sevgili erkekler, kızların popolarına ya da göğüslerine bakınca ne hissediyorsunuz ki? ve bunu neden ısrarcı bir şekilde yapıyorsunuz. baktığınız zaman ilişkiye girdiğinizi falan mı hayal ediyorsunuz?
Cevabın nedir?
çünkü göğüs bel ve kalça konbinasyonu güzelliğin merkezidir, kulesidir, göğüs, kalça ve vajina kadınların en mahrem bölgeleridir ve genel olarak erkeklerin en çok dikkat ettiği bölgelerdir... ama şunu da unutmamak lazım... evet göğüs ve kalça en önemlisidir fakat kadın bedeni sadece bu iki organdan ibaret değildir, kadın bedeni baştan aşağı sanat eseri yaradılış harikasıdır... sağlıklı bir erkeği güzel ve seksi bir kadının gerdanı, karnı, sırtı, bacakları v.s... etkiler, dediğim gibi kadın bedeni baştan aşağı ilgi çeker ama tabi bu derece derece ve erkekten erkeğe değişir... ama kadının en can alıcı özelliği bana göre kıvrımlı ve estetik vücut hatlarıdır... siz kadınlar gerçekten muhteşem bir beden taşıyorsunuz... evet ister istemez güzel ve seksi bir kadın dikkat çeker, bakma isteği duyarız bu hiç bir erkeğin elinde değildir ama bakmamaya çalışmak ve direnmek bizim elimizdedir ve karakterimizle alakalıdır... bazı erkekler Allah sahibine bağışlasın der bazıları da mastürbasyon malzemesi yapar bu erkekten erkeğe değişir...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgili bayanlar, bu durum hormonların başlatmış olduğu üreme iç güdüsünün vermiş olduğu bir durumdur ve üreme ile alakalı bölgeleri öncelikli olarak ön planda tutar. Normal insanlarda durum budur. Bunu babalarıniz abileriniz dahil olmak üzere sağlıklı her erkek yapar. Normal insanlar dışında abaza tayfası vardır onlar ortaya karışık bir durumdur ve onların yönetimi farklı organlara aittir beyin bu tarz durumlarda devre dışıdır. Onlar için farklı durumlar söz konusudur. Umarım yeterli bir açıklama olmuştur...
82 Yorumla
Soran+1 yılonlar icin ne gibi durumlar söz konusu? bir de ben bakanın abaza ya da normal oldugunu nasıl anlayacagım?
- +1 yıl
Onların var-i yok-u sekstir. Kalçadir göğüstür kadındır. Öküzün trene baktığı gibi bakarlar kitlenir kalırlar hatta orasını burasını okşayan mal mal konuşanı bile var. Normal bakan ise göz ucu ile bir kez süzer sonrasında yüzüne bakar ve geçer gider arkasını dönüp tekrar tekrar bakmaz. Çoğu zaman baktığını bile anlayamaz kadınlar. Rahatsız etmez yani.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
+1 yılHiç bir erkek cevaplamamış, ben söyleyeyim; sanat eseri gibi gözüktükleri için bakıyoruz.
Sanatsever biri için çekici bir tablo ya da heykel ne kadar hayranlık uyandırıcı ise, bir erkek için de kadının bu bölgeleri aynısıdır. Göz zevki, hayranlık bunun adı.17 Yorumla
Soran+1 yılhahahh neresi sanat, neden biz goremiyoruz o sanatı?
- +1 yıl
Erkekler de göremiyoruz diyorsan, biz o konuda sizin kadar şanslı değiliz derim ama kadınlar için diyorsan buna inanmam =D Kendi cinsini beğenen, hayranlıkla bakan kadınlar da oldukça fazla.
Soran+1 yılyok ya. ben gidip beğenmem bir kızın orasını burasını
- +1 yıl
Sen beğenmezsin ama bir başkası gelip seninkileri beğenebilir. Kadın vücudu böyle bir şey işte, kendi cinsine bile çekici gelen bir sanat eseri =D
Soran+1 yılşuan vüücuduma bakasım geldi. ne varmış merak ettim bu kadar
- +1 yıl
Hahahah ne kadar şanslısın =P Kıvrımları işte, dişimsi hatları çekici kılıyor.
