P*orno filmde oynasa patlama yapar dediğiniz türk ünlü kim? kimler?
Bence özgü namal ilk sırada gelir :))
Bence özgü namal ilk sırada gelir :))
pınar altuğ
nadide sultan
ebru yaşar
songül karlı
şuan aklıma gelen gideri olan hatunlar bunlar özgü namal,merve boloğur bunlar vücut ve kemik yapısı itibarı ile bu işe uygun insanlar değil zaten
evlendirme proğramı yapan bayan sunucular :) herkesi evlendiriyorlar ya onları oynatmalı hem konusuda belli:)) önce sen al sonra bana tavsiye et:)
değişik bir bakış açısı :)
sinirolduğum greksiz proğram işte
Hadisee bence
kızlardan erkeklere göre daha güzel fikirler çıkıyor şaşırdım şuan :))
helal olsun :) burdan anlaşılan sende izliyosun yani p*rno film :)
hemde hiç sevmezsin he :)
değişik :)
Cevap
10Cevap
özgü namalı çok seviyorum ve aşığım kendisine ve sekste çok azgın başarılı olacağına inanıyorum p*rno filmde tavan yapar yüzü çok güzel yüz tenini saatlerce yalamak istiyorum çok seviyorum kendisini ve her yerini ve sinema başarısını.
ebru polatt :D bknz link
arkadaşlar soru sorarken biraz düşünün burada vereceğiniz isimler görür bu işlerin hukuki boyutu var mala bağladınız iyice
düşünce suç değil merak etme :) ortada hakaret yok sadece düşünce hayal gücü hepsi bu
ben adım gibi eminim birisi saçmalayacak şimdiden söyleyim dedim...xxx oynıcak hatta ben bilmemne offff mofff der ben inanıyorum
aynen özellikle beren saat görürse mahkemeye verir :d
kötü bişey demedik sonuçta onların yaptığıda birnevi sanat :))
kım oynarsa kesın fılım rekor gırar koşun falancanın p*rnosu çıkmış dıye
şahsen ben tuba büyüküstünü görmek isterim
farklı olabilir :)
fahriye evcen bence :D
bu soruya kızlardan cevap geleceğini pek tahmin etmemiştim :) başka kim olabilir peki :))
merve boluğur bide :D
bak bunda aynı fikirdeyiz :) özgü namanldan sonrada o gelir bence hatta ilk sırayı zorlar :))
özgü namalı kim napsın küçücük kadın
ohoo olurmu hiç öyle şey :) senin bu profil resmindeki byan kim?
benim kim olucak:D bence ilk sırada fahriye evcen daha sonra merve boluğur
senmisin yok artıkkk :) yüzünü göremedim ama bu fizikle sende ilk 3ü zorlarmışsın bence :)) fahriye evcene katılmıyorum ama merve boluğur konusunda aynı fikirdeyiz ;)
profiline baktımda o resimler gerçekten sana ait ise ilk 3e çok rahat girersin ;)
gamze özçelik çok iyi ya.
hatice şendil
Kesinlikle Bence Hadise :)
nerden buldun bu soruyu tee şimdi :)
hepsi ilgi görürdü .
Bence E.E.
beren saat
Demet Evgar.
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar