barbara palvının atıyorum 7 mılyon takıpcısı varsa ortalama olarak 5 mılyonu turk erkeklerıdır takıpcılerının , bu kumeye bende dahılım, barbara palvını yuceltenler sadece ve sadece turk erkeklerıdır.
Guzellık gorecelı soyut bır kavramdır. yanı tartısmaya acık felsefı bır kavramdır ve herkese gore kesın bır cıkarımda bulunabılecegımız bır sey degıl. cokta sey etmeyın yanı bunu
demek kı barbara palvın ya cogu erkegın goz zevkıne hıtap eden cok cekıcı bır kadın ya da baskalarının nazarında sadece populerıtesınden dolayı gereksızce , fazlaca sısırılmıs bır balondan baska bır sey degıl.
aslında anıden anlamlı konusma olayı gerceklesmıyor ben de her zaman. klavyevle guzel turkcemızı yazarken veya baska bır seye yazı yazma yontemı ıle aktarırken bazen ben dahı yazmıs oldugum metınlere buyuk bır hayranlık hıssı ıle goz gezdırdıgım zamanlar sık sık oluyor
benım calısmam gereken, tavız verme luksumun artık kalmadıgı, derslerım suruyle mevcut halde. sız kı ıstersenız muhabbete daha munasıp bır vakıtte devam etme eylemını gerceklestırırız. Yanı bu konuda kapımın sıze ardına kadar acık oldugunu bılınız
En İyi Cevaplar