Göğüs bölgenize yaptırmak istediğiniz bir dövme var ve dövmecinin bunu yapması için memelerinizi ona açmanız gerekiyor. Dövmeci erkekse memenizi açar mısınız yoksa böyle bir şey yaptırmaz mısınız?
Açarım
Açmam
Kısmı olarak açarım uçlarını göstermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Açmam, kadınlar da yapabiliyor.
erkeğe yaptırmam diyorsun yani :)
Yaptirmam. Açıp görmesini bırak dokunacak da ne gerek var. Basarili kadın dövme sanatçıları da var sonuçta.
gerçi onlar neler görüyor senin memeni mi düşünecek ama tercih tabi :)
Oyledir illa ki sonucta doktora da gidiyoruz goruyor da elliyor da ama sağlıkta aklıma bile gelmez. Dövme daha keyfi bir şey olduğu için dikkat ederim ben.
ne muayenesi ki bu elliyor falan diyorsun?
Kadın doğum uzmanları çatala yatırıyor mesela :D ya da rutin göğüs muayenelerinde kitle var mı diye elle kontrol ediyorlar once.
eşin sorun etmiyor mu böyle muayeneye gidince :)
Sağlık bu sonuçta. Iyi doktor bulmak gerçekten zor. Devlettekiler ilgisiz, özemdekiler de para almak için çok gereksiz testler tahliller derken delik dedim oluyorsun. Haliyle cinsiyetine takılmıyor sağlığım için. Ama dövme omuzuma istiyorum mesela istanbul'da kadın dövmeci araştırırım iyi bir tane buluruz demisti :) göğüs hele oy oy :D
insan gene de yabancı bir erkeğin karşısında kukusunu açtığı zaman bir utanma olur diye düşünüyorum utanma sıkılma :)
Yani illa ki ama makineler testler falan zaten gergin oluyorsun utanmak biraz daha arka planda kalıyor:)
yani acarım sonucta amac belli
utanma falan olmaz diyorsun yani :)
doktora gidincede utanmıorum
doktor başka bu başka :)
benm gözümde o kadarda diil. dövmem yok bu arada :P
düşünüyor musun yaptırmayı :)
bazene ama oralarıma diil
nerelerine :D
Kadın tercih ederim
erkek olsa açmaz mısın yani
Herkesin şahsi tercihidir bir şey diyemem. Benim için mahremiyet önem arz eden bir mevzu..