Şimdi kuzenimle evde film izliyorduk biraz korku filmiydi ama sabah olduğundan bence o kadar korkacak Bir sey yok bana sarıldı felan neyse Bir sey demedim ama sonra film izlerken birden öpmeye başladı bende o an karşı koyamadım ama sonra bıraktığında çok utandım çünkü kardeş gibiydik ve o an ona karşı içinde hislerim oluştu ama şu an o günden sonra konuşmadım ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
+1 yılOhoo. yıllarca erkekler olarak yanlış yaptık demek. Biz kızlarla aşk filmi izlerken olur bu işler diye biliyorduk.. Bundan sonra korku filmiyle deneyeciğiz şansımızı anlaşıldı 😂😂
41 Yorumla
Soran+1 yılYa Aynen ama ben uzaktaydım o geldi yanıma hem o optu ben bilerek yapmadim yani.
En İyi Cevaplar
Kızlı erkekli film izlerseniz böyle olur işte.: ))
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne var mis insan izleyemezni hem ben mi öptüm.
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyelim de bende çok etkilendim hiç aklimdan çıkmıyor.
Soran+1 yılEderim kardeşim sağol
+1 yılBir müddet daha konuşma görürsende birşey olmamış gibi davran
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisi öptü bende o an birşey yapamadım ama sonra bırakınca çok utandım 1 haftadır görmüyorum ama beni çok etkiledi veya etkilemek için mi yaptı bunu
+1 yılHadi sevgili olun
116 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ki sevgili mi olayım yani akraba olduğu için sevgili olmak sıkıntı ya evlenirim ya da hiçbirşey olmaz yani sevgili olunca ayrılıyorsun ya bunda oyle bir sey olursa aileler arası kötü olur.
- +1 yıl
Amann ileriye dönük yaşamaktansa anı yaşa
Soran+1 yılBilmiyorum ki sence sevgili mi olmalıyım yani benim daha önce sevgilim oldu ama optuklerinde1 asla böyle olmadim bu çok farklı oldu onlardan 100 kat farklı.
- +1 yıl
Seviyorsanız olun. İyi işte ilerde evlenirseniz çocuğunuza anneniz azdı beni öptü. Ks de olan bir görl sayesinde sevgili olduk diye anlatırdınız.
Soran+1 yılYa annesi azdı denirmi bilemiyorum ki şu an ne yapayım nereye baksam o aklımda yemek yerken ne olursa olsun nerede olursam olayım. hep o var baktigim insanları bile o zannediyorum.
- +1 yıl
Oo olumn hadi olun. At mesaj hoşlanmışsın işte,
Soran+1 yılNe diyeyim bu saatte nasil yazayım
- +1 yıl
Yarın yaz ya da şimdi daha heyecanlı olur.
Selam yaz konuşalım de bişi de
Soran+1 yılSelam yazsam gerisi yok bir sey diyemem ki
- +1 yıl
Off deli ettin beni
Bak,
Selam diyeceksin selam dyecek konuşalım mı diyeceksin evet der ya da hataydı derse hemen sus ve dinle de. Ben böyle böyle oldum. Sana karşı birşeyler hissediyorum de işte
Soran+1 yılPeki hataydı derse benim hislerim önemli değil ki kardeşim sana rica etsem özelden detaylı yazarmisin bu konuda ben elime yüzün e bulstiririm
- +1 yıl
Kardeş senin yazman lazım sen gizlisin
Ve ne demek hisleri önemi kalmaz yahu sen ot musun? Kalbin yok mu! O hataydı kelimesini toparlamak için söyler
Soran+1 yılTakip attım kardeşim s ile başlıyor mesaj atarım kabul edersen
Soran+1 yılşu an mesaj kutun kapali
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRicaederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Kardeş olmuş bir defa, kendini fazla kaptırmışsın tamam illaki olacak ama kendine gel ve bir şey belli etme bir daha yapmaya kalkarsa bağarmadan, kırmadan düzgünce ifade et. Kesinlikle böyle bir şeye heveslenme neden mi? senin kardeşinden bir farkı yokta ondan.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kardeş gibi kollardım herzaman ama o beni böyle yaptı.
