selam arkadaşlar malum bu gün bayram
kocamla da kanımız kaynadı
şimdi anlarsınız ya sevişsek günaha girer miyiz
kocamla da kanımız kaynadı
şimdi anlarsınız ya sevişsek günaha girer miyiz
Ne alaka? Bayramlar insanlar eğlensin diye var. Cinsellikte insanoğlunun en keyif alarak yaptığı şey. Bu bizde sonradan çıkan bir dürtü değil. Allah vergisi. İslamın öngördüğü şekilde yaptığın sürece sorun yok. İslamda cinselliği kısıtlayan tek şey ibadet esasına dayalı. Hac ve oruç ibadetlerini yerine getirirken ilişkiye giremezsin. Bir de kadınların regl dönemlerinde ilişkiyi yasaklamıştır. Onun haricinde her türlü ilişkiye girilebilir. Ramazan ayında iftar ile sahur arası çok rahat ilişkiye girildiği göz önüne alınırsa bayramlarda hayli hayli girilir.
Doya doya sevişin arkadaşım yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir “özel gün” yasağı yoktur.
Cevap
20Cevap
link
hadi sizde geçin icraata
içime kaçtım resmen :S
hayır sevaba girersin.cünkü karı koca ile yapılan her türlü hal ve hareket sunnettir ve allah size sevap yazar isterseniz özele gelirseniz bişey söyleyeceğim.
iyi bayramlar :)
Bizde sabah seviştik ne yakan söyleyim benimde aklıma gelmedi değil mübarek gün olurmu acaba diye :)
yok ablam devam et :) yalnız pozisyonlardan bizide bilgilendirirsen günaha girmezsin sevap işlersin :)
Ramazan ayı akşamları lişkiye girmek helalmiş kuranda da var hatta ama bayram akşamı yazmıyor değildir bence bayram bir bitsin ne bu acele biraz sabredin
İlişkiye girmek diyorsam da helalinde tabi yanlış anlama eşinle yani :D
helalın degılmı olmaz herhalde de buralara yzaark gırdın gunaha
hiç bir sıkıntı olmaz. bence hiç durmayın hemen başlayın :)
sevişirken tavandan yatağınıza kocaman bir kırkayak düşşün emi
Yumulun geç kalmayın :P
Damacanayla bile sevüş heç bişey olmaz
millete keyif lazım haaa
Sevişin hiç durmak yok yola devam.
Devam edin cibili cibili şak şak !
Iyyy aklıma et ve kan geliyo.
koca -n tabi severde ... :) anladın oni :)
hiçde bir günahı yok siz keyfinize bakın
Sevisin yiyisin helaldir
bişey olmaz sevismeyle yetinmeyin derim :-D
Hayır tabi ki ama biraz daha bekleyin.
kocayla sevişilmez günah.. bize vermen lazım...
Salıverin gitsin...
çok midesiz birisin
niye seninle yatmıyorum ki
çok özür dilerim ben yanlış okumuşum kocayı hoca yerine okumusum :).)helalıl tabi her zaman olur..özürrr
kocam tabi ki :)
rezil olduk soruyu yanlış okumam 4 eksiye bedel olmuş:).)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?