Beyler üstte mi yoksa altta mı yoruluyorsunuz?
En kolayınıza hangisi geliyo?
En kolayınıza hangisi geliyo?
Üstte olmak çok daha yorucu.. Altta bir şey yapmıyor ki erkek.. Tamamen kız aktif o an.. Zaten 20 - 30 dakika sonra erkeğin çenesinden terler damlıyor ; işte o an alta geçmesi lazım biraz dinlenmek için.. Erkek altta dinleniyor yani.. :) :) :)
20 -30 dakika dayanabilen erkek mi var?
20- 30 dakika nedir ki? 30 dakika ön sevişme - 30 dakika da normal birleşme olmalı.. yani 50 dakika ya da 1 saat değişik değişik pozisyonlar da.. Zaten ancak doyurucu olur o cinsellik. bayanlar erkeklerden çok çok sonra boşalırlar erkek te o nu beklemeli ve birlikte boşalmalılar aynı anda değil mi? Dekdüze hardır huldur yangından kaçıyormuşcasına yapmaya gerek yok.. kimi anında hızlı tempo Ve sonra iyice minimum tempoya düşer veya pozisyon değiştirir tekrar yavaş yavaş hızlı tempoya çıkar erkek.. Boşalacağını anladığında ise tamamen durur heyecanını yok eder 2 - 3 dakika.. sonra tekrar bıraktığı yerden devam eder. ve bu şekilde 30 dakikayı dahi geçebilir. Bu arada kız ıslaklığını kaybederse 5 dakika tekrar oral yapar.. yine ıslatır o nu.. :)))) :) :)
E hani p. rnolar yalan diyolardi öyle uzun cekebilmeleri icin kesip birlestirilmis diyolar. Buda demek oluyoki 30 dk lik film 3-4kerenin montajlanmisi..
Gercekten 30 dakka yapabilen varsa helal olsun arkadas. Bize hep amorti 😂😂
Tamam ben adami delirtiyom ama insan bir 5 dk dayanir lan 😂😂😂
1 - 2 saatlik Po*rnolar hatta 3 - 4 günün montajlaması.. Ayrıca oradaki tüm erkekler geciktirici müptelası.. o nu içmeden oynamıyorlar.. bir düşünün adamın işi bu hergün hergün yapıyor bunu.. Belki ilk ay çok mutludur.. Ama ikinci aydan sonra işkencedir emin olun.. Maaşlı işçi :))))) Ya 30 dakika nedir ki düzenli cinselliği olan erkek için.. Erkek vardır kızı çıplak görür boşalır ; erkek vardır kız erkeği uyandırmak - ereksiyon olsun diye ter döker maharetini sergiler.. :) :) :) Cinsellikte erkek heyecanlandığında boşalır eğer heyecan olayını kafanızdan siler atarsınız istediğiniz kadar uzatırsınız bunun bir sürü tekniği de var ayrıca.. Yani her iki tarafta ter kan içinde kalmalı cinsellikte.. Oldukça doyuma ulaşmalı.. Bol pozisyon olmalı.. Yalnız burada ki tek sorun kızlar çabuk kuruyabilir bu çok normal o nunda çözümü arada bir 3 - 5 dakika oral yapınca tekrar ıslanıyorlar.. :) :) :) :)
Benimle evlenirmisin 😂😂😂😂
:)))))))) ömürsün yaa.. Tanımadan etmedennn.. :) :) :))) bak ama çok güzel bir normal sohbet arkadaşı olabiliriz.. tabii eğer istersen şayet.. sohbeti etmeyi - dinlemeyi severim. :)
Libidon çok mu fazla genelde? :) :)
üst kolay olur ama ben kendi tercihime bakmam. kadınım nasıl hoşuna gidiyorsa o şekilde sevişiriz
Cevap
26Cevap
üstte olmak yorucu ama üstte olmak daha zevkli, ben hatunu altımda daha çok seviyorumm, kıvranmaları inlemeleri orgazm olurkenki hallerini yüzünü seyretmesi apayrı bir zevk...
Hakimiyetin kadında olması daha iyidir kontrol etmek konusunda üstlerine yok
Yalniz günlük hayatta kontrolü seven kadinlar yatakta kontrol edilmek isterler😉
Ben altta daha çok yoruluyorum, ama en zevklisi de o
Ben altta olmayı seviyorum... Sahiplenilmeyi seviyorum biraz da. Arkadaş, baskınlığını belli etsin diye üstüme çıkması güzel olabilir. :) Çekinik karakterim.
Ustte daha cok yorucu oluyor hem destek al hem git gel yap ama ayakta fazla yorulmam komple kucagima aliyorum ve oda bacaklarini belime sariyor kitleniyoruz aah uyandim Şu an
yorulma olmuyorki kucağıma alınca ayakta yoruluyorum en fazla
Ha bak iyi dedin. Kucaga nasil aliyosunuz ya agir degilmiyiz?
ağırlık arttıkça kucakta kalma süresi azalıyor yani 70 kilo flan normal yani
üstte olmak daha yorucu dinlenmek için alta geçiyorum ben :)
Alt kolay ama ust daha zevkli
Neden üst? Hosuna giden ne
Adam gibi adamim diyosun 👍👍👍👍👍
Farketmez yeterki alt veya ustte olacak birisi olsun
Nasil yokluk cekiyorsan sigara yaktim senin icin 😂
Ahahha yokluk degilde evlilik oncesi birlesmeye karsiyim biraz
Bide bir darbe yemistim ondan sonradi olmadi yillardir
Guvenemiyorum
Üstte olmak yarar altta olunca bir şey olmaz
Tecrübesizim yapmadım hiç :D
Altta yorulurmu insan 😂😂 asıl çalışma üstteyken
Keyif icin altta olmak hız icin üstte olmak