Arkadaşlar size soruyorum
kızlar neden cinsel ilişkide boşalma süresini kısa olunca beğenmezler
kızlar neden cinsel ilişkide boşalma süresini kısa olunca beğenmezler
düşünsene dostum taksiye biniyorsun sen A noktasından C noktasına gideceksin ama
taksi B noktasına yetişmeden benzinin bittigini söylüyor ve inmen gerektigini söylüyor
sen bir daha o taksiyi cagırırmısın? demezmisin kardaşım bu nasıl iştir benzinin nasıl biter gidecegim yere bırakmadna :) hah işte onlarında o durum onlar sana göre daha gec boşalıyo senin yapman gereken kadını tam orgazma ulaştırman ve eger elinden geliyorsa beraber boşalman kadınalar bunu istiyor kimse yarı yolda kalıp ayakla(mastla) yolu bitirmek istemez
Arkadaşım merhaba,
Bir kadının penis vajinaya girmesinden itibaren gevşeyip, zevk almaya başlaması 3 ila 10 dakika sürüyor, dolayısıyla kadının da orgazm olabilmesi için ekstradan minimum 15 dakikaya ihtiyacı var. Yani toplamda 20 dakikadan erken boşalıyorsan bu kadın için sağlıksız ve mutsuz bir ilişki anlamına gelir...
20 dakika ile 45 dakika arası her kadın için ideal süredir. Eğer 45 dakika ile 2 saat arası bir performans gösterirsen kadınlar sana tapar :D
düşünsene tam zevk almaya başlamışken eşin benim işim bu kadar deyip kıçını dönüp uyuyo.. boymuş posmuş zerre önemli değil ama sağlıklı bir erkek erken boşalmamalı. bir erkeği kendine hakim olamaması iradeli olmaması utanç verici :/
şimdi bacım, boşalma erkeğin kontrolünde olan bişey değildir.. çok çok boşalacağını hisseder ve durur. ancak bu şekilde geciktirebilir. durmazsa belli bir sürede boşalır erkek bunu kontrol edemz.. süre belli bir süre süren tedavi sonucunda uzayabilir... yani bunun erkeğin kendine hakim olamamasıyla alakası yok
hayır güzelim gayette erkeğin kontrolünde olan birşeydir. iradeyle alakalı bir durum tamamen. 2 dakikada boşalı verdiğin için tüm erkeklerin erken boşaldığını iddia etmen çok zavallıca
hııı sen bilimden daha iyi biliyosun ya... herkesin süresi farklı olabilir.. o ayrı bir konu.. boşalmanın erkeğin kontrolünde olması ayrı... eğer bizim kontrolümüzde olsaydı kadını yatağa kazıyıncaya kadar devam ederdik...
ya ne biliminden bahsediyosun sen?bi kaynak göstersene bana? kadınlar istediği kadar orgazm olabiliyo tabiki erkeklerin daha farklı mesela dünya rekoru 11 falan.. ama en azından bir erkek 15 dakika dayanabilmeli..bunun içinde erkekliğiyle barışık olmalı. ama erken boşalan biri erkekliğiyle nasıl barışık olsun? kısır döngü yani... geçmiş olsun sanada üzüldüm canım ya yazıkk :(
kendi kendine yorum yapacağına interntte araştır karşına istediğin kaynaklar çıkar
çünkü erkek önce boşalırsa penis sertliğini kaybetmeye başlar ilişkiye devam edemeyebilir ama kadın önce orgazm olursa erkek gelene kadar devam edebilir
Cevap
6Cevap
Yemek davetindesin,kebablar etler salatalar tatlılar var sen sadece çorba içip kalkıyosun:)düzenli bir cinsel hayat varsa iki kişide zevk alır zaten,erkeğin ön sevişmede rolü daha büyüktür kadını acıktırıcak:)
Sofraya oturup da aç kalkmak nedir bilir misin ? :)))
biz burna sana ne cevap versek, anlayamayacağın duygusuna kapıldım.
sen kendini düşünüyorsun ya onlar boşalmıyorsa onlarında hakkı degilmi o zevki tatmak
burada çoğu en az 1 saat ne hikmetse:)
herkesin penisi en az 20 cm boşalma olayı da yok şehir şebekesindeki sular gibi maşallah hiç kesilmiyor
veya 18 cm
nasıl yani?
Hevesi kursağında kalmak nedir bilir misin ?
bilmez miyim? anlıyorum sizi
komik bir şey mi
çok basit inik bir penizle orgazm olmazlar
Erken boşalma bir sorun olduğu için
gerekirse ilaç kullanır kadınımı mutlu ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar