Korunmali olarak 3 ay once iliski yasadim (prezervatifle) , sonrasinda 3 kez adet gordum. Ama uzerine gorme diye biseyler okudum internette hem gebelik hem adet olabiliyomus. Durduk yere mide bulantisi , karinda sisme ve hareketlilik , kasiklarda batma yasamaya baslayinca nolur nolmaz diye gecen hafta test yaptim ilk resimdeki gibi cikti, dun yaptigimda de ikinci resimdeki gibi cikti... sizce gebelik varmi? Yoksa ben niye belirtileri hissediyorum?
bahsettiğin semptomlar sadece gebelikte mi olur. üşütünce de aynı semptomlar olur. hemen gebeliğe yorumluyorsunuz. ayrıca idrar testine güvenmeyin. kan testi tam sonuç verir. idrar testi yanıltabilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani karnımda seyirme falan olunca şüphelendim ama adetimi de gördüm.
adet görme garanti bir şey değil. doğuma kadar adet gören var. eşim 3 ay adet gördü. 3. ayda hasta zannıyla doktora gidince gebe olduğunu öğrendik. azerbaycanda bir arkadaşımın eşi 7 ay adet gördü. 4. ayda hamile olduğunu öğrendi. yani adet görme ve hamilelilk arasında alaka kurmak sağlıklı olmaz.
Yumurtlama olmaz tabi ki akıntı sadece yerleşme akıntısı oluşur ama milyonda bir oluyor hamileyken yumurtlama geçenlerde ki kadın 2 defa hamile kaldı mesela
peki çok soru sordum kusura bakmayın ama idrar testinde saatler sonra çıkan slik çizgi yani ilk fotodaki gibi olan pozitif olarak değerlendirilebilir mi?
Gebe kalmayı çok fazla istiyorsun, vücudunda aynen hamileymiş gibi belirtiler oluyor. Karnın da şişiyor. Bebek doğuracağım derken kocaman bir gaz çıkıyor oradan. Bildiğin hava oluşmuş içerde bebek yerine. Annem hemşire de o anlatmıştı.
En İyi Cevaplar