Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır bende olmuyo.hem o yapısına gore değişir bellı olması.eğer tobbul bı yapıdaysa iç çamaşırında bıle bellı oluyokı.bende oyle.
13348 Yorumla
Soran+1 yıltam vajina çizgisi belli oluyomu yoksa iç çamaşırımı belli oluyo ?
Cevap sahibi+1 yıliç çamaiırında bıle orası bellı oluyo işte.
Soran+1 yılo zaman bayağı bir dolgun vajinan varki belli oluyo canım
Cevap sahibi+1 yıltombul yapıda işte.
Soran+1 yılpeki hoşuna gidiyomu peki öyle olması vajinanın
Cevap sahibi+1 yıldümdüz tahta gıbı olmasından ıyıdır.
Soran+1 yılmasturbasyon yaparkende dez avantajdır herhalde daha çok tahrik olursun dolma gibi vajina ile :)
Cevap sahibi+1 yılneden dezavantaj
Soran+1 yılneden dezavantaj olsun ki ? hem okşarken ele gelir hem fazla sulanır benim bildiğim şişkin vajinalar neden dezavantaj olsunki söylermisin
Soran+1 yılbence en çok zevk veren vajinaya sahipsin benden söylemesi :)
Cevap sahibi+1 yılsen dezavantaj yazmıssında oyuzden dedım.evet elede gelıyo ben memnunum:)
Soran+1 yılpardon avantaj işte tatlım hem neler neler yapılır onla :) yani aklıma getiriyorumda tatlı bişi galiba görmeyi isterdim :)
Cevap sahibi+1 yılartık kız arkadasında gororsun onuda ınş:)
Soran+1 yıldolma gibi vajina nerden bulcam ben :)
Soran+1 yıleklermisin beni :) daha çok şey konuşmak istiyorumda :)
Cevap sahibi+1 yılben kımseyı eklemıyorum:)
Soran+1 yılneden ama yaa :) bak çok merak ettim seni yaa :) soracağım o kadar çok şey varki canım :)
Cevap sahibi+1 yılburdan sor:)
Soran+1 yılya bana mesaj atsan arkadaşım olmayanlarda mesaj atabiliyo valla söz eklemem canım ya :)
Cevap sahibi+1 yılkımlığmi gostermek ıstemıyorum sende benı anla:)
Soran+1 yılya resmini gizlersin ondan zor ne var hem söz verdim inanmıyormusun bana ya nolur yaaa :( ulu ortamı sorayım herşeyi kırma beni yaa
Cevap sahibi+1 yılıyıde sende gızlısın sor neolcak.
Soran+1 yılşimdi gizlilik kalktı ya lütfen ama ya soru kakacak ben seni nasıl bulcam ya
Cevap sahibi+1 yılbence tekrar gızlen derım.çunku eklemıycem
Soran+1 yılya ekle demedm ki arkadaşım olmayanlar mesaj gönderebiliyo bana mesaj gönder söz eklemicem :(
Soran+1 yılpeki masturbasyon yaparken bişi kullanıyormusun vajinana sürtmek için
Cevap sahibi+1 yılhayır.elimle sadece
Soran+1 yılpeki ıslatarakmı parmağını yoksa kurumu yapıyosun
Cevap sahibi+1 yıldurupduruken zaten başlamıyorum.canım yapmak ıstedığınde zaten sulanıyo.gerek kalmıyo kendım ıslatmama
Soran+1 yıloff fenaymış peki canın yapmak istediğinde göğüslerinide okşuyormusun emiyorumusun uçlarını
Cevap sahibi+1 yılneden bukadar detaylı soruyosun:)
Soran+1 yılcünkü merak ettim orgazm delisi bir hatuna soru soruyorum :) tahrik olmamak elde değil bir nevi :)
Cevap sahibi+1 yılben orgazm delısı degılımkı:)sıze nasıl ıhtıyaçsa ve bu ıstek normalse bızdede oyle:)
Soran+1 yılya olabilir ama anlatmak bile çok tahrik edici :) inan bana dolgun bir vajinaya sahip olduğun için çok şanslısın :) peki göğüslerin büyükmü :)
Cevap sahibi+1 yıl85:)
Soran+1 yıloff tam emmelikmiş desem yeridir :) sen kendi göğüslerini hiç emiyomusun mast. yaparken :)
Cevap sahibi+1 yılbazen:)ama genelde okşuyorum.
Soran+1 yılofff ama süper ya :) peki hiç sürtünerek yaptınmı birşeye :)
Cevap sahibi+1 yılsadece elle.yastıkla denedım ama el kadar zevk vermıyo
Soran+1 yılpeki popo okşama tokatlama gibi şeyler yapıyomusun :)
Cevap sahibi+1 yılyok okadarda değıl:)
Soran+1 yıl:) dene bir istersen :) peki mast yaparken sex yaptığınımı düşünüyorsun yoksa p*rn*mu izliyorsun ?
Cevap sahibi+1 yılıkısıde oluyo.
Soran+1 yılpeki boşalırken tazzikli zevk suyumu geliyo yoksa az bişi mi geliyo zevk suyu :)
Cevap sahibi+1 yıltazzıklı zevk suyu olmaz.oyle hıç bı kızdan gelemez.p*rnolarda olur anca o.abartı yanı.çok az gelıyo.
Soran+1 yılharbiden fena abartı gibi görünüyor ama webcamda 18 yaşında bir kızdan öyle zevk suyu geliyodu :) ama o suda çok tatlı olur he :) fena tahrik oldum yaa :)
Cevap sahibi+1 yılbenden oyle hıç gelmedı ki hıç bı kızdanda gelıceğnı sanmıyorum oyle:)
Soran+1 yılciddiyim ya valla :) olsun az öz geliyosa iyidir :) tatlı olur hem dolgun vajinayı emerken hem sıvının tadına bakmak :)
Soran+1 yılpeki parmağını falan ağzına alırmısın
Cevap sahibi+1 yıltahrık olmama gore değişir o.aldığım zamanlar oluyo
Soran+1 yılkeske ben sana mast yaptırsaymışım veya oral yapsaymışım acayip derecede zevkli olurdu :)
Cevap sahibi+1 yılonuda kız arkadasınla yap bence:)
Soran+1 yılşuan yok :) dolma gibi vajinası olanda çıkmadı hep küçük :) burnunu gezdirirken bile üstünde tahrik olcak bir vajina yani :) ağız dolduran :)
Cevap sahibi+1 yılşans meselesi çıkar belkı karsına:)
Soran+1 yılbilemem :) şuan beni senin vajinanı anlatışın ereksiyon haline getirdiyse gerçeğini gördüğümde niyagara şelalesi gibi boşalırım herhalde :)
Cevap sahibi+1 yıl:):)bence herhangı bır vajına bır erkeğı tahrık etmeye yeterlıdır:)ılla benımkı gıbı olması gerekmıyo:)
Soran+1 yılyani yeterde benim idealimdeki vajina o :) avuca oturacak ağıza gelecek emzik gibi emilecek bir vajina olması lazım :) hele göğüslerde tam istedigim göğüsler :)
Cevap sahibi+1 yılçok dimdik değil ama göğüslerım:)
Soran+1 yılolsun yine emilir okşanır yalanır yani :) avuca oturan cinsten değilmi o harika şeyler :)
Cevap sahibi+1 yılavuca oturur ama dimdik degıl oyle:)
Soran+1 yılolsun benim için şahane hele arasına penis iyi oturur :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yıl:) peki popon büyükmü tarif etsene :)
Cevap sahibi+1 yılorta işte:)ne kuçuk ne buyuk:)
Soran+1 yılyani oda ele avuca geliyor demi :)
Cevap sahibi+1 yılevet gelır:)
Soran+1 yılonlarıda tutup okşayım arasında penisi ileri geri yaptırmak nasıl zevkli olurdu dimi :)
Cevap sahibi+1 yılsen ıyce benım üstümden zevk amaya başladın ha.konuşmayalım artık:)
Soran+1 yılya konuşalım ya zevkli oluyo :)hem sende tahrik ol istiyorum fenamı :) şahane bir beden daha ne isterim :)
Cevap sahibi+1 yılolmaz ama bu şekılde konuşmayalım.yeterınce sohbet ettık.)
Soran+1 yılyaa ama lütfen ya devam edelim :) senin bana soru sormanı istiyorum :) bu arada tahrik ettimmi :)
Cevap sahibi+1 yılben soramam oyle:)ben boyle tahrık olmamkı yanı duygusal anlamda bışey hıssetcemkı olucam:)
Soran+1 yılaklından geçirmedinmi yani hiç .) peki bacakların nasıl incemi yoksa dolgunmu :)
Cevap sahibi+1 yıl:)boyum 1.57 kılomda 57 yanı dolgun:)
Soran+1 yılbayağı bir dolgunmuş ele gelecek kıvamda :)
Cevap sahibi+1 yıl:)yüzüm daha guzeldır ama:)
Soran+1 yılofff o zaman sen tam taş sın :) dudakların küçükmü büyükmü :)
Cevap sahibi+1 yılorta ne ince ne kalın:)
Soran+1 yıltam öpmelik onlarda tam orta harikasın yaa :) off fena ereksiyon oldum şuan .)
Cevap sahibi+1 yılbence sen ereksıyon olmaya bahane arıyosun:)
Soran+1 yıl:) biraz öyle birazda merak ediyorum seni napayım tam hayallerimde canlandırıyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl:):)
Soran+1 yıl:) füze gibi oldu valla :) peki mast yaparken bacaklarını ayırıyormusun yoksa düzmü yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsırt ustü yatarak yapıyosam açarım bacaklarımı.ama genelde sırt ustu başlayıp yuz üstü yatarım elımı altıma alırım.daha zevklı oluyo oyle
Soran+1 yılpeki çıplakmı yaparsın yoksa sadece alt çıplakmı :)
Cevap sahibi+1 yılbazen çıplak bazen sadece alt çıplak oyle:)
Soran+1 yılofff harika yaa :) peki oksarken inliyomusun ıhh mmm diye .)
Cevap sahibi+1 yılaldığım zevke gore degışır.her yaptığımda aynı zevkı alamıyorum ozaman ınlemem.ama bazen felaket oluyo ıstemsızce zaten o ınleme çıkıyo:)
Soran+1 yılpeki boşalırken inlemeler yükseliyomu :)
Cevap sahibi+1 yılyazışmayalım artık ya bak dıkkat çekıyoruz
Soran+1 yılpeki ama başka yerde devam etsek lütfen
Cevap sahibi+1 yılhayır yeter bukadar.
Soran+1 yıl:( lütfen ya beni eklermisin :( yunusyk yazınca çıkıyo nolursun ya söz fazla ileri gitmem
Cevap sahibi+1 yıleklemıycem ısrar etme lutfen.konuştuk yeterınce.
Soran+1 yılpeki :) inş başka yorumda yine karşılaşırız :)
Cevap sahibi+1 yılnasip:)ama bukadar konuşupda sorulması gerekn tek bır soruyu sormadın:)
Soran+1 yılneymiş o :)
Cevap sahibi+1 yılsarışın ya da esmer olduğmu sormadın:)yanı tipimi hiç merak etmedın:)
Soran+1 yılhaklısın tatlım ya .) düşünemedin sarışınmı esmermi :)
Cevap sahibi+1 yılsence:)
Soran+1 yılbnce beyaz tenlisin :) doğrumu :)
Cevap sahibi+1 yılesmer:)
Soran+1 yılofff :) beyaz tenli de gider esmerde gider ama esmer daha çok yakışır :) keşke çıplak görenilseydim vucudunu .)
Cevap sahibi+1 yılyok artık.)
Soran+1 yılevet görmek isterdim dürüstüm :) çok merak ettim .9
Cevap sahibi+1 yıl:)artık kız arkadasın olunca onunkını görürsün:)
Soran+1 yılsen benim daha çok ilgimi çektin seni görmek istiyorum ben :) o vucut nasıl bişi acaba :)
Cevap sahibi+1 yılolamaz oyle bısey ama:)
Soran+1 yılolsa yaa :) bak seninde içine kurt düşürdüm :) ben bu mükemmelvucudu görmek istiyorum yani :)
Cevap sahibi+1 yıliçime kurt düşmedıkı:)olamaz oyle bısey.
Soran+1 yılya ama lütfen rica ediyorum yaaa çokk istiyorum görmekkk :)
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama ya
Soran+1 yılpeki özür dilerim :(
Cevap sahibi+1 yılsorn degıl
Soran+1 yılbu arada yasın kac canım
Cevap sahibi+1 yıl26 senın
Soran+1 yıl22 :) tam cıtırmıssın :)
Cevap sahibi+1 yıl26 çıtırmı oluyo:)sızın yaşlarınız oyle 25e kadar o:)
Soran+1 yılolsun her turlu gıderın var bana gore :)
Cevap sahibi+1 yılsağol:)
Soran+1 yılfenasın :) en azından o dolmanı gormek bıle yeterdi :) tas gıbı hatunsun :*
Cevap sahibi+1 yıldolma nıye dıyosun ya.)
Soran+1 yıltamam yaa :) vajinan :) tertemizdir simdi o bal dök yala demi :)
Cevap sahibi+1 yıl:)evet
Soran+1 yılpeki yalasammı ki :) iznin varsa :)
Cevap sahibi+1 yıl:)yıne tutamıyosun kendını.)
Soran+1 yılevet tutamıyorum cunku bu harikalık karsısında duramıyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl:)bulursun ınş kendı zevkıne gore bırını:)
Soran+1 yılıns bulurumdaşu anaklım sende elin vajınanda oldugunu dusunuyorumşu an:)
Cevap sahibi+1 yıl:):):):)
Soran+1 yıloksuyosun falan goguslerını sıkıp emıyosun resmen aklımda inliyosun off :):)
Cevap sahibi+1 yılsız erkekler pekı nasıl yapıyosunuz masturbasyonu:)sadece penısemı yoğunlaşıyosnuz.)
Soran+1 yılevet sadece penisi oksuyoruz :) oda farklı rıtımlerde :) aradada toplarla falan oynuyoz iste :)
Cevap sahibi+1 yılszinki hiç çekıcı değil ya:)
Soran+1 yılyaparken izledigin zaman cekici gelir :) uzun bırseye sanki birsey gırıp cıkarmıs gıbı yukarı asagı yapıyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılyanı tahmınedebılıyorum:)benım penısden çok yumurtalıklar daha çok dıkkatımı çekıyo:)
Soran+1 yılgercektenmi:) peki eline alıp oynadıgını hayal edıyomusun :) ya da öptugunu :)
Cevap sahibi+1 yılyani:)emmesi daha güzel olurdu:)
Soran+1 yıltabi olmazmı canım topları agzına alıp emdıgın zaman daha azdırırsın :) bı yandanda penisi oksasan fena olur ;)
Cevap sahibi+1 yılpekı ençok toplarmı zevk verıyo sıze:)
Soran+1 yılyooo penisi yalamada zevk veriyo basını govdesini yumurtasını heryerini yalamak fena zevk verir :)
Cevap sahibi+1 yıl:)kasıklar pekı.)ısırmak falan
Soran+1 yılofff fenasın tabikide hele yalarken popo oksadıgınız zaman tamamen azar :)
Cevap sahibi+1 yılgöğüsden göbeğe doğru yalamak pekı:)
Soran+1 yılevet evet harika olurr :) supersin yaaa :) kulak memesi emmede olabilir sac oksarken :)
Cevap sahibi+1 yılevet:)kucakda otururken guzel olur:)
Soran+1 yılevet kucakta zıplatırken goguslerı emmek guzel olur :)
Cevap sahibi+1 yılbende en çok o pozısyonu sevıyorum:)
Soran+1 yılbende :) hele kendin zıplıyorsan demi :) :* kafayı goguslerın arasına sıkıstırıp erkegı bogmak :)
Cevap sahibi+1 yılzıplamak ıyıde yavaş yavaş kıvranarak gel gıt yapmak daha guzel bence:)sonra hızlanmak.)
