Aynı zamanda 'korundunuz' ama kaza işte yinede partneriniz hamile kaldı..
Tek gecelik ilişkinizden bayanı hamile bıraktınız, beyler tutumunuz ne olur?
Aynı zamanda 'korundunuz' ama kaza işte yinede partneriniz hamile kaldı..
Gecelik ilişki yaşamayı seven ve fırsat çıksa talep gelse bile yapan biri değilim. Varsayalım böyle birşey yapacak olsam bile hamileliğe sebebiyet vermeyecek şekilde tedbirimi alırım. Condom kullanmayı sevmem ama mutlaka dışarı çekilirim. Kendisi mahsuru yok içine boşal dese bile. Ona rağmen böyle birşey olsa az da olsa şüpheli gözle bakarım.
beraber yediysek bu naneyi cözüm de de yalnız bırakmam
haberlerde duymustum on yil evel kadinin kocasinda cocugu olmuyordu kocasi demis adimi kisirra cikaracgina tek gecelik yasa hamile kal ciddi dende kalmis kadin bu salak tek gecelik heriflerde
Cevap
34Cevap
meşru olmaya bir ilişki yaşadınız ve hamile kaldınız. bu durumda şartlar uygunsa en iyisi evlenmektir. kürtaj yapılmaması gereken bir olay. karnınızdaki çocugun suçu nedir. tabi en uygun olanı sahip çıkmaktır. sahip çıkamıyorsa destek olması şart.
korunupta hamile kalıyorsa inanmazdım. başkasından hamile kalıp bana atabilir diye düşünürdüm. bu kişi tek gecelik sonuçta güvenemezsin ama eğer bendense sahip çıkardım sırt dönmezdim asla
Sevgi yok
Duygusallık yok
Tek başına bırakamam o çocuk dogacak...
bravo.
Tek gecelik ilişkim olacak kadar kişiligim kötü değil
varsa işim yoksa işim :)
işimle sevişip dükkan büyütmek istiyorum ben :)
mıllet o kadar ugrasıyor bızım kızlar tek gecede hamıle kalabılıyorlar buda ayrı bı bakıs olsa gerek bu durum en guzelı kac kac kac tır cogunlukta bunu yapar nerden bılebılır kı cocugun ondan oldugunu belkı bı oncekı geceden ya da bı sonrakı geceden
ısterse dogursun ısterse aldırsın derdım o zamanda
olabilir doğru.
anlaşmalı tek gecelik ilişkileri hayat kadınları yaşamazmı hangı hayat kadını hamile kalmış müşterisinden :)
hahahah iyi cevap.
bekle daha iyisi çıkabilir.
Bu kadar ihtimal bir araya geldikten sonra o çocuk kesin büyümeli...
Gölcükde kadin evde birakmiş bebegini aile korkusundan öldürürlermiş söylerse. Madem ailen öldürür neden yaparsin ? Sevgili şartmiydi ?
Neyse gecegece
'bebeğin öleceğini düşünmedim' demiş o salak hemde öğretmen olan kadın!
Baba yok ! Hamile kaldi ! Belki kaza belki isteyerek ! Suçlu kim ? Babada suclu o zaman ?
evet suçlu baba kendini biliyor ve dünden beri hiç ortalarda yok ve o bebek kimsesizler mezarlığına gömülüp gidecek. yazık ya.
Artik ne doğru ne yanlış
Evlilik falan ne olur bilemem ama kesinlikle kürtaj istemem. Çocuğumun öldürülmesi benim isteyebileceğim bir şey değil. Ama kadın ne der bilemem.
can kıymetli doğru.
birbirimizi seviyorsak sonuna kadar götürmeye çalışırım ama sadece zevk için birlikteysek kürtaj parası benden
Sormululuk sahibi insanlar insiyatif alırlar diye düşünüyorum...
Tek gecelik ilişkin oldukdan sonra zaten bir daha onu bulamayacagın ıcın bayan kendı başının caresine bakar
madem tek gecelık ılıskıye razıysa bayan olacaklarada katlancak kendı halletcek erkeklık bı olay olmaz bence
valla senin düşüncen saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum buna.
düşünceler bu farklı tabiki ama tek gecelik ilişkiyi düşünmek ayrı bir sacmalık
hayırdır böylebi kazamı atlattın? ben olsam sonuna kadar o bayana destek olurdum.
benden olduğuna emin misin?
her önüne gelenle yatip sonra hamileyim diyen bayana zaten en başindan telefon numarami vermem.verdiysemde hamileyim lafini duyunca hattı direk çöpe atarım:)
tüydün hemen.
tek gecelik yaşıyacağımı sanmıyorum ama oldu da yaşadım hamile kaldım kimseye söylemezdim hele ki o kişiye
tek gecelik ilşki yaşamam.
eğer yaşasaydım da işimi garantşye alırdım 3 kat prez. geçirirdim.
kesin benden olduğuna emin olurum sonra doğurttururum...
tek gecelik bir ililşkiyse aldırmasına yardımcı olurum her konuda hepsi bu
seversem evlenirim ama tek gecelik ilişki ise bayana sorarım korunuyorsa sorun yok korunmuyorsa prezarfatif kullanırım
Kişilere bağlı bişeydir bu kimi hamile bıraktıgın önemli
Ben aldırmam o vebali taşıyamam sonuçta herkes kendi bacağından asılır.
Aldirma askum
Dengesizmisin
Nikâh dairesi paklar.
korunduğum halde olduysa inanmam malesef :(
araştırdım - 'Prezervatifin, gebeliği önlemede etkinliği yüzde 60 ile 97 arasında değişmekteyse de, yakın dönemdeki araştırmalar CYBH ve HIV/AIDS’in önlenmeside yüzde 97 ve belki de daha fazla koruyucu olduğunu ortaya koymaktadır.'
biliyorum yüzde yüz korumadığını ama inanmam dedim benden olamaz demedim :)
bırakın bu işleri gözünüzü sevim ya
nasıl bir hayal dünyan var senin?
var işte napcan.
benide hayal et ozaman...
sözümü geri alıyorum...
azıcık ucundan varsayayım bende. sen misin?
benim. sen de sen misin?
soruda bahsettiğin kişi senmisin diye varsayıyorum ben :))
başta yazdığım 'varsayımsal bir sorudur' açıklamasındaki varsayımsal tanımını anlamadan sen bana varsayımsal sen misin diye soruyorsun. ilginç bir kafa yaşıyorsun sen sanırım.
ama böyle olmazki yıl 2.13 hala yaptıkları espirilere bak ya... neyin kafasını yaşıyorsun nedir ya? üfff.. neyse sana iyi geceler.. rahatsız ettim kusura bakma..
ahahhaha küstü.
hayır küstüğüm için değil nekadar itici birşey olduğunu bilmeni istedim...
Kürtaj için destek çıkarım yoksa da kaçarım
bi çaresini bulurdum onu yüzüstü bırakmazdım ..
benden olduguna emınsem yardım ederım her turlu
ilaçla düşürtürüz sıkıntı olmaz
yedıgın haltı temızlemek gerek !
hiç düşünmez sahip çıkardım
kalamaz imkansız
hiç bir şey imkansız değildir.
evlenicez o zaman
aldıracan napacan
yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar