Erkeği doyurmak deyince aklınıza ne geliyor? Hangi durumlar aldatmayı haklı gösterir?

Aldatmayla ilgili sorularda erkeklerin yorumları hep “Erkeğini doyurursan erkeğin aldatmaz.”tarzında. Ben “erkeği doyurmak” sözünden şunu anlıyorum sanki kadının cinsel organı bir tencere yemek o tencere hep dolu olacak herkek yiyecek. Bir defa bu tabir bana inanılmaz iğrenç geliyor. Şöyle deseniz olmaz mı? “Birlikte olduğunuz insana önem verin onun isteklerini kulak arkası etmeyin. Sevin aruzlayın bunu belli edin.” Deseniz olmaz mıydı? “ERKEĞİ DOYURMAK” çok iğrenç bir tabir. Bunu yazan erkeğe bir kadının yapacağı şey yatakta bacaklarını ayırıp al ne halin varsa gör sonra sicktirgit demek olmalı bence. Buna mı takıldın demeyin çünkü konuşma biçimimiz seçtiğimiz sözcükler tabirler bizim düşüncelerimizi ele verir. Bunu yazan adamın da kadına bakışı budur. Arzu sevgi aşk duygu yoktur. O kadını her akşam yemeğinde yiyeceği bir tencere yemek olarak görüyor demektir ki bu adamın bu kadına vereceği cinsellikten de hayır gelmez. Yine bir ilişkinin (ilişkiden kasıt evliliktir. Diğerinde mutsuzsan seni bağlayan bir şey olmadığı için çeker gidersin.) mutlu gidebilmesi için sürmesi için tek koşul seks mi? Yani kadın her gece sizi DOYURUYORSA bacaklarını açığ al sick diyorsa ama aklında başkası varsa kadının içini söndürdüyseniz. Ama hiç saygı sevgi sadakat ailenizi sevmiyorsa saygısı yoksa sizi hiç düşünmüyorsa yoksa sırf sizi DOYURDUĞU için aldatmaz mısınız o evliliği sürdürür müsünüz? Ben seks önemsiz demiyorum elbetteki önemli ama sizin dediğiniz gibi de DOYURMAK olarak görmüyorum. Görmediğim gibi de bunu tek koşul olarak da görmüyorum. Yani kocamla sabah akşam günde 100 kez birlikte olsam ama bana saygı duymasa aileni sevmese başkasıyla kıyaslasa yaptığım her şeydeb memnuniyetsiz olsa yatakta ben aklında başka bir kadın olsa ben o adamı terk ederim. Lütfen soruların cevabını verirken yetersiz olduğunuzu anlayıp da küfre namusa değecek sözler söylemeyiniz.
Erkeği doyurmak deyince aklınıza ne geliyor? Hangi durumlar aldatmayı haklı gösterir?