Üç yıllık bir ilişkim vardı hiç cinsellik yaşamadım. Bir hafta önce söz taktık. Evlenene kadar hiç birşey istemeyecegine söz vermişti. Sevgiliyken bu sözü tuttu ama şimdi daha farklı. Sarilirken boynumu öpmeye başladı. Elleride rahat durmadı tabi. İsin kötüsü çok zevkliydi. Kendime zor engel oldm. İtince özür dilerim kendimi kaybettim bir an dedi. O gece birlikte kalacaktik ben gideym dedim. Eve birakti hic konusmadi. Simdide bana pislikmisim gibi davrandin o gece sapıkmiyim ben diyor. Evliligede cok var zormuş bu nişanlılık dönemi.
Cevabın nedir?
+1 yıl.
Saygı duymak!
Bir insanı olduğu gibi kabul etmek demektir.
Hiç bir şekilde nikahlı bile olsanız sizi istemediğiniz hiç bir şey için sizi zorlayamaz.
Sizi siz olduğunuz için seçmedi mi?
Neden şimdi kendi kontrol edemediği duygularına esir düşünce size suç atıyor?
Yarın bir başka durumda da aynısını yapar ise ne olacak!
Size çok sabır diliyorum.
İşiniz zor.
İnsanlar kendilerini istedikleri kadar tanıtıyorlar.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zordur ama sen böyle devam et vermicegini göster yoksa zor günler seni bekler
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliligede çok var hep tartimaylami geçecek boyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikah yokken her yaklasim zina sayiliyor. Allah affetsin nisanlisiniz bekleyin iste biraz daha.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende o yüzden uzak duruyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBasbasa kalmayin o zaman, Allah yardimciniz olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılen zevkli yerde sen de bırakmışsın boyun emdirmek çok zevkli ben kendimden geçiyorum :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
O şekilde davranması gibi böyle bir durumun aklının ucundan bile geçmediğini sadece sevgilisini temiz kalıp haramsiz şekilde birbirimizin helâli oldugumuzda en güzel şekilde cinselliği yaşamamız gerektiğini düşünüyorum tabiki bende seviyor ve istiyorum ama evlenince de ve başbaşa kalmayın kesinlikle demedi deme sonra tarifi mümkün olmayan büyük pismanliklar yaşarsın yaşarsınız.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ailen de sizin geçtiğiniz yoldan geçti o yüzden ne bok yapacaginizi biliyor lar ve o yüzden yanlız bırakmıyor lar 😂😂😂
00 Yorumladayanın biraz daha sakin olunn , cocuk değilsinizz seni arzuluyor olması cok normalll , evliliğe cok varsa , kısa zaman sonra sizin o iş tamamdır
012 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar kendimi kaybetmem.
Soran+1 yılBaşbaşa kalmamaya caliscam o zamn
Soran+1 yılZor işte bende kalmayacagm
Soran+1 yılSoğanmi 😀 üç yıl bu adam nasıl durdu sasiryrm su an sozleneleli dün bir bugün iki yani
Soran+1 yılGönlünü almaya bile çalışmadım. Taviz vermeyim diye ama oda hiç yumuşamadi
Soran+1 yılNeyse bakalm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani zor olsa gerek sevgiliysen farklı nişanlıyken farklı sonuçta birşeylere adım atmış oluyorsun ve önünde biraz olsun engel kalkmış oluyor ve daha rahat oluyorsun sizde sevgili gibi davranın birbirinize
00 Yorumla
+1 yılBu gayet normal istekler sende o istekler yok mu ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemesine birşey demedim ki. Bekleyecegine söz vermişti
- +1 yıl
3 yıldır beklemiş tebrık etmeli bnce:)
Sen nasıl birşey istiyorsun peki? Düğüne kadar elini mi tutsun sadece :)
06 Yorumla
Soran+1 yılTutsun ne var. O gece birlikte uyuyacaktik yetmezmi
Soran+1 yılSizde bizdekinin tam tersi yani
Soran+1 yılBenim sınırlarım nettir ha birlikte olmuşum ha sevişmişm. Ben ya ayrılırsam diye kendimi garantiye almaya çalışmıyorum. Ben nikahsız birşey yapmak istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Arada nişan olması farklı duyguların değişmesi veya cinselliğin ön plana çıkması saçma normal gibi devam edebilir o dönemde de insan.
00 YorumlaDoğru olanı yapmışsın daha ne istiyor direk altına yatmak mi
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun kızdığı bu değil o gece birlikte uyuyacaktik kalmadım çıktım
Soran+1 yılBu konuşmalari kaç gundr yapiyrm. Ama etkilendiğimi bilmese daha iyi
Soran+1 yılGönlünü almaya çalışmadım zaten
Soran+1 yılŞu an kendi haline biraktm
evet dayanmak çok zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
En iyisini yapion olması gereken senin gibi düşünmek tür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılhaksız sayılmaz aslında
124 Yorumla
Soran+1 yılSöz vermişti ama
- +1 yıl
tamam ama kendini tutamaması seni istemesinin nesi kötü?
Soran+1 yılKötü değil ama bekleyemzmi
- +1 yıl
bekleyebilir ama o tamamen anlık gelişmiş olduğuna neden inanmıyorsun?
Soran+1 yılBir daha olmamzmi yani
- +1 yıl
bunun garantisini veremem ama seni istemesi ayıp değil küçük davranışların nesi kötü
Soran+1 yılBen yakıştıramiyrm kendime böyle şeyleri ne olursa olsun nikah yok aramzda
- +1 yıl
tamam ama bu onu suçlu konuma getirmez ki
Soran+1 yılSuçlu değil ama uzatmamasi lazm
- +1 yıl
ben senin uzattığını düşünüyorum.
Soran+1 yılHayır. Ben ona tamm unutalm diyrm. Hala triplerde
- +1 yıl
çünkğ unutalım diyorsun halbu ki yaptığının yanlış olduğunu söyleyip özür dilemen daha güzel olur.
Soran+1 yılGecemizi mahveden o ben ona guvenmesem aynı yatakta uyumayı kabul etmezdim. Nefsine hakim olsaydı
- +1 yıl
senin tepkilerinin sertliği biraz fazla bana göre
Soran+1 yılÇünkü korktum.
- +1 yıl
tamam ama bundan dolayı üzgün olduğunu falan anlatabilirsin
Soran+1 yılBunları tabiki konusuyrm. Bakalm hayırlısı kafasını dinlesin birz
- +1 yıl
aynen öyle düğün ne zaman
Soran+1 yılBir yıl var
- +1 yıl
biraz fazlaymış süreniz yaşlar kaç dı?
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Nisanlimda 26
- +1 yıl
e bakalım biraz daha sabır ama ufak tavizler ver sen yinede ;)
Soran+1 yılKeşke evlenecgmz tarihe yakın Nisan yapsaydık. Zamn bakalm
- +1 yıl
bu konuda da sen haklısın bak işte
Adam haklı
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklı ama ben napym
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılsende bişeyler ver artık nişana kadar takmışınız
08 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere söylemesi ne kolay yaa
- +1 yıl
bende bu zihniyeti anlamıyorum bunu yaşarken bir tek erkekmi zevk alıyor sen kendin yazmışın kendimi zor tuttum diye sana bekaretini ver demiyoruz zaten yapmada öyle bişey ama nişana kadar gelmişiniz artık bir tık ileri git yoksa daha çok surat yapar
Soran+1 yılCinsellik ya yasarsn ya yasamzsn. Bekaret önemli değil. Her halti yedikten sonra kizlik zarının bir önemi yok. Soz verdi tutsun sözünü.
- +1 yıl
o zaman bunu ona söyleyeceksin surat yapmayacak
Soran+1 yılBiraz daha uzatacak belli. Şimdilik ilgilenmiyorum kendi haline biraktm
- +1 yıl
tek bişey söylerim eğer istemiyosan sırf karşındaki istiyor diye bişeyler yapma sonrası eziyet olur
Soran+1 yılZamnla düzenlir artk
Soran+1 yılHaklısınız
Evlenmeden yapma hiç bir şeyi
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
+1 yılNolcak sizin bu haliniz
016 Yorumla
Soran+1 yılİstersen hiç başabaşa kalma benle korkuyorsan. Sana saldırırm falan diyr. Cok zoruna gitmiş
- +1 yıl
Abartmayın bu kadar evleneceksiniz sonuçta
Soran+1 yılSorun yasaycgmz bellide bakalm
- +1 yıl
İkinizde evlilik için hazır değilsiniz net!!!
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
Ayrılırız korkusu yaşamayın kenetlenin birbirinize cocuklar..!
Soran+1 yılAyrılıriz kokusu değil nisanlimda olsa evlilik öncesi ilişki istemiyorum
- +1 yıl
Olması gereken bu zaten
Soran+1 yılZaten onun kızdığı bu değil. Biz o gece birlikte uyuyacaktik ben kalmadım böyle olunca. buna sinirli
- +1 yıl
Senin kendisine güvenmediğini hissettirdiğin için sana kızgın
Soran+1 yılGönlünü almaya çalışmadım çünkü bu konuda taviz vermek istemiyorum
- +1 yıl
Aferin ne zaman evlilik
Soran+1 yılDaha bir yıl var
- +1 yıl
Oha işiniz zor
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
O yüzden ver gitsin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sevişimyorsunuz siz?
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden böyle şeyler istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılneden kaç yaşlarındasınız?
Soran+1 yıl23 yaşındayım nişanlim 26
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız da müsaiy yüzeysel şeyler yaşasanıza bu kadar gerilmeden
Soran+1 yılAramzda hem nikah yok hemde korkuyorum ileri gidermiyiz diye
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmeyin sonuçta, güven probleminiz var mı aranızda?
Soran+1 yılOnun kadını olduğuma pişman olmam ama evlenmeden hemde nikahsiz yaşamak istemiyorum. Ayrica söz vermişti buna. Nisanlinir nişanlanmaz değişti
Cevap sahibi+1 yılGeçmişi nasıl onun başka birisiyle birlikte olmuş mu? Farklı istekleri oluyor sonuçta senin de hoşuna gitmiş ileri gitmeden sınırlı olun.
Soran+1 yılÜç yıldır birlikteyiz. Cinsel deneyimi yok. Yani söylediğine göre. Dun görüştük doğru düzgün sarilmadi bile. Sapık muamelesi yaparsın sonra uzak duraym dedi. Cocuk gibi yaa hala ne diye uzatyr anlamyrm
Cevap sahibi+1 yılYaşın getirdiği bir şey bu. Ayy gıcıklar daha bunun yüzünden soğukluk girmesin aranıza :) Sen istemiyor musun onu mutlu etmek yüzeysel şekilde biraz gönlünü al işte öyle :)
Soran+1 yılŞimdiden yanımda olsun diye cinselliği kullanamk istemiyorum yaa. Kendisi bilir ben herşeyi başlamadan konuştum. Nisanlandik diye değişn ne. Ha zaten ben öyle uzakda durmuyorm. Birlikte uyuyabilirz. Sarilmak yetmiyorsa. Kapı açık :)
Cevap sahibi+1 yılBunları ona söyle işte :) Siz öpüşüyor musunuz yoksa hiç duymadım ya :D
Soran+1 yılYok öpüşmedik hiç. Onada söylüyorum tabi ama bu kadar sert değil
Cevap sahibi+1 yılBaşbaşa kalın bir ya yapışsana dudaklarına :) Sonra da tahrik edici okşamalar neden yapmıyorsun ;)
Soran+1 yılBaşbaşa kaliyrz biz zaten gece birlikte de kalabiliriz hatta o gün kalacaktk işte böyle olunca kalmadım. Kiz ben sabretsin biraz daha istyrm. Nefsine hakim olmayı öğrensn
Soran+1 yılEvlenince heyecanı büyük olur hem 😀
Cevap sahibi+1 yılAyy kuzum sabretsin de sonra erkek milleti gider aklı başka yerlere :D Hevesini çok kırma işte dengede tut ne içiri ne dışarısı işte :D Yok mu şöyle dakikalarca süren öpüşmeleriniz ;)
Soran+1 yılHiç öpüşmedikki:) Ben ona ilk başladığımızda söyledim beklentiye girmeyeceksn evlenenr kadr diye. Uc yıldır sözünü tuttu. Nisanlanali bir hafta oldu işte geçen gece birlikte kalacaktık sarılınca boynumdan öpmeye başladı. Eli göğüslerme falan gidince bende ittim işte ben gidiyrm dedim. Sonra icime acı oldu ama karşılık veremezdim.
Soran+1 yılBiraz önce konuştuk. Ben seni arzulamasam dahami iyi falan diyr😀Ben seni kadınım olarak seçtim tabiki seni istyrm diyr ama taviz vermeyeceğim:)
Cevap sahibi+1 yılNasıl öpüşmezsiniz ya :D Kaç yıllık sevgilin ya hu adam heves etmiş sen de içine ettin hayalarinin :D hem zevk aldım diyorsun bırak biraz ilerleyin belli sınırlarda :D bir daha ki sefere telefi et derhal :D
Soran+1 yılUfak tefek öpme girişimleri oldu ama 😀hiç öpüşmedik dudagmn kenarından öperdi:) Boynumdan öptükce kontrolü kaybetmeye basladm çünkü o yüzden bir an sert davrandm
Cevap sahibi+1 yılBaşlayın artık kissinglere manyaklar :D Demek sertlik he mi kaybetsen ne olurdu peki o an ;)
+1 yılneden yapmadiniz ki yapiniz canininz ne cekiyirsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız bırakmazlar hiç
00 Yorumla
+1 yılSende biran önce evlen
00 Yorumla
+1 yılZinadan uzak dur
00 YorumlaBen ayrılırdım
00 Yorumlaİşin çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. dayanınnnnnn
024 Yorumla
Soran+1 yılBen dayanırm da nişanlim
Soran+1 yılO zaten birlikte olalım demiyr. Kendimi kaybettim olmaz bir daha dedi ama başbaşa kaldığımız sürece yine aynı olacak
Soran+1 yılBen yakıştıramiyrm kendime bunları ne olursa olsun eşim değil sonuçta
Soran+1 yılBenim derdim kendimi garantiye almak değil. Ayrılırsa naparm demiyrm. Onun kadını olmaktan asla pişman olmam. Ama nikahsız birlikte olmanın yükünü tasiyamam ben
Soran+1 yılBizde düğünden önce oluyor. Ailelerimize imam nikahı kiyalm desek anlaşılır zaten rezilmi olaym
Soran+1 yılGörüştüğümüzu illaki biliyorlar. Disardada görüşüyorz zaten. Dediğiniz gibi degisyr örf adet ama nisanlaninca ailelerin yapmasi lazm. Ben her ne kadar sakinsamda illaki. yakinlasma oluyor
- +1 yıl
aynen insan ister istemez yakınlaşır yakınlaşmak isters sevdiğine eşi olacak kişiye canı çeker sonuçta sekste bir ihtiyaçtır ve elbetteki ailenin örf adetine bağlı kız ya da erkek yapın dese yanlış anlaşılır bunu aile yapmaası lazım mesela biizm burda kız tarafı yapın der hemen
Soran+1 yılBen örf adet olayına takılmam. Benim için günahı sevabı önemlidir. İmam nikahının usulü ailelerin bilgisi dahilinde olmasıdır. Yoksa bizde yapardik bunu.
Soran+1 yılKafam karıştı iyice. Ya da o söylesin ailesine ben söyleyemem.
Soran+1 yılBiz üniversitede tanıştık ama aynı sehirdeniz. O yüzden ailelerimiz uyumlu çok şükür. Örf adet kavramları ayni
Soran+1 yılTerbiyelidr ama çok çekingen birisi değildir. Böyle desem hemen yaptırir yani. O zamanda engel kalmadı aramzda diye söylenmeye başlayacak kesin. Uc yil nasıl durdu sasiryrm ben bu çocuğa. Gerçi bunu sevgilken yapsa beni kaybederdi
Soran+1 yılYok öyle ileri gitmem ama biraz daha rahat oluruz sadece
Soran+1 yılHaklısınız
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği