Güncelleme yapman iyi olmuş, ben de ayrıldınız diye düşünmüştüm.. Ama, yine de 5 ay çok uzun bir zaman, farklı şehirlerde de olsanız da bir şekilde görüşmek için fırsat yaratılabilir. Açıkçası, anlattığınız şeyleri paylaştığım birisini ben, farklı şehir de de olsam, en az haftada bir görürüm. Seni hayal kırıklığına uğratmaktan korkarım, ama, deliren bir adam, telefonla falan yetinmez, senin yanında zaman geçirmek ister, cevabı burada aramak gerekir.. Ancak, sana şu kadarını söyleyeyim, ileride bir gün, gerçekten bir sevgilin olduğunda, onun senin için delireceği bir gerçek...
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayda bir geliyor ama imkanı yok bir yerklerde kalmak gibi basit göryr hemde istesem gelir yerde bulur ama günübirlk geliyor akşam gdyor anca o şeklde görşyrz imkansızlklardan dolayı oda eskden hergn brlktydk
En İyi Cevaplar
+1 yılbayılır böyle bir kızı bulmuş bayılmamak mümkün mü
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır ilk gün ki gibi peşimde aşkla şehvetle tutkuyla sevgiyle bağlıyım tapıyorum diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''evet öyle oldugumu söylüyor balık etlym hafif bembeyaz tenliyim yüzüm süper hatlarım yuvarlak belim incecik bayılıyor tapıyorum sana diyor sadce yalayarak boşalablrm sana hiç by yapmadan diyor'' demen bile kendini teşhirdir bu yazdığını okusa ne hisseder sevgilin?
Bu kadar erkeğe ballandıra ballandıra anlatmakta kastın ne? Öyle olan kendini şişirmez böyle. Güveni olan neden destek bekler gibi kendini malzeme gibi sürsün ortaya?
Bu bile ihanettir sevgiline. ona da okut buraya yazdıklarını ne hissedecek.712 Yorumla
Soran+1 yılyaa bu çocuk bana deliriyor mu diye sordum tabkde çok üzülür yaa =(((
Cevap sahibi+1 yılyapma o halde canım. bembeyaz olmak güzellik işareti mi ki vurgulamışsın? hem hiç bir kız bu kadar kendini ön plana çıkarmaz güveniyorsa kendine. Bu kadar erkek ne hissetmiştir sence?
beni çevrem hep güzel bılmuştur.Ünv.de arkadaşlarım v.s sonra evlendim eşimde hep bu yönümü vurgular ama bir kez ağzımdan'' çok güzelim'' lafı çıkmamıştır. Buna gerek duymam, karşımdaki belirler bunu.
Soran+1 yılcanım çok haklısın bak normalde bende demem ama bana ne hissttgni anlamak için sormam gerektgi için ddm yoksa snnle aynı fikirdym burası gerçk hayatdan çok farklı blysn ki ben de asla öyle demem herşeyi deym ki yorumları düzgün alıyım diye ddm canım
Cevap sahibi+1 yılama ortamı biliyorsun şimdi bir çoğu ereksiyon olmuştur buda seni üzer .
Soran+1 yılüzer de canım bunlar her şeye oluyorlar onu zaten blysn
Cevap sahibi+1 yılbunu bilerek reklamını yapar gibi yazmak ne kadar vicdan rahatlatır ki? mazeret olamaz yani.
Soran+1 yılreklam yapmadık sadece düşünceleri ne olablr onu merak ettm millet daha neler yazıyor canım yaa
Cevap sahibi+1 yıl''bembeyazım şöyleyim- böyleyim'' yukarda kaç kişi olsa da... demiş bununla utanç duymalısın. Ben bir bayan olarak üzüldüm
Soran+1 yılayy canım daha neleri var burda bilmymsn
Cevap sahibi+1 yılyanlış örnek alınmaz. doğrudur örnek her zaman.
Soran+1 yılhaklısın canım ne diyim bende snn gbi düşünyrm çnkü
- +1 yıl
artı
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle sana deliriyordur çünkü anlattığına göre çekici bir bayansın ve her şeyi yapmaya hazırsın ve erkekler de böyle bayanlara bayılır benim nişanlımda aynı bizde uzak şehirlerdeyiz bizde telefonda çok dinliyoruz sesimizi senin bir artın daha var yıllardır içine girmemiş o yüzden o günü sabırsızlıkla bekliyordur inan bana o anı yaşadığınız gün unutulmaz bir gün olacak sizin için mutluluklar canım...
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürrlr tatlım sizide mutluluklar=)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler canım :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Reklam gibi olmuş. Darısı tüm yalnızların başına. Şimdi bayılıyorsa içine girince kalpten gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılevlnnce artık oda:D
Soran+1 yıl=)
Taş gibisin ölçülere göre.
Bence senin için deliriyor olmalı.
Aksini niye düşündün ki?01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
baya reklamını yapmışsın da bize ne şehvetli olmandan yuvarlak hatlarından 90 61 96 ölçülerinden.
