iyi de neden sağlığını bozuyorsun. mastürbasyon yap. normal vibratör al içine girme klitorisi uyar. zaten zevk almanızı sağlayan sinir ağı merkezi klitoris. analdan zevk almazsın. zevk almayı sağlayan sinir ağını çok az bir kısmı vajen girişi ve perine bölgesine uzanır. anal yaparken uyarı perine bölgesindeki çok az sayıda olan sinirleri uyarır. merkezde 8000 siniri uyarıp zevk almak dururken neden analla uğraşıyorsun. klitorise yönel keyfine bak.
Bu plastik zevk vermez.. ciddi olarak birşeyin girmesi seni mutlu edecekse gerçekçi olmalı ki hisset, temas, dokunma birebir yaşamış olursun. Vazelinle güzelce yağla, penis başına da vazelin sür, girsin içine birşey olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anal cok zararli bu bir. Bakiresin ve bu türlü seylerle baslayarak ileriye gidip bekaretini bile kaybedebilirsin bu iki. Gerek yok bunlara. Anal sadece aci verir.
Analdan zevk almazsın, bu vibratör geleceğe yatırım.. :) Analda sağlıklı kullanamazsın.. Kilitoris dururken onlar zevk vermez.. Dene ve gör..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kesinlikle denemeni tavsiye ederim, zevk alacagindanda eminim arkana onu alirken diger elinlede klitorisinle oyna muthis sekilde orgazm olursun. Bu senin ozelin kimi sever sevmez onemli olan senin zevkin. Tecrubelerime dayanarak onyargili olanlarin anal iliski sonrasi cok keyif aldiklarina cok sahit oldum. Onemli olan sagliga zarar vermemek deforme etmemek yani cok buyuk kalin olmamasi.👋
Zor olsa da verir Bence motivasyon kaynağı olarak p*rno sanal seks ile taclandirirsan daha kaliteli bir orgazm yaşarsın Tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim istersen
denemeden bilemezsin malum çoğu kadın haz almaz çoğu analdan bile boşalma yaşar denemeden bilemezsin daha önce farklı şeyler denedinmi masl için haz alıyormusun
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireyim. Evlenmeden önce yapmaya niyetim yok ama anal mast yapmak için resimdeki gibi anal vib. almak istiyorum. Zevk verir mi?
En İyi Cevaplar