+1 yılBaktigim bayan guzelse kadinlik organlarida guzel cekiciyse mutlu oluyorum guzel gogusleri var diyorum anin tadini cikariyorum..ha tabi aklima cinsellik geliyor ama kisiden kisiye ve suresi begeniye gore degisiyor..keske sevgilim olsa diyorum baktigim kadinlara..cok guzel ooanlara bakiyorum her bayana bakmam.
11 Yorumla
Soran+1 yıldemek mutlu oluyosun, snei mutlu etmek cok kolay o zman
Hormonal etkidir. Kimileri kızın hoşuna gittiğini düşündüğünden bakar sadece, bir kesimde hormonal etki olarak gözünü oraya diker kimi hayal kurar kimi sadece bakar...
cut.22 Yorumla
Soran+1 yılhayal dünyanız masallah cok geniş!
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsizi bizden ayıran özelliklerinize bakıyoruz.bu kadar şaşırmana gerek yok
210 Yorumla
Soran+1 yılneden sizin poponuz yok mu?
- +1 yıl
bizimkine benzeyen popolara bakmıyoruz zaten:) düz,kıllı benzeri popolara bakan erkek gördün mü?
Soran+1 yılben kapalı bir popodan bahsediyrm!
- +1 yıl
ne var acaba diye merak etmişlerdir.seni beğendiyse tamamen görmek istediği içindir
Soran+1 yılbegenip begenmemeyle alakası oldugunu dusunmuyorum artık ben. biraz büyük bir popo gorunce anında bakıyosunuz
- +1 yıl
az önce kapalı dedin şimdi büyük diyorsun.ben kapalı bir bayansın diye düşündüm.senin de söylediğin gibi işte büyük bir bayan poposu bizde yok ondan.kıllı falan dedim diye kapalı dediysen erkeklerin poposu açık olmasada kıllı olduğunu biliriz o yuzden bakmayız.yani elbiseyle kapatmak bişi değiştirmez
Soran+1 yılhyr kapalı degilim. biraz balıketli biriyim. bugun yasadıgım bir kolayı anlatayım: bugun alısveris icin markete gidiyordum. biraz dar birşey giydim. (ve bunu bile düşünyoruz inan, bu cok mu dar, cok mu dikkat ceker diye!) market biraz uzaktaydı. yolda giderken istisnasız bütün erkekler genç yaşlı beni süzdü. aşırı rahatsız oldum. gözleri göğüslerimde, yüzüme bile bakmıyordu çoğu. yani ben ne yapabilirim sorumluluk beni asıyor bazen
- +1 yıl
bana samimi söyle dediğim gibi erkekten farklı olan fiziki kısımların belli oluyor muydu?oluyorsa o yuzden bakmışlardır,iyi yapmışlar demiyorum ama sebebi ilk cevabımdakidir.yok bişi belli değildi diyorsan o zaman çok abazalardır.insanları kötülemene gerek yok doğal bir tepki bu hayvan gibi bakmamak lazım o ayrı
Soran+1 yılerkekten farklı olan kısımlarım tabi ki belli oluyor ve zaten bunları saklayamam da nasıl saklayayım. hayvan gibi bakıyorlar ayrıca. bir insan yüzümden önce orama bakarsa ben bunun hayvan oldugunu dusunurm
- +1 yıl
doğrudur öyle bakanlar hayvan olur zaten
+1 yılKimileri baksınlar diye açıyolar gögüslerini başını kapatıp altını açanlarda var bakıyolar şahsen ben bakmıyorum bu kadarda eminim ama bazı abazalar kız görmemiş sanki hayatında yeni kız görüyorlar öküze bakar gibi bakıyorlar seninde anan bacın var en kötüsüde başını kapatıp altına tayt topuklu ayakkabı giymek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ilişki veya hayalle alakası yok.
Sadece göz kayıyor. Dindarlıkla da alakası yok, ya yere bakarak yürüyeceksin ya da gözün en az bir kere çarpacak.00 Yorumla
+1 yılvalla beni gögüs ve popo tahrik ediyor. özelliklede kalçalar benim içinn çok önemli
20 Yorumla
+1 yılyuh oha öküz :D her erkegi bir tutma bole tamam bakılır ama öküz gibi açana bakılır normal birinin orası burasına nie bakalım daha dogrusu kendi adıma konusuyum bakmam ;)
00 Yorumla- 02 Yorumla
Soran+1 yılaman allahım..:D
çıplak o kadar tahrik edemez giyinik halı daha merakettiriyor
30 YorumlaBen kucağımda olduğunu düşünürüm ve nerdeyse bayanlarda en çok dikkat ettiğim yerdir
Ve boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :)22 Yorumla
Soran+1 yılgercekten boyle mi düsünüyorsun? kalçası büyük kadın mı makbuldur?
gizlinin poposuna ve göğüslerine kim bakıysa bir adım öne çıksın
00 Yorumla
+1 yılne ilişkisi ya deli misin hoşumuza gidiyor ön planda olan oralar ondan bakıyoruz yoksa neden bakcaz
08 Yorumla
Soran+1 yılneden hoşunuza gidiyo manyak mısınz
- +1 yıl
manyagız evet var mı manyagız manyaklıkksa evet ama çok güzel görünüyorlar bir bilsen varya
Soran+1 yılbende aynılarından var, ama ben hala guzel gorunduklerini anlayamıyrm
- +1 yıl
nasıl yani anlayamıyorsun istersen daha özelden anlatayım sana yani taecrübe konuşuyor
Soran+1 yılneyi anlatacaksn :D
- +1 yıl
neden hala güzel göründüklerini anlamıyorsun ya onu işte
Soran+1 yılanlatsana biraz
- +1 yıl
mesaj yazabilirsin böle şeyler çok özele giriyor rahat olamıyorum
+1 yılhadi göğsüne baktıklarını farkedersinde popona baktıklarını nasıl anlıyosun sonuçta arkanda yani
23 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılsadece bana degil, yanımdakine bakarlar sagımdakine solumdakine, görüyoruz cok net.
uyuz oluyorum şu gizli kullanıcılara her soruyu gizli soruyorlar ya bu ne ya sanki devlet işi yapıyorsun alt tarafı bir soru bu da mı kendini saklayarak soruyorsun sıkıysa profilini açta sorsana
06 Yorumla
Soran+1 yılsanane
Soran+1 yılsen gizli olmayınca ne sanıyon simdi kendini?
Soran+1 yılne beyi be! defol git
evet hoşuma gidio acın gotunuzu bakalım ama acanlada evlenmem o ayrı
23 Yorumla
Soran+1 yılişte bu yaptığına bizim orada şerefsizlik deniyor
- +1 yıl
bizim burda velet deniyo
Ben, bu soruya kısa cevap vereceğim. Kadınlar istediği için..
08 Yorumla
Soran+1 yılne demek kadınlar istedigi icin ne zman istemisler?
- +1 yıl
Erkeklerin, göğüslerine ve poposuna baktığını hisseden kadın, rahatsız mı olur ? Yoksa sevinirmi, gerçekten samimi cevabınızı merak ediyorum. Erkekler öncelikle refleks olarak bakarlar. Doğru. Ben de bakarım, bu bize haz verir, ancak bu bakıştan kadının rahatsız olduğunu hissederse, hemen kaçırır bakışlarını ve bira da utanır..
Soran+1 yılben şahsen rahatsız oluyorum. suclu gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılbnce oyle dgil, cogu bunu hissetmiyor en azından
- +1 yıl
Bazı konularda ortak düşünüyoruz, bazı konularda ayrılıyoruz. Bence ortak düşündüklerimiz daha fazla. bazı erkeklerin, kadın rahatsız olduğunda utandığını kabul ediyorsun. Ben de, her kadının, kendi poposuna ve göğüslerine bakıldığından mutlu olduğu konusunda ısrar etmiyorum. Bunun istisnaları olabilir, örneğin sizin gibi. Siz bu durumu genelleyebilirmisiniz ?
Soran+1 yılbilmem benim cevremdeki insanlar genelde rahatsız oluyorlar. ama gidip de bir o*dan rahatsız olmasını beklemen ona haksızlık olur
- +1 yıl
Hayır, bu haksızlık.Biz, insani duygulardan ve dürtülerden bahsediyoruz, içimizden gelen dürtüler.
Bunu herkes yaşar. inan bana, mübalağa yapmıyorum. Şunu açıklıkla söylemeyeliyimki. yazdığınız şeylerden kendi adıma olumlu yönde etkileniyorum. Bunun için size teşekkür.edebilirim.
Ama marjinal durumda ve profesyonel olan insanlar şu an bizim konumuz dışında. Ancak, başka bir platformda bunu da tartışmak isterseniz, sizinle bunu yapabilirim...
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Aynen bir kere çaksak şu hatuna veya şöyle bir pozisyona girersek güzel olabilir gibi :O
27 Yorumla
Soran+1 yıloha :s ne kadar ayıp
Soran+1 yılgüzel olan ne.aynısı sizde de var
Soran+1 yılartık erkeklerden korkar olcam senin sayende
Soran+1 yılha iyi o zman :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendıne bakıtmak için oyle giyinmişse gucenmesın dıye bakıyoruz bosuna gıyınmış olmaz o zaman :))
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi de, biz artık ne giyecegimizi sasırıyoruz. kendimize baktırmak icin degil. siz her halukarda bakıyorsunuz biraz iriyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastürbasyon için kayıt altına alındığını da unutmayalım.
44 Yorumla
Soran+1 yılgit p*rno izleyerek yap. hayal ederek yapmak hem cok uzun hem de zahmetli bence
Cevap sahibi+1 yılBen öyle yapıyorum demedim ki, p*rno da sıkıyor bir süre sonra. Hep aynı şeyler.
Cevap sahibi+1 yılÜç eksi ne arkadaş, gözümle tecavüz edeceğim bundan sonra !
Soran+1 yılaferin devamet boyle :D
+1 yılGöz kayar normal, bakmayalım mı koca meme yani
00 YorumlaSapkınlık insan gözleri çıkıntıları farkeder.
10 Yorumlanere bakacaktık? kulak ya da burun delıklerınemı?
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek oldukları için bakıyorlar
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakıllarından neler geçiyor kim bilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Sadece göz zevki başka bir şey değil
10 YorumlaÇaktırmadan bakiyorum ben el ne karışır :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. oha yani onu da mı açıklayacağız.
14 Yorumla
Soran+1 yılacıklayın yapıyonuz madem niye yaptgnızı soyleyin!
Soran+1 yılistemesem yazmazdm heralde soruyu
- +1 yıl
orası beni ilgilendirmez,o senin sorun, sorunun
erkekler piçtir o yüzden bakarlar. biraz düşünseler ya.hep milletin karısına kızına bakarlar.aynı şey kendi bacılarına ablalarına yapılsa kavga çıkar. bu mu erkeklik.
ankarada öğrenciyim. en yakın arkdşlarmdan biri, sevgilisi var. ama çocuk her gelen geçen kıza bakıyor ve onu arzuluyor.bu mu aşk bu mu erkeklik.ben de aşık oldum. ama ben kafamı kaldırıp kimseye bakmadım. hayalimde ve gelecğimde sadece o kız vardı.
kısaca bacım mesele insan olmak
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kız arkadaşımınkine bakıyorum . harika bişi:))
00 YorumlaBakınca tahrik oluyoruz ve evet hayal ediyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılneden bu hayal? ne gerek var
Onlar olmasa zaten Ederiniz yok =)
16 Yorumla
Soran+1 yılneyi vardır başka?
göz hakkı o pampa :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:S
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞartlı refleks.
00 Yorumla
Devamını Gör(18)