01 Yorumla
sevgilin sana değil bence kuşu yuvaya koymak için deliriyodur
014 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldr yapmadı yapsa yapardı çok da fırsatı vardı
Soran+1 yılyapmadık kıyamam diyor benmki
Soran+1 yılbilmem kızlık olayı var sonçta ve seviyrz brbrmzi
Soran+1 yılbiliyorum evet ama toplumda öyle malesef benm ilk sevglim ilk öptğm insan 5 yıllık sevglm son da olsun istyrm olmazsa kmse olmaz hayatmda çok sevyrm onu çnkü
Soran+1 yılseviyosa yapmaz öyle değilmi
Soran+1 yılseven kıyamazmış yaa:D
Soran+1 yılsevdğn bee kıyamazsn sende
Muhtemelen seni arzuluyordur her daim..Anlattığına göre güzel vücudun var kim istemez ki senin gibi hatunu :)
022 Yorumla
Soran+1 yılçok arzuladıgını söylüyor ama evlenmeden bana kıyamazmış asla 5 yıl oldu sadece ufak doknşlar başka bşy yok ama beni çok azdrysn delirtysn zor tutuyrm kendmi bazen ama asla sana kıyamam diyor
Soran+1 yılyahu ilşki yok zaten arada olkuyr beş yıllık ilşkimz zaten hiç seks yapmadık
Soran+1 yılecyrm dekolteli elbslr iç çamaşırları makyajlar saçlar ya da tatlı dokunşlar felan
Soran+1 yılçekici şeyler felan işte seven adam dayanır napsın
Soran+1 yılevet hasta heryerme
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılaşırı kıskanyr her zaman kalça göğüs kapalı bol şeyler giydrr dudaklarma ruj sürdürmez felan aşırı kıskançtr genelde yannda giyiyordm dışarda hayır kıskanr giydrmezdi
Soran+1 yılyannda evet dışarıda asla hiç giyinmem
Soran+1 yılnormal yaa şimdi bu çocuk neden aşırı kıskanyr beni
Soran+1 yılsaol eklemyrm kmseyi inş.=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi kendi ne fantazide yapıyorolabilir bu kız ..buradaki yazıları okuyup mastrda yapıyor olabilir.Bu kadar azdıysan bebeğim 19 calibra var vurdummuy du bolu tüneli gibi yapıyor Allah etmeye..Gel birde bunun tadına bak jete binmiş gibi olursun :D
00 Yorumla
+1 yılSen bu anlattığın gibi isen kesin yakında yol verirsin arkadaşa :)
011 Yorumla
Soran+1 yılnedn yol verym çok aşığım ben
- +1 yıl
Baksana illa canına tak eder ben yaşamış birisi olarak söylüyorum be canım yanlış anlama hemen
Soran+1 yılanladm da neden tak etsn :D
- +1 yıl
Şimdi alışılmışı bedenden çekersen başka şeyi ya yerine koyar ya da onu yapan başka birisini ;) anladın mı?
Soran+1 yılben ama çok aşığım gözm başkasnı görmyr ki ondan başkasnı düşünemem bile
- +1 yıl
Hadi ya :))
Şimdi birisi seninle ilgilnse uzun zaman iltifatlar falan ne kadar sağlam durursan dur zor bide yakışıklı oldumu karşındaki bide olgun olsa hoooop yelkenler suda :))
Soran+1 yılhayır ben öyle biri değilim ki ne yakışıklı adamlar gördm hiç etkilenmem aşık oldumm mu gözüm başkasnı görmyor deli gbii sevyrm
- +1 yıl
Yaş kaç ?
- +1 yıl
Bayanlara pek sorulmaması gereken bir konu ama :)
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Gençsin işte bende o yaşlarda asarım keserim seviyorum ulan falan ama işler değişiyor bir süre sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sitede çirkin yok:)
29 Yorumla
Soran+1 yılahaha =)
Cevap sahibi+1 yılbuna neden gerek duydun öyle olmanı onaylatma gibi?
Soran+1 yılbu çocuk bana bayılıyormudur cidden diye herşeyi söyleymde net cevap alıyım diye:D
Cevap sahibi+1 yılher seven aynı cümleleri söyler ama.
Soran+1 yılbilmem farklı olanlar da oluyorya bazen
Cevap sahibi+1 yıltok sevn bunu hatta daha fazlasını bile söyler canım.
Soran+1 yılbilmem ki ama ilşki yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılbir o kalmış yaşadıklarında ilişkidir.
Soran+1 yılevet ama öyle bşy yapmadık yaa sanki her sevglnn yaptğı şyler daha fazlalarnı da yapanar yok mu var canım
senin hızına eşitse hızı kaçırma elinden her gecen rengarenk gecer... ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem kızım diyorsun hem yatakta sınır tanımıyorum diyorsun nasıl bir iş bu anlamadım
36 Yorumla
Soran+1 yılilşkiye girmedik sadece seviştik şehvetlym yani demek
Cevap sahibi+1 yılşevvetli olman heröeyi yapacağım anlamını taşımaz
Soran+1 yılevlendğmzde bakıp görcez işte ama ten uyumu bir çekim var aramzda
Cevap sahibi+1 yılten uyumu ilişkide önemli zaten sevgiline ben yatakta sınırsızım demen bile onu çıldırtmaya yeter
Soran+1 yılöylemi düşünyrsn
Cevap sahibi+1 yılmerak etme gerçekten öyle erkekler sınırsızım diyenlere bayılır merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılkutsal bakire
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleym ama ilk erkek arkadaşım ve evlenceğim kişi:Dilşki yaşamadık ama 5 yıllık sevglyz böyle şeyler oluyr=)
öyle bir anlatmışsınki biz bile şehvetle dolduk.
11 Yorumla
Soran+1 yıl=)
+1 yılevlenin artık be kızım neyi bekliyorsunuz
00 Yorumlayani tam bir bombasın evet kesin tapıyordur sana.
010 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle oldugumu söylüyor balık etlym hafif bembeyaz tenliyim yüzüm süper hatlarım yuvarlak belim incecik bayılıyor tapıyorum sana diyor sadce yalayarak boşalablrm sana hiç bşy yapmadan diyor
Soran+1 yıl5 yıldır çıkmazdı dimi sevmese bana tutkuyla beğenmese bağlı olmasa bir erkek=)
Soran+1 yılevet aşık 5 yıl oldu öyle bişiy yapsa yapardı çok imkanı vardı ama her sefernde asla sana kıyamam dedi ama aşırı arzuluyorum ewlnceğmz günü beklicem dedi
Soran+1 yılhayır özeli napcan yaaa
Soran+1 yıltanımadgm insanla özel konuşmam güvenle ne alaka nyse saol yorumlar için
gitti abdest
21 Yorumla
Soran+1 yılahahaa=)
boyunu ve kilonuda yazarmısın bir zahmet
08 Yorumla
Soran+1 yıl1.65 boy 59 kilo hafif balık etlym
Soran+1 yılkalçlr normal ama diğer tarflr süperrr=)
Soran+1 yıldik ve yuvarlk kalçlr da normal çok büyük diil normal
Soran+1 yılhafif kalkık
+1 yılhe he deliriyodur anasını satım:D
01 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin=)
+1 yılsıradan eksiledim. kolay gelsin.
00 Yorumlatarifine ben bile delirdim mesala...
02 Yorumla
tatlım iştahımızı kabarttın...
011 Yorumla
Soran+1 yıl=)
Soran+1 yılevet sevglmi ama bitek
Soran+1 yılen çok da dolgun dudaklarıma hasta benmki heryerne ayrı ayrı hastym diyor
Soran+1 yılçok da kıskanç aşırı hemde dışarda hep kapalı gydrr bol olcakmış felan fotomu koymam buraya tabkde:D
Soran+1 yılmalesef asla foto felan göstermem kmseye =)
sevgilinin titisi sana yetmesse işin zor
24 Yorumla
Soran+1 yılaşığım yaa yetmese nolur hep o mutlu olsun istyrm
- +1 yıl
Deryamo haklı yetmedi mi takviyesi de yok bunun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsa da s2sek ne güzel olur değil mi beyler :D
10 YorumlaKesin çirkinsin...
010 Yorumla
Soran+1 yılyemin ediyorum çok güzelim bak yemin ettim
Soran+1 yıldaha neler hee hee ahaha:D:D:D:D
Soran+1 yılkendmi mi sordum yemin ettim inancın yoksa daha ne diyim yaa sana ben diyorum ki çocuk bana deliriyormudur
Soran+1 yılkızmadım beee =)
Soran+1 yılyemin ettm yaa daha ne dyblrm ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılfuckbudyy arar gibisin =//
13 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok istesem dolu olur kapımda ben sevgilime tapıyorum=)
- +1 yıl
Varmı kız tanıdığın biris :P
- +1 yıl
Tapmak ! Bu dogru bir kelime olmadi sanirim.
+1 yılsiz kudurmuşsunuz :D
018 Yorumla
Soran+1 yılkötümü=(
- +1 yıl
yoo senin gibi sevgilim olsa :D
Soran+1 yıliyi mi sence?
- +1 yıl
iyi :)
Soran+1 yıl5 yılık ilşki yani bzmki ciddi ama ilşki yok sevimeler ufak dokunşlar var:D
- +1 yıl
senin gibi sevgilim olsa onu hergünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D
Soran+1 yılahahaha benimki aşık kıyamıyor=)
- +1 yıl
aşık olunca daha da zevkli olur işte :D
Soran+1 yılevet=)
- +1 yıl
seni iyi boşaltabiliyo mu :D
Soran+1 yılevettt
Soran+1 yılçok hemde çok fena inliyorum bagırıyrm nefes alışlarım değişiyor
- +1 yıl
dinlemek isterdim :D
Soran+1 yılhee ok
- +1 yıl
ne oldu:D