın sen hemcınsını anlamıcak kdr ve bacım dıe nıtelendırecek kadar aşağılıksın
- +1 yıl
Boşuna kıza laf etme. Dayanamamışsın zevkine bakmışsın. Dünya umrunda olmamış. Hadi ona bile eyvallah dedik zar diktirme nedir abi?
Madem o kadar önemsiz NİYE DİKTİRİYORSUN?
Erkekler sorun ediyor diye topu bize atma.
Senin gibi SAHTEKARLAR, bir erkeğin başına gelebilecek en büyük felaket. Yazık... - +1 yıl
Ha sen oruspuluk yapinca asaglik olmuyon bn bu yorumu ypinca mi asaglik oluyorum
Bu tarz hareketler ypn hemcinslerimi sevmiyorum ve saygi da duymuyorum bir insanin hayatindan onemli mi kismina galirsek sen daha o zarin ne anlama geldigini ve ne kdr onemli oldugunun farkinda degilsin
Sevdigin adam mi lan benim sevdigim adam 4 yil ciktik elimi bile tutmadi illa cinsellik mi olmali - +1 yıl
Aynn madem onemsiz diktirme evlenecegin kisiye acik acik anlat onemsiz sonucta
- +1 yıl
Yalan dolan yaaaaa. Gidecek temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kızı oynayacak. Halbuki ne pozisyonlarda zevkten 4 köşe oldu...
Hayır kendin ne halt edersen et. Kendine yaparsın.
Elalemin adamından ne istiyorsun. Vicdanın nasıl rahat ediyor
Soran+1 yılsen evlendıgın adamı kabul edıosun ama onlarda kadını becerırken o sorun deıl o orsp deıl kızlar yapınca hemen dalgayı vurun sız ancak bos konusursunuz ama kızınızın basına geldıgı zaman bakalım boyle dıslayabılırmısınız
- +1 yıl
Bir daha kiziniz falan dersen kotu olur benim sen gibi kizim olsa neyse be
Burda erkkleri savunmuyorum algilayamiyorsun galiba
Soran+1 yıl@HectorMoreno pardon sen kaç kadını pozısyondan posızyona soktun bı solesene hatırlıomusun sayısını güzel kardeşim daha konusuyor
- +1 yıl
Mesele senin benim kaç kişiyle birlikte olmamız değil.
Beni tanıyan her kadın benim ilişkim olduğunu zaten anlar. Ben söylerim bunu.
Mesele senin SAHTEKAR OLMAN.
Karşındaki insanı KANDIRMAN.
Soran+1 yılbu kadar yargılamaya ve buyuk konusmaya malesef kızının basına gelecekler bunlar. sen sanıosunkı basına kotu seyler gelmez dımı ımkansız ne kızın ne yıgenın ne arkadasın dostun ya da kardesının basına bole bıse gelemez dımı ama yok canım bı gun uyanırsın ve dunyan basına yıkılmıs olur o zaman işte bu fevri cıkışların bu hakaretlerini yutarsın birbir
Soran+1 yıl@HectorMoreno pardon bırını sevsen evlenmek uzeresın gelıp sana desekı bakıre degılım kabul edecekmısın lan hadi adam olda cevap ver
- +1 yıl
Ben cevreme sen gibi arkadas almam ve benim kizim eger az da olsa benim kanimi tasiyorsa yapmaz pardon ama kizimin basina gelecekleri nerden biliyon herkes sen gibi degil oki simdi git ve utan biraz
Soran+1 yılüzülüyorum biliyormusun o kadar büyük konuşuyorsun ki.. hani diyosun ya nerden biliyosun kızımın başına gelecekleri cunku buyuk konusan basına gelmeden ölmez sende cok byuk konusuyposun yazık ve buyuk konusmamayı cok acı tecrubelerle ogreneceksın o zamanda beni hatırlıcaksın
- +1 yıl
Malmisin ben kizim hakkinda veya kendim hakkimda buyuk konusmadim asla yapmm demedim ama ypmm dunya hali belli olmaz ama ben gidip omrumu birlikte gecirecegim adam omur boyu yalan soylemem
- +1 yıl
Kendine o kadar inanmış ki, sanki yeryüzündeki her kız onun yaptığını yapacak, her kız evlenmeden bekaret verecek kafayı o şekilde kurmuş. Aslında böyle düşünmek işine geliyor yalanlara ihtiyacı var.
Evet yeryüzündeki her kız senin gibi bekaretini verip diktirecek.. Evet
Bu her kızın başına gelecek...😂
Bakırköy'de burcu kardaş arslan'ı önerebilirim. Çok iyi bir doktor
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen yaptırdın mı yani nerden tanıyorsun doktoru yaptıran var mı cunku bazı doktorlar kandırıyormus para tuzagıymıs ondan korkuyorum
Soran+1 yılpeki çok çok teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden 1-2 gün önceye kadar dikiş kısmının kanamasına neden olur bu diktirme. Bundan daha fazla gün geçerse diktirsen de kanama olmaz. Kızlık zarı dikilebilecek bir yapı değildir. Erir gider.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok farklı bı yontem var zaten kalıcı yapmak ıcın arastırdım
- +1 yıl
Flep yöntemi. Burcu denen doktor vardı sanırım.
Soran+1 yılpeki tşkr ederim
+1 yılBence riske atma kendini ya diktirdigin anlasilirsa. Bir anda tum mutlulugun cop e gider? Ve o zaman kalbinu mutlulugunu huzurunu kime diktireceksin. Fiziksel degil ruhsal bakirelik onemli unutma.
01 Yorumla
+1 yılBen sağlık personeliyim hasteneyi ara kadın ünitesini iste ordakilere danış burdan ne ne öğrenmeyi planlıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yıltecrube edınen bırılerını arıyorum bunu yaptıranları ve tavsıye edeceklerı doktorları
- +1 yıl
Peki
Neden diktiryon bidahaayni hatayi yapma sonra orda yok netten kadn dogum hastanesindn bakcakn
10 Yorumla
+1 yılGunaydin samimiyseniz yardim edebilirim size semt neresi sizin
01 Yorumla- +1 yıl
Venarkadaslar yargilamayin ve yadirgamayin herkes yasaya bilir bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç yer var hayırdır inş. Yaşınız 18 altıysa zor
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır 25 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAnladık diktiren yerler vardır
+1 yılnapıcan diktiripte, zaten tekrar bozulacak ne gerek var?
00 Yorumla
+1 yılBu nette satilan 200 liraya bir cesit malzeme var onlar isine yarayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılguvenemiyorum onlara işe yaramaz diye
- +1 yıl
Deneyebilirsin
+1 yılAYip deyilmi. Onun bununla yat sonra da kziim diye gerde gir
00 Yorumla
+1 yılKim için soruyosun bunu gercekten yazık kardesim
00 Yorumla
+1 yılYazık kimi kandırıyorsun
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş buda hacker cıktı :D
00 Yorumla
+1 yılDr sabit canyakmazı dene
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden tanıyorsunuz acaba
- +1 yıl
Salladım 😁
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMemnuniyette amacın ne ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılbazı doktorlar kandırıyor yapmıyor sonra ıkı kat para alıyor falan
Cevap sahibi+1 yılDikim denilen şey tamamen yalan. Yapılan işlem vagina girişine eğreti dikiş atılmasıdır. İlişki sırasında bu dikiş atar ve kısmi kanama oluşur. Fiyatı semt ve doktoruna bağlı olarak 250 lira ile 1000 lira arası değişir.
Soran+1 yılyok bılıyorum baya arastırma yaptım ama kalıcı ve gecıcı var ben kalıcı yaptırmak ıstıyorum fakat bazı doktorlar kalıcı yağptım dıyor ama muayeneye gıdınce dıkısler atmıs gecıcı yapalım dıyormus onu demek ıstemıstım ben sadece guvenılır doktor ıstıorum
Cevap sahibi+1 yılBunun kalıcısı yok. Diyenler doğru değildir. İlişkiden 8-9 gün önce yapılır ve dikişler kendiliğinden atmadan önce kanama sağlar. Gerçek anlamda kızlık zarı oluşturmak istenirse en az 8-10 kez operasyon gerektiren ve maliyeti 20 bin lirayı aşan uzunca bir işlemdir.
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=teYZKK5qxyw bak burda farkı anlatıor ve oyle bı maaliyti yok
Cevap sahibi+1 yılVideoda reklamı yapılan flep yöntemi vaginaya plastik türü aparat yerleştirmektir. Benim önerdiğim ise gerçek ve doğal zar oluşumudur.
Soran+1 yılanladım yok oyle ıstemıorum ben zaten o kdr param yok
Cevap sahibi+1 yılDikiş attırmak en iyisi o zaman,
Saglikciyim cidden onerebilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki isim alabilirmiyim kimi öneriyorsun
Soran+1 yılsağlıkçıyım derken tam olarak işiniz nedir
Soran+1 yılanladım pekı fıyat hakkında bilginiz var mı genel ortalama olarak
Soran+1 yılgönderilmiyor mesaj
+1 yılHoşuna giden girebilir mi
00 Yorumlaihtiyaç durumu gibi mi bu?
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok ancak refakat gerekecektir.
00 Yorumla🤣yanlışlıkla yırtıldı her halde
00 Yorumlaabooo
00 YorumlaPeki
00 YorumlaBenn
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vardir
00 YorumlaEvlilik mi var
00 YorumlaNeden ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin için mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdığım var
013 Yorumla
Soran+1 yılkim isim verirmisin
Cevap sahibi+1 yılKendim o işi yapıom zaten özel doktorum
Soran+1 yılbu saatte burda işin ne allah ıcın yeme beni
Cevap sahibi+1 yılYeminederim ciddiyim cunku yeni kalktım muayene gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılZor durumdaydın yazdım aman sen bilirsin ya bb
Soran+1 yılhangi alanda doktorsun
Soran+1 yılkadın dogum uzmanımı yani
Cevap sahibi+1 yılHayır Himenoplasti uzmanıyım
Soran+1 yılöyle uzmanlık alanı mı var
Cevap sahibi+1 yılDaha ne oldugunu bilmiyon bana doktor degilsin diyon iyi geceler size
Cevap sahibi+1 yılEger ciddiyseniz tel bırakim vatsap bilgi alırsınız yoksa niyetiniz bosa yazısmayalım
Soran+1 yılne oldugunu bılıorum ama sadece oyle bır uzmanlık alanı oldugunu ılk defa duyuyprum kusura bakma butun doktorlar bunu yapan hepsı kadın dogum uzmanı oldgu ıcın sasırdım sadece
Cevap sahibi+1 yılTelim bu 05384750538 hayırlı aksamlar sonucta mesleğim bu arastır İn netten yazarsınız
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılvardır
00 Yorumla
+1 yılBeni bul
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?