Artık delirmek üzereyim lütfen yardım hamile olabilir miyim?

12 ekimde istemediğim bir ilişki yaşadım. o adam prez... kullandı ama yarıda kesmek zorunda kaldı yani boşalma gerçekleşmedi.. yarım saat sonra sonra gitti boşaldı geldi tekrar prez... taktı bidaha ilişkiye başladı yine yarıda kesip gitti boşaldı başka yere sonra zaten bidaha bişey olmadı. elinden biyerden boşaldıktan sonra prez.. e bulaşıp ordan içime girmişmidir diye korktum. piskolojim bozuldu kendimi hamile gibi hissetmeye başladım ama olaydan 2 hafta sonra adet olunca rahatladım. sonra adetim bitti tekrar korkmaya başladım 4 kere test yaptım evde hepsi negatif çıktı... sonra dayanamadım olayın üstünden 1 ay geçince kanda baktırdım hcg 0.1 çıktı. sonra yine tam zamanında adet oldum adetliyken yine rahatladım ama adet bitince yine kendimi hamile hissetmeye başladım bu sefer olaydan tam 1 bucuk ay sora bidaha kan testi baktırdım yine 0.1 negatif çıktı. yine rahatlamadım bir hafta sora 2 tane daha idrar testi yaptım onlar da negatif farklı markalardı. sora üstünden bikaç gün geçt ben yine ağlama krizlerine girdim çok korktum kesin hamileyim gibi geliyodu korkudan bayıldım ablama anlatmıştım olanları beni rahatlamam için kadın doğum doktoruna götürdü karnımdan ultrasonla baktı bişey yok hamile değilsin dedi... bana da gösterdi bak bomboş bebek falan yok rahatla dedi ama ben ikna olmadım.. gittim 2 gün sonra bidaha kan testi yaptırdım yine 0.1 negatif çıktı. ama hala korkuyorum nerdeyse olayın üstünden 2 ay geçti bukadar test yanılmış olamaz doktor yanılmış olamaz biliyorum ama çok korkuyorum dayanacak gücüm kalmadı kendimi öldürmek istiyorum artık gerçekten hayatım mahvoldu işi bıraktım okula da gidiyodum aynı zamanda onu da bıraktım şu an odamdan çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hala hamile olduğuma inanıyorum göğüslerim ağrıyo karnım büyüyo sanki artık kurtulmak istiyorum nolur bişey söyleyin
Artık delirmek üzereyim lütfen yardım hamile olabilir miyim?