Soran+1 yılÖyle
Kuzen olarak ailenizin tepkisi ne olur beraber olursanız
220 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki ailem Bir sey demez ciddi olursak o günden sonra bende ona karşı his oluştu acaba bilerek mi öptü beni
Soran+1 yılHaklısın ona karşı hislerim değişti kardeşim çok acaip oldum dogrumu yapıyorum yanlış mı sence
Soran+1 yılOlur bende kardeşim gibi derdim hep ama o öptükten sonra çok farklı oldu yani o beni neden öptü diye kaç gün düşündüm beni öpmesi istediğinden mi yoksa o anlık bir sey mi
Soran+1 yılBenim 22 oda 23
- +1 yıl
Aslında yaşınız da bence baya olgun ama bence dediğimi bı dene sen bu kızı karşına al bı konuş niye yapmış bı öğren bakalim ya da sen mesela o kıza baktığın zaman öpmek mı istiyorsun ya da ne bileyim onunla beraber vakit geçirmek o kalbinin atışını hızlandıran biri olur ya hayatında kalan yarını tamamlayacak öyle biri gibi mı hissediyorsun iyice bı düşün
Soran+1 yılO andan sonra hiç aklimdan çıkmadı kendisi de cok güzel kız ama daha önce bu güzel diye adla bakmadım o günden sonra sanki herşey değişti birden onun güzelliğini hissettim ama biryandan da utandım
Soran+1 yılSağol utandım ama o öperken bende karşılık verdim en çokta ondan utandım
Soran+1 yılYok olduktan sonra ciddi olur yani ama bende biraz kafam karışık kardeşim kardeş gibi düşündüğüm kız beni öptü ve ben de karşılık verdim ama sonra güzel diye fark ettim ve kendime ne kadar kızdım bilemezsin.
Soran+1 yılGaliba ama şu an kime baksam onu görüyorum yemek yerken o uyurken o çalışırken o aklıma geliyor hem utanıyorum hemde hislerim değişti ama. O günden sonra iş yapamaz oldum hep aklımda. Hergün mesaj atacak gibi oluyorum sonra siliyorum 100 dega mesaj yazdım sildim ama ne yapmama karar veremedim.
Soran+1 yılNe konuşayım ya yine aynısı olursa
Soran+1 yılOlur öyle yaparım dışarda kalabalık biryerde konuşayım yoksa aynısı olabilir ama nasil soyleyim bunu ona şu an yüzüne bile bakamam ki çok utandım aslında ama galiba ona aşık oldum gibi hislerinden emin olmak istiyorum beklemem lazım biraz.
Sorana dedim olamaz mı diye laklslskk demiş ya erkek erkeğemi olucak diye
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım kardeşim kime dedin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOpmeden önce kardeş gibiysen , bence dur de kendine olmaz bence
29 Yorumla
Soran+1 yılBende istemedim ama öperken karşılık verdim ve şu an çok fena oldum sanki kime baksam o gibi görüyorum çokta utanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHatan yokki gelmiş , sana yapışmis... suçlu hissetme onun suçlu hissetmesi lazim... sonra sen ne tepki verdin kiza
Soran+1 yılYalan yok bende istemeden öptüm sonra o hala yanimda durdu ondan sonra yüzüne bakamadım ama sanki herşey o oldu kime baksam o çok karıştı kafam ne yapmam lazım şu an bilemiyorum sadece o var aklımda.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama , opmeden önce bir şey hissetmiyorsan kafandan atmaya çalış , atamasanda bir şey belli etme görürsen...
Soran+1 yılYa opmeden önce sanki küçük kardeşim gibi kollardım onu severdim ama bu şekilde değil sanki abi gibi kardeş gibi. Ama yaşıda 1 yaş büyük benden ve şu an o karşımda gözü kapalı olsa ona saatlerce baksam doymam ama gözü açık olursa da utanack sekindeyim.
Cevap sahibi+1 yılSen cidden çok etkilenmissin, daha önce kimseyle bu şekil yakın olmusmuydun
Soran+1 yılDaha önce sevgilim oldu elini tutardım opusursuk ama ileri olmadi asla. Evet çok etkilendim kim olursa olsun bukadar etkileyemez birisi galiba. Yani her yerde o var sanki baktigim kişiler o gibi geliyor kaç gündür ise girmiyorum sadece evde düşünüyorum çok aşırı etkilendim yani normal mi.
Cevap sahibi+1 yılnormalde kişiliğinde heycanlanma var mı çabuk olaylara karşı panikleme
Soran+1 yılHayır yok. Ama benim 2 sevgilim oldu ve onları da ilk ben öpmedim bu konuda ben biraz gerideyim.
O seni öyle görmüyormuş demek ki içinde bir şey varsa devamm
19 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum valla o even diğer ucunda ben diğer uzundaydim resmen o geldi yanıma ve bana sarılacak kadar yakın mesafe idi herşey birden oldu.
Soran+1 yılEvet haklısın zaten ciddi olmadan bir sey olmaz yani şu an erken uzun süre yalnız kalmak lazım çünkü ona karşı ne hissesiyoeum onu bilmen lazım
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Soran+1 yılşu an görmek istemiyorum uzun süre biryere gitmem düşünüyorum ne olacak bilemem.
Soran+1 yılAmin
Biraz mesafe her zaman iyidir
Cılkını çıkarmışsınız116 Yorumla
Soran+1 yılKendisi öptü bende o an birşey yapamadım ama sonra bırakınca çok utandım 1 haftadır görmüyorum ama beni çok etkiledi veya etkilemek için mi yaptı bunu
Soran+1 yılBen o an ne yapabilirdim ki o opunce durmadi sonra bırakınca zaten kaç gün kafayı yedim
Soran+1 yılAbilerim vardı ama odada idi çok yakın değildik ben hemen tv nin karşısinda otururken yanına gelsi sonra korkup sarıldı bir sey demedim. Ama sonra birsen hiç beklemediğim anda oldu bende istemeden karşılık verdim şu an hem üzgünün hemde onu aklimdan çıkaramıyorum nereye baksam o var gibi kendimi kaybettim.
Soran+1 yılYok opustum daha önce ama asla böyle şey olmadı şu an heryerde o var heves değil gibi eğer olursa da ciddi olması lazım. 1 haftadır görmüyorum ama o olaydan sonra ne yemek ne bir sey yiyemiyorum hep o var kimseye de anlatamıyorum ki sanki ben öpmüş gibi anlarlar diye.
Soran+1 yılGaliba ama hiç onun güzel olduğunu bile fark etmemiştim bu güne kadar peki ne yapayım ki şu an o olsa bana bakmasa beni uatndirmasa onunyüzüne bakmak isterim.
Soran+1 yılYa cidden ondan mi oldu yani. Yani anlatamam nasil öptüğünü ama çok istekli öptü ve farklı oldu yani ilk defa opusmus olsan bunun 100 de 1 ı etmez gibi geldi. Ya sonu yatakta bitsin istemem tabiki ama olurmu ki o şey bilemem.
Soran+1 yılBen ne Sen pişman olayım kardeşim asla ciddi düşünmeden ileri gidemem bir kız ile kim olursa olsun asla ileri gidilmez ki. oluru vericen derken ne demek istedin anlamadım kusura bakma.
Soran+1 yılTabiki daha fazla ileri gitmem. Aynen ya bir defa öptü diye baya etkiledi böyle şey olurmu. Iyi geceler kardeşim herşey için teşekkürler.
Soran+1 yılSağolun
+1 yılben olsam fazla ileriye gitmeden devam ederdim
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu devam edilmez bu durumdan sonra kardeşim.
+1 yılÖptü derken kastın ne karşı koyamadim ne😂😂
19 Yorumla
Soran+1 yılYa beni dudağından öptü ve karşı koyamadım derken 1 dakika rahat öptü yani bende o an hiçbirşey yapamadım ama kendimi de çekemedim 🤗🤗
- +1 yıl
Karşılık verdin mi ona ayrıca film izlerken ikiniz miydiniz sadece
Soran+1 yılKarşılık verdim ama isteyerek olmadi evet abimler vardı ama onlar odada idi zaten kısa sürdü çok utandım sonra ama o devam ettikçe bırakamadım da sonra çokta utandım
- +1 yıl
Ne yapmak istiyor bilyon mu seni kendine aşık etmek yakışıklı olduğundan galiba bilmiyom😂😂😂
Soran+1 yılValla bilemiyorum ki yakisiklisin derler ama ben pek yakışıklı bulmam kendimi. Kendisi çok güzel bir kız ilk defa o andan sonra çok güzel diye hissettim. Daha önce hiç o şeyle bakmadım. Ama etkiledi beni tabi olursa ciddi olur herşey.