Soran+1 yılkobraya dans ettırmek dııyorsun yani :) sen hareket etmeden penıs hızlı hızlı alttan vursa nasıl olur :)
Cevap sahibi+1 yılyatar pozısyonda o daha guzel olur:)
Soran+1 yılevet hızlı hızlı boyle yumurtalar artık hızlanmadan popoya vurur :) kadında erkegın agzına goguslerını emsin diye verir cıfte zevk :)
Cevap sahibi+1 yıl:)şap şap seslerıyle:)ben yatıyorum artık uykum geldı ıyı geceler:)
Soran+1 yılya yatmayın nolur az daha kalın bari bosalmaya kadar konusalım olmazmı :) lutfen kalın yaa :)
Cevap sahibi+1 yılben vajınayı baldırlara surtmeyıde sevıyorum:)
Soran+1 yılbende penisi goguslerın arasında ılerı gerı yaptırmayı sevıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılyada vajınayı yumurtalıklara surtmeyı:)
Soran+1 yılof ooo superrr :) bende delı gıbı vajınaya penısı surtmek hosuma gıder :)
Cevap sahibi+1 yılbenımde hoşuma gıder:)pekı ılışkı sırasınnda konuşurmusun.)
Soran+1 yılnasıl yani küfür tarzımı yoksa azdırma olarakmı
Cevap sahibi+1 yılazdırma olarak.)
Soran+1 yılevet tabıkıde canım sen :) nasıl konusursun misal :)
Cevap sahibi+1 yılonlar bnde kalsın:)sen soylemekıstersen soyle
Soran+1 yıltamam bı ara soylersın bana :) supersın yavrum offf yerım senı cok guzel canımm tarzında :) oda cok azdıgımda :)
Cevap sahibi+1 yıl:)güzelmiş:)
Soran+1 yılsex yaparken sap sap ses gelmelı demı yoksa olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılo baş azdırıcı zaten.olmazsa olmaz.)
Soran+1 yılyani sesler bırbırıne karısıcak sonra kadın altta erkek uste bacak omuza seklı sap sap seslerıyle yardırcak :)
Cevap sahibi+1 yılınlemeler karşcak o seslere.)
Soran+1 yılevet erkek uste yardırırken ınlemeler sap sap seslerıyle karıscak yumurtalar popoya vururken penıs vajına ıcınde adeta dans edecek :)
Cevap sahibi+1 yılben uste çıkıp sırtımı dönup yapmaıda sevıyorum.)kalçalarla partner azıyo gel gıtı gorunce.)
Soran+1 yılbende azarım boyle kadının bacakları hacada pomapalamayı cok severım :) gogusler vurdurrken asagı yukarı ıner o cok super fena azarım szde :)
Cevap sahibi+1 yılboşaldınmı
Soran+1 yılaz kaldı sen
Cevap sahibi+1 yılben boyle boşalmamkı
Soran+1 yılnasıl pekı ben hem yazıp oksuyorumşu an. Sen nasıl yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılben sanaldan zevk alamıyorum nekadar okşasamda olmuyo
Soran+1 yılolur tatlım sen hısset konustuklarımızı mısalşu anustumde zıplıorsunn offf
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerımı oksuyosun o an
Soran+1 yılevet sıkıyorum onları bı yandan alttan vuruyorum vajınana offf sap sap sesler gelıyooo sımsıcak vajınan sıcak sıvılar gelıyo offf
Cevap sahibi+1 yılof erkeğim benım.tombul vajınamda durma
Soran+1 yıldurmuyorum bebegımmmm vuruyorum vajınanaaa :* offff zıpla canımmmm yerım vajınanıııı offf
Cevap sahibi+1 yılben çıkıyorum artık.boşalmışsındır umarım:)
Soran+1 yılhayır bebegım yaaa nolur kall az kaldıı
Cevap sahibi+1 yıluykum geldı.zaten sabah bırılerı okuycak burayı ozaman bıze neler dıycekler kımbılır:)
Soran+1 yılokusun bızım sevısmemızı engelleyemez :) nolur az daha azdırıcı bısıler konus sonra bosalcam
Cevap sahibi+1 yılsıtedende uyarıyı yıycez.boşalmıyosunkı nezamndır konusuyoruz
Soran+1 yılbısı olmaz :) bosaldm snunda :)
Cevap sahibi+1 yılsabah burdakı yorumları gormek bıle ıstemıyorum.neler yazıcaklar kımbılır
Soran+1 yılınsallah curcuna cıkmaz ne dıyım :)
Cevap sahibi+1 yılınsallah gormezler:)
Soran+1 yılbakmasınlar demı zaten canım :) bızım ozelımızden onlara ne :)
Cevap sahibi+1 yılevet:)ben yatıyorum hadı ıyı geceler
Soran+1 yılsanada tatlım dudaklarından ve vajınandan opuldun :)
Soran+1 yılnaber canım :)
Cevap sahibi+1 yılıyıyım sen:)
Soran+1 yılbende ıyıyım napıyosun :)
Soran+1 yılbak bıze engel olamadılar :) vajınasını optugum :)
Soran+1 yılnerdesın yaa tatlım
Cevap sahibi+1 yılartık deme lutfen boyle şeyler.dünde kaldı bu muhabbet.
