Siyahi Afrikalı Erkek arkadaşım, Ne yapacağım bilmiyorum? Lütfen yardım edin?

4 ay önse Tinder den Senegalli müslüman Siyahi bir erkekle tanıştık. Bana yakışıklı ve değişik geldiği için ilgimi çekmişti Aynı gün buluştuk derken benimle aşırı ilgilendi ben hep arkadaş kalalım dedikçe o sevgili olalım ( ikimizde tinderlerimizi silelim biz aradığımızı bulduk diyordu böyle demesine şüphe ettim sahte hesaplardan tinderden işlettim defalarca bana sildiğini söyleyip herkese yazıyordu tanışalım buluşalım) seks konusunda çok iyi zaman geçiriyorduk her buluştuğumuzda ama duygusal olarak kafa yapısı hiç bizaman ilgimi çekmedi nasıl olsa her kıza yazıyor diyerek kabul ettim sevgili olma ısrarını. bir müddet sonra görüşmek istemediğim için Başka kızlarla konuştuğunu bu yüzden bida beni arama ayrılıyorum diyerek sahte hesaplardan birini fotoğraflayıp mesaj attım. Kendimi öldüreceğim beni affetmezsen gibi mesajlar attı cevap alamayınca benden bizim eve gelmiş ben evde yoktum o anda annemde içeri almış ağlamış saatlerce annemi oyalamış ben seviyorum affetsin gibi bende korktum kendini öldürecek diye çok üzgün kötü görünüyordu Tamam Affettim dedim Benimde hiç arkadaş çevrem yok okul işte yok Derken görüşmeye devam ettik Defalarca cinsellik yaşadık buluştuk bana çok aşık olduğunu sevdiğini söylüyor bende seni diyorum o olaydan sonra bende ayrılmaya korktum Cevap vermeyince sürekli yazıyor Son konuşmasında ben müsait değilim bir süre görüşemeyiz diyince seni hiç kimsenin olmadığı biyere götürmek istiyorum çok özlüyorum yazmış Daha önce yılbaşı için birlikte geçiririz diye konuşmuştuk. Onun okuldan arkadaşları olacak ben tanımıyorum onlarla birlikte geçirelim diye davet etti Sizce sözümü tutup yılbaşınıda geçirip ondan sonra mı uzaklaşsam yoksa bir tehlike var mı bu işte şuanda mı uzaklaşsam kafam allak bullak nolur yardım edin bana arkadaşlar? Nasıl ayrılmalıyım ya da ondan burada Master yapıyor Afrika'dan gelmiş burs kazanıp Babasının 3 karısı varmış çok fazla kardeşi var annesi ölmüş böyle bir aileden geliyor?
Siyahi Afrikalı Erkek arkadaşım, Ne yapacağım bilmiyorum? Lütfen yardım edin?