Tek anormal insan benim kocam mi?

Arkadaşlar kocamla bir süredir aynı yatakta yatmıyoruz evliligimizin ilk zamanlari gecince belim agriyor o yatakta diyip salona koltuga gidiyordu ara ara ya da yatiyor gece kalkip gidiyordu bir ara bir kaç gün kotu rüyalar gördü hatta yalnız yatmamak için bende 4 5 gün gidip onla salonda koltuğu açtım yattım fakat ondan sonra odada yatmıyor benden dolayı olduğunu düşünmeyin çünkü seks hayatımızda bir değişiklik yok seks işine gelince geliyor yatağa isi bitince de gidiyor yataktan sigara diye bir kalkıyor daha da gelmiyor bir bakmışım koltukta uyuyor gene biraz önce de sinir etti beni koltukta yan yana yatıyorduk sekse getirdi konuyu bende yok ama odada da yatmıyorsun işin düşünce yatağa geliyorsun falan dedim kararli oldugumu gorunce tamam dokunmicam dedi gülerek sonra diğer koltuğa geçiyor du bende gel yat ben gidiyorum dedim geçtim odaya kapıyı kapadım yatıyorum oda içerde tv izliyor ne yapicam ben bu adamı yatakta yatması için ya deli ediyor bu inadı beni seksle de olmuyor is bitince kalkiyor gidiyor :S
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamla konuştum arkadaşlar odadaki problem yataktami diye odada dedi tamam ev değiştirelim dedim bende ne zaman diceksin diye bekliyorum dedi gülerek ciddi ciddi ev değiştiricem vala dalgaya almadı bence solerkende bakalım hayırlısı ev bakarız yavaştan ama inş pişman olmayiz
Tek anormal insan benim kocam mi?