İlk gece eşiniz korkuyo olsaydı ve hiç mast. yapmamis olsaydı onu nasıl sakinleşmesini sağlardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben yol izlerim demeyeceğim izlediğim yolu anlatacağım.
şunu bilinen bazı noktalar eşimi ilk gecede olumsuzluğa sürükleyecekti.
-düğün stres ve yorgunluğu
-ilk gece korkusu
-yatak odası sendromu
demek ki benim bunları ortamdan yok etmem gerek.
eve geldik. eşime dedim banyo yapıp rahatlayalım. şu yorgunluk stres bir gitsin. duşa girdim çıktım o da girdi çıktı. dedim hazır banyodan çıktık gel abdestli iken namazı kılalım. iki rekat namazımızı kıldık. dedim hayatım bir çay koy. aperatif bir şeyler hazırla hafif acıktım dedim. normal gün yaşıyoruz yani. kahvaltı türü bir şeyler atıştırdık. salona geçtik oturduk. ben normal havadan sudan sohbetler açtım. sonra ileriye yönelik planlar hayallere getirdim. yanına oturdum. bir elimi omuzuna attım bir eli elimde. el ele tutuşmak sarılmak ve hayal kurmak oxytocin hormonunu tetikler. yani mutlu olmayı huzurlu olmayı sağlar. sonra yavaş yavaş öpüşüp koklaşmaya başladık.
bu bir ara durdu ve odaya geçmeyecek miyiz. o iş olmayacak mı diye sordu. yahu boş ver. hayat bizim artık acelemiz yok. yarın yaparız. şu anki mutlu tabloyu bozma dedim. bu rahatladı. sevşmeye başladık. yere halıya uzandık orada devam ettik. ve ilişkiyi salonda halı üzerinde yaşadık. ne ağrısı ne sızısı olmadı. olay bittikten sonra olayın farkına vardı.
nedeni şuydu. o yatak odası takıntısı vardı ve o iş orada olacak beklentisindeydi. ben boşver sonra yaparız dediğim için o işi salonda yapacağımızı aklına getirmedi ve rahat bir sevişme yaşandı. rahat ıslandı ve olayın akışında sevişme arasında ilişki yaşandı.
eğer yatak odasına gitseydik. korkacak kendini kasacaktı. sorun yaşanacaktı
Güzel ve açıklayıcı bir cevap, tesekkurler gorusunuz icin:)
İlk gece kesinlikle illa bir şeyler olacak değil ; ki eğer çekingen ve korku varsa içinde.. mümkün mertebe anlayışlı olgun olmak lazım.. konuşulur sohbet edilir.. Bir kaç gün sonra kendini hazır hissettiğinde olur , kimse kaçmıyor.. :)))) Cinsellik ikinci plandadır.. Öncelik karşılıklı iyi anlaşma - saygı ve aradaki aşkın temellerinin sağlama alınması.. Cinsellik evliliğin rutin küçük bir parçası sadece.. Cinsellikten daha önemli şeyler var hayatta.. Güven - sadakat - saygı gibi..
Katiliyorum 👏👏
Kadınlar ilk gece den zaten korkar... Onu sakinleştirmek de bize düşer.. herşeyi yaparım, asla acele etmem... beni arzulayana kadar da elimi sürmem... mast. da yapmamış olabilir, her neyse yani kadını ince ince hazırlarım bu bir gece de de olur bir hafta da... yeterki sevdiğin olsun.. kıyar mıyım hiç , o kadar da hı*yarmıyız yani..:)
Hala böyle erkeklerin oldugunu duymak ne kadar güzel, adamsiniz cidden.
İlk gece birşeyler yaşamak şart değil zaten düğün yorgunluğu falanda var. Konuşur sohbet ederiz sakinleşir. İlk gerdeğe gelince de ön sevişmeyle kıvama getirildikten sonra işe koyulur.
En mantıklısı
Kesinlikle
Benim genel aeromda bir soğukkanlılık olduğu için telaş yapacağı korkacağı bir durum olmadığından emin olacaktır. Yani sorun yok
altınları gösterirdim, biraz oynamasına izin verirdim
Altın derken?
düğünde takacaklar ya
Kız altını napsın o an koyun can drdinde kasap et😀
işte öyle öyle kandırıcam
Sakinleştirmem Tahrik Ederim Bu sefer O Beni İster :)
İlk gece sadece sarılıp uyurdum.
Bekledigim cevapti👏👍
Benim tecrubem. olduguu icin onun canini yakmadan alistira alistra yapardim
Ertesi gun yapariz bol bol opusur ellesir oral yaparim ona
Çay çerez yer takılirdık
Haha en iyi görüş secicem sanirim
😊😊
Zamana bırakmak en iyisi zamanla hepsi oluyor
Duygularına hitap ederej
Sakinleştirici verirdim
Yani illa yapican caresi yok hic😅
Ne alaka ya bidaha niye olmasın
E sonrası var yani illa ilk gün ilk gece olacak diye bisey yok ilk gece uyuyup sonra ki gece daha sakin olur yani
İnsaallah kiz senin gibi hoduge denk geldigi icin pisman olmaz
Hihi eminim.
bu benim uzmanlık alanım
Kendini bana bırak derim
Sakinleştirmem
Evlenecegin kiza acidim bian
Ben uzun zamandır acıyorum
Aciyacagina sende adam gibi ol , o da şansli bir kiz olsun bu kadsr basit
Siz yanlış anlamışsınız ben size acıdım bu şekilde düşünmeniz iyi değil o durum ne olursa olsun evlendiğim kişi istemediği sürece olmicak o yüzden sakinleştirmemede gerek yok
Ne icin evleniyorsunuz
ben onun mum yapardım erirdi ne korkması
bir penisilin yapardım sakinleşirdi :D
Öperim, okşarım, yalarım. Kıvama gelir zaten ;)
ağzımla alıştırırdım
acıtmayacak ben yanındayım derdim
Tamam la tamam.
Yarın yapalım derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?