Şeyi çok merak ediyorum ilk gece olayını , penis kızlık zarına yerleştirildikten sonra ilk girişte : acıyla "Dur" dedigimde durucakmı yoksa durmayacak mı
siz böyle bir durumda ne yaparsınız?
siz böyle bir durumda ne yaparsınız?
seni seven sen dur demeden durur canının acıdığını hisseder yüzüne bakıp.. ben ilk gece hatunu ilişkiye hazır etmek için sanırım 1 saat kadar ön sevişme yapmıştım, bir elimle sürekli vajina kısmına masaj yapmıştım sevişirken de gevşesin rahatlasın diye. ayrıca sevişmeyi uzattıkça kızın erkeğe güveni artar ve canını acıtmayacağına inancı da artar. içine gireceğim zaman hiç acele etmeden yine masaj yaparak yavaş yavaş ve gıdım gıdım sokmaya başladım, onun rahat etmesi benim için çok önemliydi, bacaklarını açabildiği kadar açması onun için daha iyi olacağı için o esnada kız istemesizce bacaklarını açamıyor, onun yerine ben tutup açmıştım ve milimetre milimetre içine sokmuştum ama onda da az sokup çektim azcık daha sokup çektim masaj yaptım, hatunun o anki haline bakarak hareket ettim, penisin sadece başını sokmam 10 dakka sürmüştü. çok yavaş hareket etmiştim ve içine mesela 1 cm kadar sokup 1-2 dakika bekletiyordum alışsın diye, sonra çıkartıp biraz bekleyip yine sokup bekletip çıkartıp.. böyle böyle 1 saat kadar sürmüştü içine penisin tamamen girmesi. zaten penisin başı girdimi gerisi daha kolay giriyor, bir tek ilk girerken kızlık zarını delerken zorlanıyorsun içine girmekte onda da azcık daha bastırdın mı kendini kıza doğru zaten giriyor.. artık en son penisin tamamını sokunca öylece içinde bekletmiştim 4-5 dakika kadar hiç hareket etmeden ve çıkartmadan.. ama o esnada vajina kısmına masaj yapmaya devam etmiştim.. sonra gelin hanım biraz kıvranmaya başlamıştı inleyerek ben de hemen çıkarttım ve tekrar sokmadım o gece.. ben boşalmadım ama çok fazlaca zevk aldım içine girince, yakıcı sıcaklığı dapdarlığı ve kızın o anda kendini sıkması penisi sıkıştırması zevk vericiydi. bir de içinde sanki vakup gibi bir şey vardı en dibinde penisin başını emiyor gibiydi, içinde biraz daha bekletsem boşalabilirdim o an kesin... özetle böyle sormak istediğin varsa sorabilirsin kardeş,
Çok düşüncelisin , tamamen içine sokup bekleyince acıdan mı inledi?
çok fazla acımadığını söylemişti sonra. ama o an da bekletirken çıkartayım mı diye sormuştum hatuna kalsın alışayım felan demişti zaten o yüzden çıkartmadım hemen ama biraz fazla kıvranır gibi olduğunu görünce kıyamadım prensesime çıkarttım.. ilk soktuğumda biraz acıttığı için sanırım aniden ıııh felan inlemişti... sevdiğinle helalinle birlikte olduğun için kendinden önce sevdiğini düşünüyorsun o an.. birazcık acı kadınlığın doğasında olan bişey, yaradan böyle yaratmış. ama o tam anlamıyla birleştiğin bütünleştiğin o an varya herşeye değer o zevkli huzurlu hissi yaşamak.. karşındakinin zevk aldığını hissetmek görmek apayrı bir zevk veriyor.. ilk gece olmasa da sonraki ilişkilerde hatunda çok zevk almıştı. ilk geceden sonra bir gün ara verip 3. gün yapmıştık bir daha. o sefer daha kolaydı içine girmesi
Ne güzel onun canı yanınca seninde yanmış
içine girerken ben sürekli onun yüzüne baktığım için acıdığı andaki yüz ifadesini görünce hemen durdum ya da çektim, sonuçta erkek için normal bişey olabilir ya da kolay gelebilir ama bir kız için çok zor bişey ilk defa böyle bişeyi yaşaması, içine kendi vücuduna ait olmayan başka bir cismi alması hem de 15-16 cm boyunda kalınca, ilki zordur, bir yandan da utanma duygusu var o ana kadar hiçbir erkekle yakınlaşmamışsın ve bir erkeğin altındasın çıplaksın herkesten sakladığın vücudunun tüm hatlarını erkeğin görüyor hatta elliyor okşuyor öpüyor.. bir kız için kolay motive olması zor bir durum gerçekten.. ben ilk gece hatunun karşısında soyunmadım ve penisimi ona hiç göstermedim, ilk görecekti ve zaten tedirgin daha fazla gerilmemesi için göstermemiştim.. ama sonradan tüm detaylarını incelemişti nasıl kalkıyor felan kalkış anını izlemiş ve inanamamıştı nasıl olduğuna :D sen hiç gördün mü, korkuyor musun ilk geceden, neler düşünüyorsun.
Görmedim korku ve heycan karışık bir duygu , sevdigim kişi olsada çok utanırdım çıplak kalmaktan nasıl olur bilmiyorum tabi
loş ışıkta oluyorsun zaten yani muhtemelen bir de yatağa girince tamamen soyunuyorsun, o kadar da utanılacak gibi olmuyor o anda, içinden geldiği gibi hareket ediyorsun, kız olarak sen kendini sevdiğin erkeğe teslim etmekten zaten başlo başına huzurlu bir haz hissedeceksin, yaşadıkça kendinden geçiyorsun zaten, utanmak korkuların vs hiçbişey hatırlamazsın bile o an..
sağol eig için ;)
normal adam gibi sevişilirse ve adam gibi ortama adapte olunursa ağrı sızı yok.
ama siz böyle ağrıya odaklı işe başlrsanız bu işin sonu gelmez. ömür boyu ilişkiye giremzsiniz. yahu ağrı olmayacak bir şeye ağrı odaklı korkuyla başlıyorsunuz. bu kez gerçekten canınız yanıyor. neden eziyet ediyorsunuz hem kendinize hem eşinize.
korkudan odaklanamıyorsunuz. kuruyorsunuz kasılıyorsunuz. elbette böyle olunca ağrı olur. zar yırtılırken ağrı olmaz. korkudan sıktığınız ve kuruduğunuz için vajina kanalındaki iç doku derileri tahriş olup ağrı yapıyor. zar değil. incecik yar mukoza yarı iç doku derisi bir iki milim yırtılınca ne kadar ağrı olabilir ya mantık edin.
burda görüyorsunuz kız dildoyla kendi bozuyor ağrı duymuyor kanı görünce bozduğunu anlıyor. demek ki şhvet anında ağrı duyulmaz.
Belki sen çok buyutuyorsundur o acıyı. Olabilir mi.
Merak ettim sadece
Cevap
30Cevap
:))))) nasıl bir hayal gücü bu? penis kızlık zarına yerleştiriliyor sonra il giriş ve Duuurrrrrr :)))))))))))))))))))))))))) öldümmmm :)) Torna tesviye makinesi mi bu.. geri sayımda var mı 10 - 9 - 8 diye :))))
öyle bir şey yok güzel kardeşim.. sevişicek adam zaten saatlerce ve oral olacak en az 20 dakika.. sırılsıklam olacaksın.. :) anlayamazsın bile o an ne olduğunu.. :)))))
kimsede anakonda yokkk.. :))) Oradan bebek çıkıyor 12 santim eninde 30 santim boyunda.. :)))
Komik gelebilir ama yani o anki acıycak düşüncesiyle biraz daha duralım düşünülebilir, her erkek oral yapıcak mı
Evet.. kesinlikle yapar.. Sen o nun eşisin.. canısın - aşkısın.. Kesinlikle kaba davranacak bildiğini okuyacak gibi şeyler gelmesin aklına asla.. en az 30 dakika oral yapar hatta kayganlaştırıcı bile sürer sen farkına varmadan.. zaten şuna kesinlikle emin ol önce ; sen kendini böyle bir şeye hazır hissetmeden o hiç bir şey yapmaz.. Böyle korkulara kapılıp hayal kurup kendini sakın vajinismusa davetiye çıkarma.. Bırak eşine kendini o zaten gereken tüm centilmenliği yapacaktır.. Unutma sen o nun AŞKI - EŞİSİN...
Bakın kim ne derse desin yok öyle bif dünya. Akıllı ve sana aşık bir erkek ilk ilişkinin sonrakileds nasıl ışık tutacağını çok iyi bilir ve asla acele etmez ve seni korkutmaz, dikkatsizliği ve beceriksizliğini başınıza bela etmez. Tabiki her saniyesinde iyimisin diye soracak ve neler hissetyiğinize de bakacaktır. Evet dilediğiniz an dur demekten çekinmeyin...
Enişte beyin huyunu suyunu bilmediğim için birşey diyemeyecem.
Durulması gerekir, karşılıklı zevk almak için yapılır seks, acı vermek için değil.
normalde durmak lazım ama o olay bittigi anda duracak vakti kalmayacak zaten
Dur dersen kesin durur. eline damali bir bayrak al sallarsın durur.
Komikkkkk
Senin sorun da trajikomikkkk
Dalga geçiyorsun
Ama sorun çok tuhaf arkadaşım dur diyince dur geç diyince geçle olmaz ki bu işler. Bir anlık bişey bu.
Merak ettim korktum sordum ne var bunda
Peki. Korkacak bise yok ama rahat ol
adam olsa durmalı sonra seni yatağa oturtmalı sırtına destekli vurmalı ki içinde kan pıhtılaşmasın 3 gün ara vermeli bu süre içinde antibiyotik ilaç kullanmalısın demeli
ya girdikten sonra dur desen durmaması lazım çünkü bir git gel yapıp alıştırmak lazım
Girdikten sonra degil tam zar yırtılırlen ilk girişte
Çok kötü
Durulmaz dedin korkutucu
Tamamen çıkarsın ben korkarım ya da ben çekerim kendimi
Hayvan gibi şiii yapıyonuz ya :) geldi aklıma bir an 😂
o anki heycana baglı dur deyince duran çok zordur)) ok yaydan çıkmış geri dönüşü yok
Ben durmayı düşünmüyorum ve habersizce direk sokucam
Ne kadar kötüsün
Diğer türlü çok bekleycez çünkü bir sefer canı yansın o da tam yansın
Yazık evlenecegin kadına
Neden yazık olsun ki o dur dediğinde durursam hiç bir şey yapamayız
Dururum sonuçta ilk anda zorlamak soğutma yoluna gidebilir
Durmaz muhtemelen ama durmamasi senin icin iyi olur zaten 😉
Durur yani ben durdum hayvan gibi şeetmenin anlamı yok
karsındakının odun olup olmamasına baglı
Durarım nerde duraagımı iyi bilirim
Acıtmayız desek yeter
Yaw sevdigin adamsa dururr