Soran+1 yıltamam yaa kızmaa canımm :*
Soran+1 yılnapıyon canım :)
Cevap sahibi+1 yıltv izliyorum.sn napysn:)
Soran+1 yıleve gıdıyorum :) merak ettım senı ya :)
Cevap sahibi+1 yılnedenkı:)
Soran+1 yılboyle bı sahane hatunu merak etmemek mumkunmu :/ napıyosunn nedıyosun acaba dıye ıcım ıcımı yedı :)
Cevap sahibi+1 yılnormal bır ınsan gıbı bende yaşıyorum:)
Soran+1 yılyasam nefesın olayım solu beni :)
Cevap sahibi+1 yılben havadan alıyım soluğmu sağol:)
Soran+1 yıl:) bu arada vajınanı jıletlemı agdaylamı alıyon
Cevap sahibi+1 yıl:)neden sordunkı ya:)
Soran+1 yılmerak ettım yavrum ya :) cıllop gıbı vajınan nasıl bu kadar harika oluyo diye :)
Cevap sahibi+1 yılağdayla,bazen epılasyon aletıyle oyle alıyorum.jıletle bır kaç kere almak zorunda kaldım.sonra tekrar ağdaya dondum
Soran+1 yılacımıyomu canım agdayla bal kutun ya :(
Cevap sahibi+1 yılacıyo ama yapıcak bısey yok mecbur.üst taraflar acımıyoda dudak kısımlarını almak sıkıntı
Soran+1 yıloyss bebegım :( kıyamam yaa :( opıyımde gecsın :)
Cevap sahibi+1 yılya deme şöyle şeyler ya.asılıyosun
Soran+1 yılevet asılıyorum napıyım karsımda harıka bı hatun var :)
Cevap sahibi+1 yılbenım gıbı sokakta çok var:)
Soran+1 yılama dıkkatımı ceken sensın :) :* bende penısımı hep jıletle tras edıyorum yumurtaları falan penısın govdesınde bıraz cıkıyo onlarıda alıyorum sonra mis :)
Cevap sahibi+1 yılyanı erkeklerın ağda kullanması zor:)
Soran+1 yılaslında dusunuyorumda jıletle keserken bıle acıyo agdaya nasıl dayanırım bılmem :) keske bı bayan tras etse dıye hayal etmısım hep kendı kendıme :)
Cevap sahibi+1 yılöööööö iğrenç:)jılet nasıl acıtıyo ya bısey surmedenmı alıyosunda
Soran+1 yılkesınce acıyo normalde tras kopugu ıle yapıyorum. Ama bende bayan vajınası tras etmek ıstıyorum erkegın vajınanı tras etmesı hosuna gıdermıydı :)
Cevap sahibi+1 yılhayır gıtmezdı:)sevmem oyle şeylerı:)
Soran+1 yılpekı on sevısmeyı severmısın :) ne yaparsın mısal erkegı azdırmak ıcın
Cevap sahibi+1 yılseverım.olmazsa olmaz o ilişkide.yoksa zevk almam.
Soran+1 yılpekı ne yaparsın erkegın azıp tas gıbı olması ıcın
Cevap sahibi+1 yılateşli bı öpüşme olmalı.dokunmakda şart.
Soran+1 yılpekı opusurken penısını oksarmısın cıkarıp erkegın yoksa paltolon ustndenmı oksarsın ılk once :)
Cevap sahibi+1 yılöperken zaten dokunurum önce pantalonunn ustunden sonra elımı içine sokarım.
Soran+1 yılpekı cok sıkarmısın bebegım penısı :))
Cevap sahibi+1 yılyani:)
Soran+1 yılo zaman fena azdırırsın erkegı altından kalkarsan helal sana :) pekı erkegın senı azdırması ıcın ne yapmasını ıstersın
Cevap sahibi+1 yılonunda ateşlı öpmesını ısterım.dudaktan,boyundan,hatta sırtımdan:)göğüslerımı sıkması ve vajınama ellemesı
Soran+1 yılvajınanı ısırıp yalamasını ıstermısın :)
Cevap sahibi+1 yılevet:)
Soran+1 yılboyle bı yandan dılıyle yalarken bı yandan parmagını sokup cıkarmasını ıstermısın :)
Cevap sahibi+1 yılonu ıstemem ıtıcı gelıyo
Soran+1 yılpekı goguslerının arasında gıtgel yapsın ıstermısın :)
Cevap sahibi+1 yılo olabılır:)
Soran+1 yılboyle arasını ıslatıcaksın arasına koycak delı gıbı gıdıp gelcek penısıyle erkek :) kadında ucuna dıl atcak offf cok fna :)
Cevap sahibi+1 yıl:)sen yıne başladın yanı azmaya
Soran+1 yılevet canım :) hemde fena :) erkegı tas gıbı yaptıktan sonra oralmı yaparsın yoksa hemen otururmusun ustune :)
Cevap sahibi+1 yıloral tabıkıde:)
Soran+1 yıloralı nasıl yaparsın pekı erkegıne anlat bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılsıkıldım ama ben bu muhabbetten:)
Soran+1 yılbebegım cok zevklı ama ya hadı devam ett sende zevk alcaksın bırazdan hadı bana nasıl oral yaptıgını anlat bebegımm offf
Cevap sahibi+1 yılalmıyorum ben zevk.almam boyle.sen soruyosun dıye cevaplıyorum.