- +1 yıl
Bence olmasin ya saçmalama kuzenin o senin ayrıca akraba evlilikleri kötü sonuç doğurur bunu biyoloji dersinden bilmen gerek 😂😂
Soran+1 yılYani ama şu an bile aklımda diye yazdım sanki yılardır sadece o an gelecek gibi yaşamış gibi oldu ben kendime şaşırdım kızdım ama hislerimide etkiledi peki ne yapayım. Evet biliyorum akraba ile asla düşünmezdim ama ondan sonra çok değişti valla kardeşim eğer ciddi bir sey olursa galiba devam ederim gibi geldi ama evlilik olursa sadece olur.
- +1 yıl
Kardeş gibiydin önce dur ya bence
Soran+1 yılBilemiyorum kardeşim ama biryandan da çok istiyorum sence yanlış mı eğer bir sey olursa zaten ciddi anlamda olur. Yani evlenilir.
Ohaa
211 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu kardeşim neye sasirsin ki
Soran+1 yılYa valla ben yapmadim ki ilk o yaptı ama bu oynasmami sadece öptü beni.
Soran+1 yılYemin ederim ben daha önce hiç ona bakmadım baksam bile görmedim beni open o ben bir erkek olarak kabul ediyorum o öperken kendimi koruyamadım ama ayıp oldu bu nasıl pisliksiniz derken yani kendini benim yerime köy oyle düşün. Ben daha önce onunla çok aşırı samimi kuzendik hani diğe rkuzenlerim farklı bu farklı diye düşünüyorum beni öpme de asla böyle kafam karışmazdı.
Soran+1 yılYa tamam ama keşke bu kadar acımasız olmasaydın gerçekten kırıldım yeminle.😶😶😶
Soran+1 yılSen bilirsin keşke olmasaydı o durum ne diyeyim ki benim yerimde başkası olsa emin ol o öpücük nerelere giderdi. 😣😣😣😣
Soran+1 yılPeki kardeşim sen bilirsin kına kına zaten icimde yara var birde sen vur ne diyeyim ki ben istesem onu öpsem anlarımda burda ben bir sey yapmadim ki o dokundu bana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw hehe boyle diyenleri cok gorduk usta ne ara basladin sevismeye
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibileri de cok gördük adam gibi konusur ama kendini göstermekten korkar adam ol biraz istemiyorsun yorum yapma.
Cevap sahibi+1 yılYaw senin falanli fistanli erotik mesajlarina yazip adimimi cikarcam sende gizlisin aklin bu kadar calisiyor cok guzel uyduruyon helal
Soran+1 yılEvet ya çok haklısın sen kardeşim yazma yorum felan
+1 yılAsik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyedik de geldik
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılboşver kardeş hayırlı işler
Soran+1 yılKardeşim eğer bu sallıyor vs diye düşünüyorsan sen bilirsin sanada hayırlı işler.
seviş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHay trolune
00 Yorumla Yatağa at 😂😂
09 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
Soran+1 yılBen yapmadim kardeşim o yaptı ama bende istemeden karşılık verdim sonra kaç gün uyuyamadım kendime kızdım ama etkilendim de
Soran+1 yılHaklısın kardeşim valla o öpme de ben asla ona karşı bir sey olmazdı okadar ciddiyim.
Soran+1 yılBilemem ki neden böyle yaptı peki beni üzmek için mi
Soran+1 yılTamam neyse boşver
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek mi :Jsj
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Kız mı kuzenin
08 Yorumla
Soran+1 yılSence erkek erkeğe mi olacak tövbe ya
Soran+1 yıl@xecexx olamazmi derken. Feler hayır oyle şey düşünmedim.
Soran+1 yılHaklısın ama kuzenim derken ben kız olarak kast ettim. Kimsenin tercihine karışmam karışamam da zaten.
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası