Bunu aciklaya bilirmisiniz, neden bazilarinda dümdüz (Sol Resim), bazilarinda daha cikik (Sag Resim) ?

Çoğu pantolonun bacal arası kesimine bağlı bir durumdur. Bu kesim dikiş şekline göre görüntü malesef böyle. Bazen gördüğümüz görsrllerle erekte olaniliyoruz ki buda yan yana iki gencin duruşunu farklı kılabilir ve son sebep benimki onunkinden iri malesef meselesi. Sen neden takıldın bu resme?
Kıyafetle alakalı bazen sızdede on taraf sıskın oluyo basılarında dumduz genelde gıydıgınız taytın modelıyle alakalı
Peki bu resimde neyle alakali? Ikisindede kot pantolon var
Bundada modelle alakalı bırı dar bırı bol yoksa bı ınsanın aletı ortalama 16 17 cm okadar bıle yok 19 falan dıyolarya hıkaye
Ereksiyon halinde olmayinca okadar büyük degildir?
Olabılır bılmıyorum
Sen hiç büyük beden ya da bol pantalon giymedinmi acaba bay giymediysen bir dene sende de varmış gibi olacaktır.
Cevap
17Cevap
slip giyenler düz boxer giyenler çıkık durur. iç çamaşırı ile alakalı
slip derli toplu tutar. penis yukarı doğru bakar testisler yana yayılır.
boxerde ise penis ve testisler sarkar önde toplanır.
Birinin kemeri yukarda öbürünün düşmüş düşünce de önü büzüşmüş. Hepsi bu. İçinde kobra aramaya gerek yok ;)
Millet dışardan anlamaya çalışıyormuş baksana ne fesatlar ya 😅
@SaudadeAlma Erkekler genelde abartırlar ya benimki 35 cm 45 cm diye :D bu da onun belirtisi mi acaba diye açılmş bir soru :D
Haklısın 😂😂
@SaudadeAlma :D :D
O elbiseden. Yoksa düz olanın dizine bak orada çıkık var.
Yanii?
Seni anlamiyorum neysee
Biri bacağına iple bağlamış diğeri önünde toplamış.
Pantolonların kalıbın dan kaynaklanıyor o beni yanıltmasın payı kısa olan şişkin görünür payı uzun olan düz gürünür pat dediğim yer fermuar yeri
Dar kesim kotlarda sağdaki gibi olur ama normal bel normal kesimlerde soldakş gibi olur. İç çamaşırının da etkisi var
Ben penisime güveniyorum siz kobrami arıyorsunuz Hanımefendi
O pantolondan kaynaklanıyo la
Ikisindede kot var?
Bunu neden merak ediyorsunuz?
Burda sorulari ben sorarim
Wuuuuuw vurdu gol oldu
Biri motorlar için diğeri de kezbanlar
Her pantolonun ağ kısmı, bel kısmı aynı değildir.
Sığmıyor benimki ben de n önce gidiyor
Önemli olan senin hangisini istediğin
yaprağı kalın heralde
onunki minicik de ondan
cikik olan buyuktur
Ereksiyon halinde olmayincadami büyük yani
Büyük
Pantolondan kaynakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar