Sevgilimle film izlerken penişim sertleşti nasıl anlatacağım bu durumu?

sevgilimin evine film izlemek için gittim ara ara giderim öyle ev arkadaşı da vardı o odasında takıldı biz başbaşa film seyrettik cesaretin var mı aşka filmini izledik ben daha önceden izlemiştim filmi sevişme sahnesi diyebilceğin bir sahne yoktu öpüşmeler vardı sadece o yüzden içim rahattı ters bir durum olmazdı ama film başladıktan sonra öpüşmeler falan geldikçe bana bişeyler oldu penisim sertleşmeye başladı saklamaya çalıştım ama sarılıp izlediğimizden saklıyacak bir pozisyon alamadım filmin yarısında sevgilim farketti sanırım ben içecek bişeyler alayım dedi gitti geldikten sonra biraz uzak durdu benden bende yanaşamadım penisimi saklıyacak bir pozisyon bulup aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım zor da olsa indirebildim penisimi filmi izledikten sonra ben kaçayım dedim sarılmadan öpmeden gittim normalde filmden sonra daha bişeyler içer konuşurduk ama çok utandım o da farketti büyük ihtimal çünkü soğuktu bana karşı normalde öyle herşeye sertleşmem ama sevgilim olduktan sonra kolay kolay mast yapamıyorum kötü hissediyorum kendimi mast yaparken sevgilimi düşünsem olmaz başkasını düşünsem olmaz çok nadir yapıyorum zor oluyor ama dayanmaya çalışıyorum kendiliğinden uykumda olur diyorum en son da bu olaydan 9 gün önce mast yapmıştım sanırım şimdi bu olay olalı 10 gün oldu o günden sonra bayram tatili için memleketlere döndük normalde böyle uzak kaldığımızda günde 2 kere arardı en az ama bu 10 günde 1 kere bile aramadı ben aradım sadece konuşması da soğuktu telde bişey de söyleyemedim şimdi yarın okulda görüşcez nasıl eski halimize döndürcem ben ciddi düşünüyorum bu kızla 14 aydır birlikteyiz hiç cinsel bir şey yaşamadık ben de talep etmedim sadece dudaklarımıza öyle küçük birer buse kondurmuşluğumuz vardır
Sevgilimle film izlerken penişim sertleşti nasıl anlatacağım bu durumu?