Her insan hayatı boyunda 1 kezde olsa anal seks yapar mı? Ayrıca bazıları anal sevmesede popoya bayılırlar her 2 cins içinde geçerli bu. Neden insanın en çekici yeri popo?
anal seks bir kavmin helak olmasına sebep olmuştur, İslam dinimize göre kesinlikle haramdır, yapılmamalıdır, “Lût’u da (peygamber olarak) gönderdik. Kavmine dedi ki: ‘Sizden önce âlemlerden hiçbir inin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz? Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Doğrusu siz, haddi aşan (azgın) bir kavimsiniz. Kavminin cevabı: ‘Onları (Lût’u ve ona inanan taraftarlarını) memleketinizden çıkarın, çünkü onlar fazla temizlenen insanlarmış!’ demelerinden başka bir şey olmadı. Biz de onu ve karısından başka âile efrâdını (iman edenleri) kurtardık. Çünkü karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. Ve üzerlerine (taş) yağmuru yağdırdık. Bak günahkârların sonu nasıl oldu!” 2650
Bana göre en çekici yer göğüsler dikse hele.. hiç popo dikkatimi cekmiyr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlarda doğurganlığı temsil ediyor ne kadar genişse leğen kemiklerin de o kadar geniştir ve rahat doğum yaparsın bebek zarar görmez vs ama erkeklerinki neden ilgi çekici idk. Anal konusunu bilemiyorum cidden bir kere yaptım bir daha yapmam diye düşünüyorum kendi adıma ama
En İyi Cevaplar