Ya bugün sevgilim ile ilk kez biraz yaramazlık yaptık. Parkta biraz öpüştük koklastik göğüslerini elledim okşadım. Sonra ilerledik elimi kulodunun içine attim islakligi vardı sonra burnum kaşındi kaşımak istedim kokusu burnuma geldi ve o vajina kokusundan iğrendim. Neden öyle kötü kokuyor ki bu koku temizlik ile mi alakalı durum bu vajinasinda killanma da vardı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğda ile alıyorsa Agdaya gelecek kadr uzamadan alamaz sizinki de aniden gelişmiş o yüzden hazırlıksız yakalanmistr. Kokuya gelince genel olarak koku olmaz ama regl sonrası akıntı daha yoğun ve kokulu olabilir. Nasilki her kadın sperm yutamiyrsa her erkek de vajina kokusunu sevmeyebilir. İslakligin kokusu var ama tamamen kokusuz değil.
018 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim. Oldukça hoşuna gitmiş elimi gezdirmem şimdi yalamami da istiyor nasıl yalanmasi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılÖpüp oksamaya ıslanma tabi olur. Uzerine birde vajinasinida okşamissin hoşuna gider elbet. Nisanlim bana yapıyor gercekten uçuyorm desem yeridir yani. Daha çok emecegin yer klitoris zaten
Soran+1 yılAma nasıl yaliycam işte nereleri daha çok nasıl başlamak gerek
Cevap sahibi+1 yılDirek vajinaya dalmazsn zaten dudaklarından boynuna goguslerine göbeğinden aşağı doğru inersin önce yala her yerini özellikle vajinasni sonra uzunca klitorisi em
Soran+1 yılKilortis neresi ki.
Cevap sahibi+1 yılDudakların arasında olan yer üste doğru
Soran+1 yılBu arada aletimide sürtmek istiyorum da nasıl yapsam
Soran+1 yılSen başka nerde aziyorsun
Cevap sahibi+1 yılBizde tam ilişki yaşamıyorz sürtünme ve oral. Dudaklarin arasına sürteceksin veya sevgilin üstte olacak arasına alacak şekilde oturacak
Soran+1 yılÇok heyecanlıyım şimdiden.. Sen yaliyor musun onun kini
Cevap sahibi+1 yılBir kez denedim yapamadim tam olarak. Bazen sadece başıni emiyrm ama nişanlim bana yapmayı daha çok seviyor çok da istemez yapmami illa yap diye
Soran+1 yılBendd 23 yaşındayım ilk kez böyle şeyler yaşıyorum. Heyecanliyim.. Bakalım nasıl olucak ağzına almasını merak ediyorum gerçi 17 santimi nasıl alicak:)
Cevap sahibi+1 yılNisanliminki 19 kalinda. O yüzden ağzıma alamiyrm. Gerci küçükte olsa alamzdim midem bulanıyor. Bakalm sevgilin yapabilecek mi:)
Soran+1 yılBen güzel bir sakso çektiririm :) Odaya girdiğimizde ilk ne yapayım nasıl deli olsunda canı beni istesin heyecanlansin yani bayahi
Cevap sahibi+1 yılDuvara dayay yapış dudaklarına 😀
Soran+1 yılSonraaa
Cevap sahibi+1 yılÖperken bir yandan soymaya basla sonra Kucağına al boynunu dudaklarını öp. Yorulunca yatağa geçersiniz:)
Soran+1 yılŞimdi bile kalktı benimki :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltemizz vajinanın kokusu öyle iğreneceğin kadar kötü değildir ve evet ıslanınca koku oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kiz cok ıslanmış nedendir sence
Cevap sahibi+1 yılzevk aldığı içinn
Soran+1 yılŞimdi benden yalamami istiyor da nasıl yalamak gerekir
Yani vajinanın doğal kokusu, yani hijyenlede alakalı, zamanla o kokuya bile hasret kalırsın iyi değerlendir
04 Yorumla
Soran+1 yılAğır bir koku sevmedim kardeşim
Soran+1 yıl21 hacı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılE tabiki temizlik önemli bunun yanı sıra üşütmüs tür enfeksiyon kapmistir doktora gitsin
15 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim herhalde kuku böyle kokar. Ama ıslanınca mi koktu acaba böyle
Cevap sahibi+1 yılYa doğal bir kokusu olur zaten ama rahatsiz edici olmaz asiri koku enfeksiyonun olduğunu gösterir ya da mantar
Soran+1 yılYa ben nasıl yaliycam peki? kizin orasını okşadım ya bayahi hoşuna gitmiş. şimdi yalamami istiyor ama o kokuda nasıl yaliycam
Cevap sahibi+1 yılValla üzüldüm sana şimdi kafanın çok iyi olması lazım ya da pislik yalatmak istiosa az baksın orasina
Soran+1 yılSen hiç penis emdin mi
Akıntısı varsa sonrasında duş da almamış ise hazırlıklı değilse kokması normal ama süreki öyle olduğunu düşünmüyorum eğer oral seks yapacaksınız kıları almasını dolaylı yoldan söyle
00 YorumlaKokmaması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİybtemiz degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılIslandiginizda vajina kokusu değişiyor mu
+1 yılOlabilirr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi