Hpv virüsü agız yoluyla vücuda bulaşır mı
Evet, bulaşır
Hayır, bulaşmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu hastaligin pasif ve aktif evreleri vardir. aktif oldugu zamanlarda bulasma riski yuksektir tabi ki agzinda yara vs olmasi lazim. onun haricinde bulasmaz. cinsel yolla bulasma olasiligi var aktif donemdeyse. bu hastalik hic gecmez hep tetikte bekler. bagisiklik sistemi coktugunde saldirir.
Anladim:/
Cok tesekkür ederim
Bulasir ama risk cok azdir..(8% diye biliyorum) ve suana kadar oral ile virus kapan yok diye biliyorum.. Agizda yara var ise bulasma riski daha yuksektir+ agiza bosalmada en buyuk risktir ama agizdaki tukurukler virusu barindirmaz sadece agizda yara vs.. gibi seyler varsa bulasir.
Bademcigimde yara var ama öyle sürekli bir yara degil. Bir gidip bir geliyor. Her türlü yara bu riski arttirir mi?
Evet eger kan akiyor/hasta isen risk daha yuksektir cunku bagisiklik seviyen daha zayif ve savunmasizdir... Merak etme birsey olmaz bende cok eskorta giderdim oysaki yas 19 o kdar ora yaptirdim hicbirsey olmadi bana birsey olmadiysa sana birsey olmaz :) sakin ol.
Tamam tesekkür ederim😊
Cevap
7Cevap
şimdi bunlar bulaşması yani rastlanması zor hastalıklar iki tarafta temiz olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
Tam olarak nasıl bir virüs oldugunu bilmiyorum. Penis üzerinde asiri kücük beyaz lekelerin olmasi nedir? Öyle mantar gibi birlesik ve büyük birsey degil. Nokta kadar ayri ayri beyaz seyler. Nedir bu bir bilginiz var mi?
sertleşme sonrası olan akıntı yani zevk suyu kurumuştur orada beyaz leke oluşturmuştur önemli bişey değil
Hayır öyle birşey degil. Öyle olsa anlarim. Penisin alt kisminda sanirim ve kalici birsey leke filan degil
buradan yazamam malesef
Temas yoluyla bile bulaşır...
her bulduğunuz şeye oral yapmayın
Nerden biliyorsun yaptıgımı, veya yapacagımı?
çok emiklemezsen sıkıntı yok!
Oral yaparak bulaşmaz ama yine de kaçmak lazım
Bulaşa bilir
bulaşır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar