Şimdik sorum şöyle. Çok merak ediyorum da ondan soracam. Sizde düzgün doğru cevap verin haldır huldur olmasın lütfen. soruyorum Sevgilinizle ayrıladan önce penisinin çok küçük olduğunu, görünce şok olduğunuzu vs söylediniz. Bir tartışma anında. Ve ona üzülmemesi için zevk aldım numarası yaptığınızı açıkladınız? sonra ayrıldınız? ayrılan kişi o ama. Siz bu durumla karşılaşsanız tehkiniz ne olur? psikolojiniz ve sondaki yaşantınız nasıl olur? ayrıldığınız sevgiliniz daha sonda biriyle beraber oluyor hemde 3 yıldır. ne hissedersiniz? size küçük vs dedi ya...
Herkes kendini ve performansını bilir. Gergin ortamda söylenen sözlerin kişinin kendi bildiğinden farklı bir algıya yol açacağını zannetmem. Ayrılığın da seviyeli bitmesi gerektiğini, aksinin seviyeyi düşürenin aleyhinde sonuçlar doğuracağı fikrindeyim.
cinselliğin ölçüyle alakası olmadığından bu sadece ilişkinin doğru yaşanmadığını gösterir. ya bilgisizlik vardır ya bencillik vardır kendini düşünüyordur yani yemeğin lezzeti kepçenin ölçüsünde değil, aşçının hünerindedir. eğer. lezzet alınmamışsa bilinki aşçı ya yemek yapmayı bilmeyen biridir ya da bilinçli olarak baştan savma yemek yapıp baştan savma servis yapmıştır.
Ciddi hastalıkların ve ölümün olduğu bir dünyada böyle bir ihtimal olmuş, olmamış ne farkeder. Öyle bir şey olmaz, olsa da güler geçerim üç günlük dünya...
Adam penisinin küçük olduğunun farkında. Çok kıskanırdım diğer adamı. Çünku Bu kadın benim penisinin küçüklüğünden yakınıyordu şimdi bu adamla beraberse demekki adamın penisi büyükki bu kadın onunla devam ediyor. Onunla bir söre devam ederdim eğer hala küçük penis takıntısı varsa daha onunla devam etmezdim
Önemli değil. Eğer çok güzelisen ve şimdi başkasıyla berabersen o şimdi çok kıskanıyordur çünkü bir kadın tarafından penis yüzünden azar işitmek çok kütü birşey olmalı.
önemli değil öyle bir tepkiyede grek yok siz neden öyle bir tepki verdiniz peki? sıkıntı olmaz asla..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşünün. sevgiliniz size diyor tartışma anında (tartışma konusu bu değil başka) Nankör ben ses çıkarmadım zevk almış numarası yaptım sen üzülme diye fındık kadar şeyin var üstelik yarı ayakta vs... saydırdım. oda daha önceki ilişkimin bazılarındada kalkmadı vs dedi. benlik durum yok yani. ama küçük dememe o an çok üzüldü. sorum siz onun yerinde olsanız yaşantınız ve sondası ne olurdu?
Bu çok ciddi bir travma yaratır erkekte. Uzun zaman cinsellik yaşayamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
küçük penisim olmadığı için düşünemiyorum. Ama takmamanın bir yolunu bulurdum. Zira penis boyutuyla ilgilenmeyecek zeka seviyesine ulaşmış bir lkaç kız kalmıştır herhalde.
O kadın gerçek bir dißi olsaydı erkeğinin penisini büyütmesini bikirdi... Bilmem anlatabildimmi 😉☺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Senden ayrılıp başkasıyla 3 yıldır devam ettiğine göre s... kinde olmamış demek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kizim küçük penis diye bir kavram yoktur sizin icinize aldiginiz penisij en babasi bile bir bebek 4 kilo bebek kadar bile olamayacağı için sikinti yok. husnu kuruntun uz bu tür sitelerde az takil olurmu ergenius kardeşim.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adamın boyu 1.95 penis boyu 10 cm bile yok üstelik ölmüş anladınmı. şimdi yorumla ne hissederdin?
Benim boyumda 1.92 penis boyumda 14 ayrica kalin ne var olamazmı suana kadar becerdigim gencinden tut olgunujankadar hala açik kapim çook tek telefonla sadsce seks ıcine gelebilecek kqpasiteteler. çaresini birlikte aramaliydiniz belli etmeyerek ona daha kotusunu yapmissin ayrica
Genelde tam tersi durumdan şikayet edildiği için bişi diemedim. Ama küçük de olsa onu sa söylese çok takmazdım heralde. Baksana adam küçük müçük yenisini bulmuş. Bu durumda kim sallar eskiyi