+1 yılGeliyor, libidometre ile yapılan ölçümlerde elde edilen müsbet sonuçlar sonrası, cinsel hayatına vakur ve emin adımlarla devam eden kadın. artık kendine güveni tam, çekici ve libidosu yüksek bir kadın o. erkeklerin gözdesi. böyle kadınları görünce sevişme istegi artıyor
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl@Janess inan sen varken kimseyle sevişmek istemem sana hayranım evet genelde çok istekliyim şu an bile istekliyim günümün yarısı cinsellik düşünerek geçiyor zaten keşke şimdi yanımda olsaydın senin gibi tatlı güzel nazik bir bayanla neler yaşamak istiyorum bir bilsen sensizliğime lanet okursun canım benim seni çok seviyorum tatlı dillim melek yüzlüm bebeğim benim canımmmmmmmm
22 Yorumla- +1 yıl
Keşke yanımda olsaydın senle bir buluşmaamaz mıyız canım benim 😉
+1 yılTabiki , sonuçta çok büyük bir ihtiyaç. Birden susayıp su içmek istemek gibi..
12 Yorumla- +1 yıl
Ne aralar susuyorsun sen? 😏
+1 yılNefis tabiki. Ama dogrusu baska
https://youtu.be/HZQU5FwHD2020 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Benim isteyim her zaman belli bir seviyenin üzerindedir. Sana gelince eğer yaşın doğruysa yaşla ilgisi var. Bu yaşlarda hem kadınlığını tam keşfetmiş oluyorsun hem de metabolizman hormonlara abanarak sana bir son dakika golü attırmaya çalışıyor ;)
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanmazsın belki ama yinede anlatayım bugün arkadaşın nişanına diyarbakıra gittik arkadaşlar tutturdu genel eve gideceyik diye götürdük onları bizde kapıda bekledik kendimi zor tuttum gitmeyeyim diye dengesizler bide gelince yaptıklarını anlattılar çoguda otuzluk çıtırmış ben daha kötü oldum şu an eve yeni geldim dayanamadım kendimle oynuyorum
VUUUUHUUUUUUUUUU12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVuhuuuu ya pipime
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Doğal bişey bunun sebebi, bunun sebebi sağlıklı olman, sağlıklı beslenmen kısmen yani..
Biz erkeklerin asaleti de cabası.. Ne olacak :)18 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Sevgili hocam, Tıptaki adı ASİ ( ani sevişme isteği) olmalı. : ) ASİ ataklarının nedenini bilmem ama tadı anlatılmaz o kesin. : )
11 Yorumla
+1 yılBenim abuk subuk yerlerde oluyor gecen kizla 5 yildizli bir otelin aksam yemegi icin restorantina gittik kimse yoktu birtek biz vardik. Lavaboya işemek icin gitmistim sonra kizi aradim dedim ki lavaboya gel. Basit bir örnek
10 YorumlaErkekler en azindan her 30 saniyede bilincli veya bilincsiz cinsellik düsünür, dogal..
Sebebi insanoglunun üremesi icin beyindeki otomatiklesmis dogal program..10 YorumlaAniden gelişiyor, kartopuyken çığ oluyor birden.
Sebebi psikolojik midir, fizyolojik midir, sosyolojik midir bilemiyorum13 YorumlaYok gelmio. Önce bir dudak geliyor aklıma. Sonta diyorum ki yav bu dudak niye geldi aklıma. Sonra aaa öpmek için diyorum. Sonra öpmek? Diyorum.. sonunda bulmacayı çözüp aha sevişmek diyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç denemeyenler için merak, tadını hiç unutmayacak yaşamları olanlar içinse özlemdir sebeb...
15 Yorumla- +1 yıl
Bu arada aklımız bedenimize hükmedebilse sanırım hiç birşey yaşayamazdık :)
- +1 yıl
kadehler kırılsada şişeler hep varolacaktır.. tatlı rüyalar olsun 😌
- +1 yıl
Ozaman günaydın 😌
+1 yılGelmez mi. pantolonu delmeye niyetlendiği oluyor🙊😂
12 Yorumla- +1 yıl
İdare ediyoruz artık istekle sevişemesekte😂
+1 yılBunun için bir sebebe gerek yok acıkmak susamak gibi bir ihtiyaç bence.
10 YorumlaGeliyor. Çoğunlukla olur olmadık yerlerde geliyor. bir koku bir hareket bir anı tetikleyebiliyor. Canı sıkılan testesteron beyne bir işaret çakıyor olabilir.
10 Yorumlageliyor tabii ki de ve bunun sebebi bence tükettiğimiz besinlerdir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAniden gelir uzun sürelisi zaten tutkuyla olmaz planla olur :D
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAniden gelişen mesela kahvaltı masasında ön sevişme mutfak halısında devamı mükemmel yani , doğaçlama seks mükemmel bişey zaten :)
Cevap sahibi+1 yılSiz tam yaşınızdasınız profil yaşı doğruysa doruklardasınız istediğinizi yapın keyfini çıkarın :)
Cevap sahibi+1 yılÇılgınsınızzz :)
Cevap sahibi+1 yılSanırım hep sizin gibi yaşı büyük ama ruhu gencecik bir kadın arzulayacağım kendinize iyi bakın bol arzulu günler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana nasıl ulaşabilirim be kadın aşık oldum ben sana ne zaman anlayacaksın beni 😍😔
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer soruna yazıyorum konuşmak istiyorum diye ama her seferinde yoruma cevap veremiyorsun Canım yanıyor artık 😔
Cevap sahibi+1 yılÜzgün olacak bişey yok sadece konuşmak istiyorum 😒😔
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorum be kadın 😔
Cevap sahibi+1 yılBöyle gidemessin beni kendine aşık edip gidemessin en azından konuşmamız lazım. 😔
+1 yılgelmez mi özellikle işyerinde arşive atasım geliyor ;)
115 Yorumla- +1 yıl
tahrik ediyorlar ordakiler mesela diğer yerlerde var anlatmışımdır sana daha önce:)
- +1 yıl
güzel kalçalı olupta dar pantalon giyen oluyor bazen
- +1 yıl
senin işyerinde çalışanlarda aklından neler geçiriyorlardır tahmin edebiliyorum. Hele ki elbise giydiğin günlerde bakışları yakalıyorsundur
- +1 yıl
hadi dürüst ol canım benim bildiğimi sende biliyorsun:) kraliçe:)
- +1 yıl
ben bu sitede oldukça benden kurtuluşun yok samsuna getireceğim seni:))
- +1 yıl
ciddi misin? neden?
- +1 yıl
hmm tamam tahmin edebiliyorum. Ben hayalperest biriyim bu bilgiyi verseydim diyebilirsin ilerde:)
- +1 yıl
vermeseydim...
- +1 yıl
bu hafta gelirsen bie kahve içelim
+1 yılaniden değilde arzuladıgım kısı aklıma geldıgınde ıstıyorum evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet geliyor, sürekli ağırlık çalıştığım için vücut sürekli testosteron üretiyor o yüzden hep istekliyim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@PsyChoSiS senin resmine bakıncada kroluğun dibine vurduğun anlaşılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@PsyChoSiS sen hiç aynaya bakmıyorsun galiba hadi işine bak hergele
libido.. bilinç altı.. insanlığın 3 ana görevinden biri seks mecbur geliyor kaçınılmaz bir dürtü :)
10 YorumlaDurduk yere oluyorsa hormonlar d bir dengesizlik olabilür
10 Yorumla
+1 yılBazen can sıkıntısından geliyo.. bazen tahrik.. bazen genel ihtiyaç.. eğer özel biri varsa onun eksikliği
10 YorumlaCinsel arzu geliyor öyle amerikan filmlerdeki gibi karakutuze edici şeklinde degil
10 Yorumla
+1 yılGeliyor sebebi bence çok isterikli ve heyecanlı olup libidomun yüksek olması diyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. ya fazla dolduğum içindir ya da seksi bir kız görürsem direk geliyor
10 Yorumla
+1 yılbu cevabı yazmaya başlarken bir geldi. bitirmeden önce bir daha geldi. bilmem anlatabildim mi
10 YorumlaUzun süredir orgazm olmamış olmak sanırım. En son ne zaman oldun?
10 Yorumla
+1 yılEvet bazen geliyor ya senin
14 Yorumla- +1 yıl
Peki ozamn ne yapıyorsun
Belli bir zaman dilimi var mı yoksa - +1 yıl
Birşey yazacaktın ama yazamadım
- +1 yıl
Takip için
Gizli Üye(36-45)+1 yılKraliçem beni çok iyi biliyorsun ummadığın anda yolda ofiste gelebiliyor ve yanımda olsan neler yapacagimi biliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelmez mi öyle bir zamanda denk geliyo ki, çadır kuruluyo hemen 😂😂😂
10 Yorumlahabersiz milyarder olmuşsun gıbı bir his :)
13 YorumlaE olsun okadar sagligimiz.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklımdan çıksa aniden gelecek te çıkaramıyorum o da inadına kaçıyor
10 Yorumla
+1 yılBunun sebebi "wuuhuuu" dur.
12 Yorumla- +1 yıl
Seviş benimle bebegim. Wuhuuuu
+1 yılSenin aklindan çıkıyor mu ki :))))
219 Yorumla- +1 yıl
Arada bir iki çıkıyor yani aklından :) peki :)))
- +1 yıl
Takıldım bu arada :)
- +1 yıl
Şimdi de işteyim ve benim aklımdan çıkmıyor :D
- +1 yıl
Ya ya sorma üniforma belli ediyor malesef risk fazla :)))))
- +1 yıl
Hayır hastahanedenim
- +1 yıl
Tek başıma napiyim ;))
- +1 yıl
Odam var zaten tekim şu an ama tek başına olmuyor ;)
- +1 yıl
Bunu sen yapsaydın hayır demezdim ;)
- +1 yıl
Bak bugünde çalışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgeliyor sonra geçiyor
18 Yorumla- +1 yıl
32 yılın birikimi var ya elime kadın eli bile deymedi ya 32 ylın patlaması olcaka ya
- +1 yıl
bir şekide geçir anlasın elizabet mst işte
- +1 yıl
peki sen nasıl geçiyor
- +1 yıl
hayatımda kadın olsun isterdim
- +1 yıl
evli misin
- +1 yıl
sizinle olmak isterim
Hormonların ani saldırısı tabiki
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sebebini bilmiyorum ama oluyo😊
14 Yorumla
+1 yılGeliyor ve gerekeni yapiyoum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Evet geliyor.. sebebi hormonlar 😃
10 Yorumla
+1 yılBeni çok etkileyen bir kadın gördüğümde
10 YorumlaGeliyor tabii gelmez mi. :dd
20 Yorumla
+1 yılsen😀sen illakide sen😀
111 Yorumla- +1 yıl
ya efet efet aynen yaz bir ozel😀
- +1 yıl
beklirem beklirem gelmisenki😋
- +1 yıl
burdan cvp ver jann beklemeyimmi.
- +1 yıl
aniden geldi aniden sende gel 😀
- +1 yıl
ani gelisenin tadi baska olur bence yaaa😘
- +1 yıl
tadi cok dehset olur😀
- +1 yıl
aniden gelsen birde ozele oda baska olur😘
- +1 yıl
gelmicenmi😏
- +1 yıl
gelmicem gelmicemm😀vermicem vermicem haa😀😀
+1 yılsebebi içgüdülerimizdir doğal seleksiyon :D
10 YorumlaŞimdi :))))
13 YorumlaHiç çıkmıyor ki aklımdan. Ama iradem hakim oluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Evet geliyor... Hormonel...
10 Yorumla
+1 yılEvet yaa ışık hızıyla
10 Yorumla
+1 yılYahu o hep var , anidene falan gerek yok yani 😂
10 YorumlaHer zaman ve aklımdan hiç çıkmaz benden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ihtiyac duymak ister istemez durtuyor
10 YorumlaEvet gece oluyor genelde
10 Yorumla
+1 yılcumartesi gecesi çünküüü
10 YorumlaAklimdan cikmiyo ki :)
10 YorumlaOluyor ve genelde can sıkıntısından.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an geldi sayende 😂
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevisme falan yazmissin yanlizim tekim odamda guzel bir bayan Şu an istiyor diye hissedince geldi yani sende istiyormussun gibi algilayinca ilk an
Cevap sahibi+1 yılEvet istek konusunda sen?
Cevap sahibi+1 yılOrdamisij
Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. aynen bir anda bakmışın tavana bakıyo
10 Yorumla:)) bir bilsem ustad
10 Yorumla
+1 yılevet bazan oluyor bekarlıktan galiba
10 YorumlaAynen bir heliyi bir heliyo
10 Yorumlaevet oluyo aniden
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem