Sanal Seks , Erotik Konuşma?

Erkek arkadaşım eğitim için Amerika'ya gitti, uzun sayılabilecek bir süre orda kalıcak. Burdayken ilişkimiz yeni başladığı için pek fazla cinsel aktivitemiz olmamıştı. Ama gidince ister istemez önce erotik mesajlaşmalar başladı, ilerledi, sonra facetime'a geçtik bu aralar. Facetime'da erotik konuşmakta çok zorlanıyorum, bir utangaçlık geliyor moda falan giremiyorum. Hani tam moda girdim erotik bisey söyliyim diyorum, o da bekliyor cünkü benden, kelime daha ağzımdan çıkarken böyle bir garip geliyor bir anda bütün modum dağılıyor. Bunu nasıl aşabilirim, boşalmasını sağlamak için ne tür şeyler söyleyebilirim, nasıl erotik konuşabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cümle bazında yardım istiyorum, direkt ne söyliyim onu yazın ki cidden yardımınız dokunsun..
Bide çok fazla soyunsan yeter diye mesaj atanlar var sırf iki dakika iş bitirmek için yapılmış oluyor öyle hani kendisi de halledebilir ben bisey yapmicaksam. Amaç daha zevkli daha tutkulu hale getirmek, o da biseyler söylememi istiyor zaten hep. Klasik türk kadını mantığında hiç bisey yapmadan durmak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaz diyenlerde çok olmuş, mesajla yazmada çok iyiyim zaten onda bir sorun olmuyor ama o facetimedan daha çok zevk alıyor o yüzden konuşabilmem lazım bir şekilde
Sanal Seks , Erotik Konuşma?