Mastrubasyonu çok saçma bir noktadan yapıyorum?

Öncelikle gerçekten bilgisi olan cevaplasın. Mast yaparken elimi vajina girişine klitorise falan götürmüyorum hiç oraya götürme ihtiyacı duymadım vajinama elimi sürtünce degilde vajinamın üstü karnımın hemen altı olan noktaya baskı yapınca zevk alıyorum hatta ayaklarım bacaklarım falan titriyor zevkten oraya yaptıgım basınç vajinamın çok derininde bir yeri etkiliyor ordan çok zevk alıyorum acaba bunun sebebi ne normal ilişkiye hiç girmedim acaba penisin içeri girince vajinada dokunması gereken zevk noktasına oradan baskı yaparak mı ulaşıyorum çünkü çok derinde bir yer klitoris degil vajinal bir zevk alıyorum çok içeriden ama vajinamın girişine dokunarak bu zevki alamıyorum nişanlımda vajinamın girişine dokunduğunda zevk almıyorum sadece oda karnımın altına vajinamın üstüne denk gelen yere bastırınca zevk alıyorum evlendigimde içime girdiğinde penisinin dokunacagı nokta mı benim baskı yaparak uyardıgım yer. çünkü çok içeride hissediyorum o noktayı ve boşalacak gibi oluyorum bu ne ya çözemedim o noktayı tarif edersem iki kasık kemiğimin ortası karnımın en alt kısmı özellikle çişim gelince zevk veriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sagolun araştırdım da g spot diye bir noktaymış çogu kadın bu noktaya sahip olmadıgı için cinsellikten zevk almıyor klitoristen zevk alıyormuş ve o nokta sadece penisle ya da dedigim baskıyla uyarılabiliyormuş sagolun yardımcı oldugunuz için kızlar kıskanın doguştan şanslıyım hahahah
Mastrubasyonu çok saçma bir noktadan yapıyorum?