Soran+1 yılbebegım dunku yaptıgımız gıbı hayal et cıdden zevk alacaksın . Tamammı :* hadi bebegım ac vajınanı yalıcamm :**
Cevap sahibi+1 yıldünde pek almadım ben zevk.almıyorum.bugunde canım konuşmak ıstemıyo
Soran+1 yıllutfen sımdı soyledıklerımı hıssederek dusunurmusun canım bak cok guzel olcak. Bacak arana gırdım ayırdım vajınanın dudaklarını yalıyorum bal kutunu offf bastır kafamıııı :*
Cevap sahibi+1 yılduygusal anlamda bırınden hoşlanmayınca hıssedemıyorum ben ya.
Soran+1 yılbebegım nolur sen sadece dedıklerıme katıl oksa bal kutunuda hafıften hadı emıyorum vajınanı delı gıbı bı yandanda goguslerını oksuyorum offf cok guzellerrr
Cevap sahibi+1 yılyapmıycam.
Soran+1 yılofff ustune oturuyosun hepsı vajınanda hıssedıyorum sıcak sular gelıyoo offf tombull vajınan adete ıcıne cektı penısımıı offf
Cevap sahibi+1 yılsen konuş kendı kendıne.ama ben yapmıycam.
Soran+1 yılneden bebegım yaa :(
Soran+1 yılo zaman sordugum sorulara cevap ver bebegım olurmu
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılgogus ucun hangı renk :)
Cevap sahibi+1 yılaçık kahve
Cevap sahibi+1 yılaçık kahverengi
Soran+1 yıloyssss :) pekı anal severmısın yani arkadan
Cevap sahibi+1 yılhayır yanı pek hoşlanılcak bısey degıl
Soran+1 yılpekı encok kendınmı uste olmak ıstersın erkegınmı
Cevap sahibi+1 yılkucakta ustte olmak guzel:)
Soran+1 yılhele alttan delı gıbı pompalıyorsa erkek demı :)
Cevap sahibi+1 yılevet:)ama ılerı gerı daha guzel
Soran+1 yılo sekıldeyken erkegın agzına goguslerı vercek kadın kalcadanda hızlıca bastırcak erkek of manyak olur :)
Cevap sahibi+1 yılevet.ateşli bı öpüşme olucak
Soran+1 yılevet diler bırbirine deyecek deli gibi opusecek kadınla erkek . Erkek bı anda ayakları yerden kesıp duvara yaslayarak vajınaya pompalayacak fena ateslı olurrr
Cevap sahibi+1 yılyada kadını duvara yaslayıp bı ayagı kaldırıp vajınaya gırecek.kalçaları tokatlayıp
Soran+1 yılkalcaya tokat yemeyı sevıyosun demek :) duvara dayayıp tek bacagı havaya kaldıracak erkek tokatlaya tokatlaya kokleyecek bı elıde goguslerınde olcak kadının
Cevap sahibi+1 yılevet sevıyorum:)aynen dedığın gıbı olucak ve öpücek
Soran+1 yılevet oyleyken opecek hızlı hızlı sap sap ederken ınlemelerını bastırcak opusme .vajına kayganlastıkca daha sert olacak sonra domaltarak gırecek vajınasına kalcalarından tutarak
Cevap sahibi+1 yılsonrada kucaklayıp yataga goturcek:)
Soran+1 yılevet :) yatakta ne yapacak :)
Cevap sahibi+1 yılbılmem:)
Soran+1 yılyatıracak altına bacak omuza oyle* gırecek bı yandan da tokat atcak kalcasınaa :) opecek delı gıbı :)
Cevap sahibi+1 yılyada doggy:)
Soran+1 yılparmagımı agzına verıcem a mına oyle gırcem :) saplak vura vura :) sap sap vururken ınlememek ıcın parmagı ısırcak :)
Cevap sahibi+1 yılınlese daha guzel:)
Soran+1 yılınle yavrum ınlesın :) ah ah dıye boyle :) hızlı hızlı vurcak a mına boyle :) ınlete ınlete sonra uste ters sekılde alcak ılk once kadın zıplıcak snra erkek ama yardıracak :)
Cevap sahibi+1 yılsaçlar bele kadar olucak ama:)daha guzel bı goruntu oyle
Soran+1 yılevet :) ama gırerken g*tunu tokatlıcan boyle :) sonra bal kutusu sulanınca daha sert vurcan boyle acıta acıta :)
Cevap sahibi+1 yılsen yıne uçtun:)
Soran+1 yılucarım tabi :) kalcayı tokat manyagı yaptım :) sonra yan pozsyon bı bacak elde ama pompa :) dudakları kadın ısıra ısıra oper :)
Cevap sahibi+1 yılsenın sevgılın yokmu ya:)
Soran+1 yılhayır yok :) sonra ayaga kalkıp kadını yere deymeden oturtup kaldırcan offf :)
Cevap sahibi+1 yılolsada şu fantazılerden kurtulsan bı ya:)
Soran+1 yılbıraz daha konussakta ben bosalsam ya :) bacakları bele sarıp erkek ayaktayken kadını tıplatır :)
Cevap sahibi+1 yılgeçmışte yazdıklarımı oku boşal sende:)sıkıldım ben ya
Soran+1 yılsu kucaktaykene yorum yap oyle bosalcam soyle guzel yaz :)
Cevap sahibi+1 yılya valla sıkıldım ya.yazmıycam
Soran+1 yıltamam:( bsldm smdı
Cevap sahibi+1 yılnapıyım.ben zevk almıyorum.sıkılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbı teşekkuretme zaten.nekadar kabasın
Soran+1 yılgunaydın kusura bakma canım telın sarjı bıtmıstı yazamadım :( cok tesekkur ederım :(
Soran+1 yılnaapıyon canım
Soran+1 yılnerdesın tatlım yaa
Soran+1 yıl:) benden buyuk olmasına ragmen tanısmak ısterdım grcekten
Cevap sahibi+1 yılneden düşünmezdınde.
Soran+1 yılya cinsellik üniversal birşey yani eden düşünülmesin ?
Cevap sahibi+1 yılben otekı arkadasa soruyorum.
Soran+1 yılbende ona sitem ederek soruyorum. cinsellik sadecde erkek düşüncesi değilki
Cevap sahibi+1 yılşimdi ben onun gözünde kaşarımdırda.
Soran+1 yılo onun düşüncesi kimsenin düşüncesine bakma biliyosun ülkemiz hala insanlıktan yoksun bir ülke
Cevap sahibi+1 yılerkeklr duşununce bışey olmuyo.kızlar konuşunca suç.ben zevk almak ıçın bıle konuşmadımkı almadığmı zaten soyledım.
Soran+1 yılevet. normal bir konuşmaydı yani tamam bende normal cinsel hayatımı yaşıyorum ama sadece düşünceler hoşuma gittiği için yaptım bende. yoksa bizimde sex hayatımız var yani. işte kadınların düşünmesi bizim ülkemizde daha idrak edilmemiş düşünen kadın ya o* ya kaşar mantığında. yok öyle bişi . kocansından haz etmeyen kadın bile kocasından boşanıyor siz neyin derdindesiniz
Cevap sahibi+1 yılbenım hayatımda bırı olsa gelıpde bunları bır erkekle konuşmam zaten.kımse kımsenın içini bılemez
Soran+1 yılevet. doğru diyosun. kimse kimsenin özgürlüğünüde ksıtlayamaz
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılyani sex dünya çapında yapılan bişi bunun kadını erkeği var kadın kadına var erkek erkeğe var erkek kadın erkeği var daha niceleri hepsi açık bir görüş . saygı duymak lazım . ne yani millet vajinasına penisine zincirmi vursun :)
Cevap sahibi+1 yılbızım ulkemıze gore vuracaksın.kadın vuracak erkek vurmıycak.ama kadın aynı zamanda yatakta tecrubelı olucak nasıl olacaksa
Soran+1 yılo zaman bu osurmadan s*çmak gibi bişi yani afedersinde. yani herşey deneye deneye. ateşin sıcak olduğunu bile çaydanlığı elliyerek öğrenmiş bir milletiz. ya bu kadar örümcek beyinli bir millete sahibiz. kadın hem bilmeden hem nasıl tecrubeli olmasını düşünüyorlar ki ?
Cevap sahibi+1 yıloyle ısteyenlere sormak lazım
Soran+1 yılyani işte bizim ülkemizde o düşünce yok hep isterler .fakat ne oldu yok elektrik alamadım yok 3lü priz yetmedi amk . saçmalık resmen. herşey deneyerek. tadını alarak. sertse sert yumuşaksa yumuşak
Cevap sahibi+1 yılnasıl davrancağmızıda bılemez olduk
Soran+1 yılkimine göre sert güzel kimine göre yumuşak. sen ne tür seversin misal ?
Cevap sahibi+1 yılgırmeyelım ya artık bu konulara lutfen
Soran+1 yılya soruyorum ne var bunda. aşırıya kaçmayacağım söz
Cevap sahibi+1 yıltutkulu.yanı yerıne gore yumuşak yerıne gore sert
- +1 yıl
arkadaşım hakkında olumsuz bişey düşünmedim, böyle muhabbet yapılmaz diye düşünsem burda yazılanları okumam :) ikincisi önce kendimi basit insan yerine koymam lazım :) seni basit kız gibi görmem için
sadece biraz komik geldi muhabbetiniz. yanlış anlamayın, yani muhabbetin başlangıcı, devamı, bikaç gün sürmesi filan ilgimi çekti..
Soran+1 yılyani sex in temposuna bağlı diyosun ? eğer bir anda heycanı kaparsam serte çevirebilirim diyosun ?
Soran+1 yılkanka normal şeyler yani bunlar yaşamadıysan yaşa yani .) yok yaşadıydsan biliyon zaten :)
Cevap sahibi+1 yılneresı mesela çocuksu geldı.sanane ayrıca
Soran+1 yılevet sana katılıyorum . ikimizin arasında bişi . yani konusulmuş yani icraata dökülmüş bişi yok
- +1 yıl
kişiye göre değiişr o algı, yani geri dönüp bir göz atınca normalse sana göre normaldir. benim sanalda yazıştıklarım görüştüklerim biraz daha kaliteli muhabbetti belki. ben öyle düşündüm. banane tabiki.. (daha doğrusu fikrim size anlamsız gelmiş olabilir) hakkımda kötü düşünüdüğünüzü görünce rahatsız oldum o yizden açıklama yaptım.
Cevap sahibi+1 yılherşeye maydanoz oluyo ya
Soran+1 yılneyse tamam kardeşim. düşüncene saygımız var ama polemiğe girmeyelim 2 miz konuşuyoruz onuınla
Cevap sahibi+1 yılkalıtelı muhabbet etmesınıde bılıyorum ben.bunları konuşmak benım onun kalıtesız olduğnu gostermez.ayrıca madem kalıtelı konuşuyosun oyle muhabbetlerden hoşlanıyosunda neden gelıp yorumunu buraya yazıyosunkı.
Soran+1 yıltamam kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılozaman gelıpde buraya yazma sende.boyle muhabbetler dıkkatını çekmese gelıp okumazsın zaten.içinde kalmış şeyler var bellı
Soran+1 yılya tamam canım uzatmayalım. lütfen gece gece sinirlerini germe hemen.
Cevap sahibi+1 yılyazmıycam artık sanada.ıyı geceler
- +1 yıl
180 derece yanlış anlaşılacağımı düşünemedim. ama içimde kalacak bişey yok :) bana ingilizce erotik hikaye yazanlar da var, görüntülü sesli sanal takıldıklarım da var, karşılıklı vidyo görüntü paylaştıklarım da :) dışarda yürürken mobil skypeda görüşüp ereksiyon olmamı sağlayanlar da :)
yine yanlış anlaşılmak istemem, az önce dediğim gibi okuduklarım genel olarak hoşuma gitti, ilk mesajdan beri kötü bişey yazdığımı düşünmüyorum. daha olumlu yaklaşsaydınız tanışabilirdik, iyi geceler size..
Soran+1 yılpekı kusura bakmayın tekrardan ıyı geceler. Hayatta basarılar hanfendı tekrardan konusmalar ıcın tesekkurler.
Soran+1 yıloralarda kimse var mı:S
- +1 yıl
Girmeyelim bu konulara, konuşmak istemiyorum, sıkıldım, zevk almıyorum... bla bla bla... ya istemem yan febime koy muhabbeti yapmışsın hep. Tam bir kaşarmışsın ya 🙄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabarmıs şeklı deıl bence normal yanı en azından benım gorduklerımde
34 Yorumla
Soran+1 yılo zaman iç çamaşırından biz öyle anladık çünkü tamamen belli oluyo bazılarında
Cevap sahibi+1 yıltam olarak da deılde ıste farklı anotomıler dıyelım
Soran+1 yılyani öyle olabilir ama vucudu tam sıkınca çok seksi olduğu kesin :)
Soran+1 yılpeki ince tayt mı belli eder kalın taytmı vucudu
Islandatıklarını sanmam ama bazılarında vajina bölgesi çok belli oluyor kabarmış şeklini almış oluyor çekinmiyorkarnı.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diyorum knka öyle olunca sulanmıyuomu
Soran+1 yılla yok hiç birinde iş yok hacı :)
+1 yılNe alaka kardesm sende boxer giyiyosn dar sennki etkileniyomu
31 Yorumla
Soran+1 yıldar baksırda hacı bişiler oluyo yani ereksiyon hallerde .)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet sulanıyorum, bacak bacak üstüne atıncafalan vajinam bacağıma sürtünyor
711 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş :) osbircilere malzeme veren tek hatun benimki sadece bir merak o kadar :)
Cevap sahibi+1 yıloluyomu öyle
Soran+1 yılevet erkeklerde dar boxer ve dar paltolonda fena ereksiyon haline geliyo füze mübarek :)
Cevap sahibi+1 yılvay be
Soran+1 yılaynen bişey yokken bile aklımızda olabiliyor :) zaten güzel bir hatun geçince biliyonuz noluyo :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızları bilmem ama ben onların tayitli bacakalrına bakınca ayakta boşalıyorum:))
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten istek varsa tayt veya benzeri bahane :)
42 Yorumla
Soran+1 yılvayy :)oda iyiymiş :) sert diyosun yani :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır genelde ayakkabı giyince sulanıyoruz
46 Yorumla
Soran+1 yılbillurmu geçiyon
Soran+1 yılt*skgeciyo anlmadınz knka
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimizden mi tahrik olacağız :)
14 Yorumla
Soran+1 yılol tabi olmazsan olmaz :) olmadı ben ederim :)
Cevap sahibi+1 yılSenin başına saksı düşmüş :D
Soran+1 yılsen dussen tutki neler yapardım sana :) anlatıyımmı :)
Cevap sahibi+1 yılbi git ya
Ne alaka ?!
Hayır .02 Yorumla
Soran+1 yılpopoyu ve vajina bölgesini bazı taytlar çok sıkıyo ya o bakımdan diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalıyorsun.Hayır tabi ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettim sadece çok çekici görünüyor bana göre
+1 yılzannetmiyorum olacağını :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir hareketlilik olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar sulanıyo ki çocuk bezi kullanıyoz :D
28 Yorumla
Soran+1 yılhımm beni kullan ben hepsini emerim :)
Cevap sahibi+1 yıliyyy
Soran+1 yılniye ıy miş vajina yalamak kadınları o kadar çok tahrik ederki denedinmi hiç :)
Cevap sahibi+1 yılsana iyyy
Soran+1 yılbakiremisin ? yani bunda iğrenilcek bişi yok fena kızları azdırıyo ve fena boşalıyo oralla kızlar :)
Cevap sahibi+1 yılayy iyiki yorum yazdık :S yapıştın
Soran+1 yılsadece söyliyeyim dedim hem yapışmadım konuşuyoruz işte :) tayt giydiğinde bedenine tam yapışıyomu
Soran+1 yılince taytmı güzel kalın taytmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır alakası bile yok
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım