Annesi filan kapalı namaz niyazlı babası da sert , mesela kafede ailesiyle otururken diğer kızları süzüyor filan nasıl görünür
Ghjcnnx
Ghjcnnx
Aşırı baskıcı tutucu ailerde utanmadan ve ayıp sayıldığı içinde cinsel eğitim verilmez bilgilendirici şeylerde yasaktır mesala kizsa eve internet alınmaz akilli telefon verilmez bunun sonucu malesef ensest ilgi oluşur genellikle ilgi olarak kalır ama çaktırmadan izlemeler eşyalara dokunmalar vs bazen iki kardeş bu ilgiyi aşabilirler malesef bu nedenle Ens Lz gy eğilimleri olma oranı yüksektir
Yok o kadar da degil dhhxbxbd senin bahsettigin carsafli sakalli grup için gecerli yoksa benim gibi ailesi olup gizli gizli erkek ark olan kiz cok
Jsnxnxb
Oluyor öyle şeyler.. Bu insanın içinden gelen bir şey.. Muhafazakarlık la alakası yok bunun.. Çok önceki kız arkadaşım Anne ve baba 2 defa hacca gitmiş 5 vakit namazında kızcağız yatakta süper bilgili ve tecrübeliydi.. hem de çok fazlasıyla.. şoka girmiştim..
Benzer bir durum yaşıyorum. Ruhları bile duymuyor.
İlişkin oldu mu benim olmadı küçük şehirdeyim kızlar duysa dışlarlar evlenince ne yapacaksın?
İstanbuldayım. Evlenmeyi düşünmüyorum. İlişkim de oldu
Kapalı mısın yorumun sahibi hanım
Cevap
16Cevap
cinsel tercih ve inanç kişiseldir. ailesinin ibadeti ile alakası yok.
haz. yakubun oğlu yahudaya faydası olmadı. demekki baba peygamber bile olsa faydası yok
Şimdi bu işlerin aile ile bir alakası yok
ama escinsellik sapikliktir
Çok var geçen biride sormuş her gordugum erkeğin penisine bakıyorum gymiyim diye
Neden baktığın önemli ve lz gy tercih gibi ziralarin dinimizde yeri yok hastalıksa tedavi edilir inşallah
Aseksüel de mi normal değil kimseye ilgi duymuyorlar
akıllarının ucuna gelmeyeceği için çok sıeadan gelecektir.
Bu tür ailelerde daha çok görülür çünkü aileler kızlarını kozlarla görüştürüp erkeklerle görüşmesine izin vermezler Buda cinsel düşüncelerini değiştirir
Çocukluktan beri böyleyim 😎
bu mecburiyetten olan bir şey değil insan sevmediği bir şeyi mecbur diye yapar mı? Hem bissürü kız erkeklerle gizli takılıyor zaten ben de hetero olsaydım gizli de olsa erkekle takılırdım ama ben onlara aşık olamıyorum
Muhafazakar ailenin çocukları eş cinsel olamaz diye kanun mu var :)
Olabilir, her koyun kendi bacagindan asilir..
Muhafazakar degilde, Kemalist bir Aile olsa baskami olacak.. Kiz lezbiyen iste
Ama aile karışıyor yani söylemek zor
Muhafazakar oldugunu neden ön plana cikariyorsun, Muhafazakar bir aile olmasa karismazmi?
Kim ister evladinin Ibnne, Lezbiyen olmasini?
Ne düsünmemizi istiyorsun, lezbiyen iste, torun sahibi yapamayacak, hayati vajina yalayarak, yalatarak gececek, ailesinden cok Lezbiyenin kendi hayati normal degil, ve iyi gecmeyecek.
Tabi ister karismaz bunu kotu gorenler sadece dindar kesim yurtdışında da Boyle😐
Dini lütfen karistirma, amacin Muhafazakar insanlari karalamak yolunda gibi..
Hicbir toplum, ve Din, Homoseksüellige sicak bakmaz, Dindar olmasi gerekmiyor,
Kötü görenler degil sira disi cinsel iliskiler zaten kötü, normal degil, iyi göstermeye calisma. Sen zevk aliyorsan, hosuna gidiyorsa, bu Lezbiyenlik iyidir anlamina gelmiyor.. Bir ailen olmayacak, cocuklarin olmayacak, bumu iyi?
Ben çocuk istrmeyen biriyim zaten hiçbir. Erkek kabul etmez ki çocuk istemeyen kızı😝
Anormal, kötü ola muhafazakar ailenmi yoksa senmi? Dünyanın en güzel varlıkları olan çocuk dahi istemiyorsun, oysaki anneler var, çocuğu için canını verir
Ona dua etsinler onu bu yanlis istekden ayirsinlar.
Yakın arkadaşlarımdan biri öyle, kuaförde çalışıyor ailesi çok tutucu ama lezbiyen
Kapalı mı açık mı
Kapalı
Bulabiliyor mu birilerini
Evet buluyorlar bir şekilde
İnternetten mi normalden mi
Bu bahsettiğim kişiler normalden bulmuşlar, ben internetten buldum 2 sene devam etti.
Sizde de mi biseksüelsiniz
Evet biseksüelim
Ailesine göre güzel gözükmez ama dışardan normal gözükür
garip gorunur ama olabilir😇
benim komsum cok dindar ama cocugu homo olabiliyor
Kizmiyorlar mu?
cinsel secimin fantazinin muhavakarı olmaz
Allah akil fikir acil şifalar versin derim.
bu olay muhazafakarlığa bakmaz bende gayım
güzel kız derim
olabilir
ilginç
Tercih meselesi
olabilir normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar