İç dudak sarkması var sanırım. Ama dikkat etmeye başladığım yani 16 yaşımdan beri böyle eskiden normal gelirdi. Zaten hatırlamıyorum o zaman dikkat etmezdim. Benim ki resimde ki kadar değil resimde ki aşırı ama o tarz. Sırf bu yüzden evlenmekten çekiniyorum. Evleneceğim kişi ne söyler iğrenir mi vs diye. Ameliyat varmış ama aşırı pahalı öğrenciyim ve o yüzden para biriktirmem lazım. Biriktirebiilirsem olucam. Sizce çok mu kötü kendimi iğrenç hissediyorum. Ameliyat olan var mı kızlar? ya da eşi böyle olan
arkadaşım vücut gelişimini ortalama 18 yaşında tamamlar. önceki yaşlardaki vücut yapınızla şimdiki halinizi karşılaştırmanız anlamsız ve saçma. ayrıca herkeste var neden böyle kötü düşünüyor vücudunuzdan mutlu değilsiniz. dudak biraz uzun olmalı ki ilişkiden zevk alasın. tüksinecek bir durum değil ki. vajinanın genelde şekli budur. dudaksız vajina nadiren raslanan özelliktir. vajina dudakları külota sürtüp seni rahatsız ediyorsa ameliyat o zaman olunur. başkaları için vücudunuza operasyon yapmayın. allahın yarattığını beğenmemezlik günahtır. seni beğenmeyecek olan açsın kendi dötüne baksın. rahat olm mutlu ol vücudundan razı ol. kimseyi takma
Ya sacmalamayin ya, bircok kadin senin gibi, takinti yapiyorsunuz.. Sanki her erkegin penisi mükemmel.. Takinti yapman icin gercekten sünger gibi sarkmasi lazim, cok büyük olmasi lazim, öyle olsa dahi ne olacak..
Bu takinti cok kizda var, benim bir tandigimdada var, oda takinti yapiyor ama vajinasi olmasi gerektigi gibi o farkinda degill
Kendinizi fazla incelemeyin, sagliginiz yerinde olsun, önemli olan bu, görüntüyü her erkek önem bile vermez..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sünger gibi sarkması ama zaten orası yumuşak bir doku yani sünger gibi
O anlamda söylemedim, bazi kadinlarda ic dudaklar cok cok anormal bir sekilde büyük oluyor, o sekilde olsa belki bazi erkekler icin sorun olabilir ama bu sizin bahsettiginiz vajina gayet normal bir vajina, bazi erkekler ic dudaklarin daha belirgin olmasindan, biraz büyük olmasindan aziyor..
Takmayin, bunlari, kendinizi inceleyip durmayin.. Erkeklerdede var bu takinti, poorno filimlerinde özel secilmi 20 cm penisli artistlere bakip, kendilerininkini inceleyip bunalima girenler var..
Güzelim ne ameliyati Allah askina? Bu normaldir yaslandikca organin da degisecek merak etme, kimse bunu dert etmez! Bu kosmetik amelyatlara da imrenmeyin milletin aklini karistirmaktan baska bir faydasi yok!
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece benim böyle diye hissediyorum evlenirsem utanırım korkuyorum bir benim böyledir eşim olursa iğrenir diye o yüzden yani
Yok öyle birsey rahat ol, olmadık seyleri düsünüyorsun. Manken ve prndaki süs bebeklere bakma, onların hayatı yalan zaten, bu amelyatları yapan doktorlarda para pesinde. Hic gerek yok bunlara. Herkesin yapısı farklı sonucta.
En İyi Cevaplar