Bazı erkekler anüs yalamayı seviyor. Anüs yalamaktan ne anlıyorsunuz? Neden anüs yalamayı seviyorsunuz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. anüs yalamak kendi zevkin için değil
partnerinin aldığı zevki arttırmak içindir ayrıca anüs değil anüse yakın yerler yalanır10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılmidem bulandı
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim benimkini yalıyo duştan sonra hiç de tiksinmiyo hatta ben çekniyorum bazen ama o ısrarla yalamak istiyo.ama zevk alıyorum orası ayrı
101 Yorumla
+1 yılyalayanın* sokim hadi vajinayı yalarsın ki ben yalamadım ama ..en azından normal geliyor ..ama anüs resmen b...k olduğu için çoğu insan tiksiniyor yani..amacı değişik bişeyler yapmak herhalde..
10 Yorumla
+1 yılYalamadim.yalamamda..igrenc birsey ya..ne kadarda olsa mikrop yuvasidir ya...insanin en pis tarafidir ne kadar temiz olursan ol..
20 YorumlaBen seviyorum şahsen kadınımın zevkten delirdiğini görmek beni daha da çıldırtıyor ..hem anal seks öncesi olmazsa olmazdır anüse yapılan oral ...
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ve hijyenik olduktan sonra bana göre rimming kötü bir şey değil ki tabi kişisel tercihler değişir
00 Yorumla oral seks yapmaya bayılırım e başlamışken aşağıya kadar inip oralardada bir tur atmak hoşuma gidiyor. bugüne kadar tiksinebileceğim birine denk gelmedim galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa kizim yalamak istiyorsun anlasilan neden baski yapiyorsun millete seviyorum dedin sevmiyorum dedin diye. ne gt manyagiymisin sen yaa.. hayretler icinde okudum muhabbetlerini vay amk
10 YorumlaÇok seversem sınırsız yaşarsam yalarım. normalde tercihim değildir. layık olmayanada değmez
10 Yorumla
+1 yılbiz maymun kökenliyiz biliyosun bunu ben soylemiyorum tabi.iste o sirada hayvansi duygular.. cfakxhsvshh saka tabi ya o libidonun sinirsizligi değişiklik seven herkesin yaptigi birsey diye bakmak lazim tadini cikar bence isine gelmiyor mu:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılanal yapacaksa yalakalık olsun diye yapıyordur ben sevmem öyle yalama işlerinin hiçbirini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRimming yapmasıda yapılmasıda ayrı bir zevk
00 Yorumla
+1 yılYaparim hemde zevkle 69 dayken vajinayi yalarken anuse dilimi degdirtip onu delirtmekten keyif alirim
10 Yorumlaeşini mutlu etmek için bokun çıktığı yeri yalayan olduğu gibi eşini mutlu etmek için boku yiyen videolarda var
10 Yorumla
+1 yılanlam veremiyorum bende kendımee ınanılmaz haz verıyo kendımı alıkoyamıyorum yaa
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. yalamasinida yalatmasinida severim
NOT: karsi cinsimle tabiki.20 Yorumlane iğrenc insanlar varmış yaaa aynı lut peygamber kavmi gibi ...
20 Yorumlapartnerim temz ve bakımlıysa ayaklarını da yalarım anüsünü de .bütün zevkleri yaşamasını sağlarım ilşkıde partnerim ne kadar çok zevk alırsa ben de o kadar çok keyif alırım
00 YorumlaHayvanlık mk ya. Sapık ruhlu insanlar. Lan g.t yalamak nasıl bir hayvanlıktır, sapıklıktır?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Temiz bir kadınsa bende vajina ile birlikte yalamayı severim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. dudak ve dil temasının her türlüsünü seviyorum.Sorgulanmaz bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste sinirlarim yok. Partnerin ve benim zevk aldigim her seyi yaparim.
Maksat sinir uclarini eglendirmek.11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olmazsın. Şaka de lütfen
+1 yılBütün sinir uçları oradan geçmesi sebebi ile orasının daha çok tahrik ediceğini düşünür ve tahrik etmek ister :))
00 Yorumlaisterim onu mutlu eden şey beni de mutlu eder zevk verir
00 Yorumla
+1 yılpoqqqq yiyengiller familyası onlar saksodan sonra öpüşmem bile güzelce ağzını yıkamadan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bayılıyorum
bilmiyorum neden ama çok hoşuma gidiyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kadını ele geçirdiğim hissiyatını daha güzel uyandırıyor bende :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste sınırım yok bebeğim her turlu yalarım kokusu tadı baska oluyor senınkınıde denemek isterdim :)
234 Yorumla
Soran+1 yılsen kimsin ki
Cevap sahibi+1 yılseni tanıyorum o yuzden dedim aslan kızı straponda seviyorsun
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun bile uydurma
Cevap sahibi+1 yıltanıyorum yavrucum hemde cok iyi ve cok karsılastık senle uzun zamanda konustuk hatta ve anus yalamalı video atacaktım da yasak diye ekliyemedim ben kimim peki
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun ve zırvalıyorsun. Allasen gece gece kafan mı güzel senin.
Cevap sahibi+1 yılhaha şarap niyetine seni içtim sarhoş ettin beni ondandır seni istiyorum gece oldu azdırdın beni <3
Cevap sahibi+1 yılve zaten az once anusm prmldm bsldm da cok agır kokmus be seversın sen
Soran+1 yılAnlaşıldı kafalar güzel senin.
Soran+1 yılSöylediklerin bir çoğu uydurma
Cevap sahibi+1 yılyuh -3 olmus diyorsun o zaman bu sitede sana en çok deger veren ve seven kişiyim desem <3
Soran+1 yılÖyle biriyle tanışmadım. Sitede dostluklar edinemedim daha
Cevap sahibi+1 yılhmm beni unuttun demek ee tabiki listenden silince seni her zaman takip eden kollayan bazenden bıktıracasına ilgilenen ilgilenen kişiyim desem hala öyle bir dostum yok dermisin ki
Soran+1 yılevet öyle biri olmadı.
Cevap sahibi+1 yılvaybe bence o kişi sadece bendim iyi düşün marsa yerleş demiştim mumkunse bir daha gelme bile hala seni sevdiğimi bilmeni isterim sevgili olamasakta en iyi dostun bile olmak isterim tabıkı
Cevap sahibi+1 yıldemiştin pardon
Soran+1 yılSeninle daha önce hiç konuşmadık. Bu sösylediklerin hiç bir zaman vuku bulmadı
Cevap sahibi+1 yılhmm diyorsun gizemli kız desemde yay burcuyum başak değil sevdim mi sonuna kadar bilirsin daha önce konustuk iyi dusun canım köprunun altından cok sular geçti demiştin hatırla bana çok hakaret etmiştin ama senden halen vazgeçmedim dostun kankan bile olmaya razıyım artık
Soran+1 yılsana başka burcu dediğimi hatırlamıyorum. Seni hiç çıkartamıyorum tanıdık gelmedin
Cevap sahibi+1 yılbaşak burcuyla konustugun için o kişi değilde ben yay ım dedim yani anlatabildim mi gizemli kız o zaman nickim bas harfi 'w' ile baslıyor diyim hatırlarsan
Soran+1 yılhatırlamıyorum yaa hatırlamıyorum alla alla
Cevap sahibi+1 yılhahaha öyle diyorsan canım ama ben seni tanıyorum her zaman takıpteyim de sen özel insansın gizemli kız <3
Cevap sahibi+1 yılbenide eklesene canım ya da ben sana gonderım istek
Cevap sahibi+1 yılyok ben buraya yazıcam senı dusunıyorum cunkı cok degerlısın benım ıcım Ch ve ll oldumu
Soran+1 yılUydurma o değilim.
Cevap sahibi+1 yılemınmısın canım Ch ile baslıyor LL ile bitiyor bu nikin bu oluyor bosuna yok deme benı aptal sanma senı sevıorum benı ıstemesende en ıyı dostun bıle olmak ısterım
Soran+1 yılSana yalan borcum yok benim by
Cevap sahibi+1 yılbak gizemli kızcım ıkımız de aynı karaktere sahıbız arastırmacıyız her seye cok dıkkat ederız benide bilirsin senı bulmak ıstedıkten sonra bulurum demıstım sevgılı olamasakta en ıyı arkadasın bıle olmak ısterım dostum yok dıyordun al sana ıste bu sıtede en ıyı ıkılı oluruz bosuna bana yalan soyleme ok sana kızmıyorum aksıne sen cok degerlsıın cok akıllsın ozel ınsansın :)
Soran+1 yılVallahi billahi bu siteden sapık biri rahatsız ediyor diye seni mahkemeye veririm. Şimdi defol.
Cevap sahibi+1 yılbakya ben arkadas olmaya calısıyom sen sapık dıyon ayıp hıc yakıstıramadım sana ben ozgurum kımseyı cekemem dıyorsun demek benım gıb bırını kaybettıgın ıcn pişman olucaksın
Soran+1 yılHALA YAZMAYA DEVAM ETTİĞİN SÜRECE YEMİN EDERİM SENİ MAHKEMEYE VERİRİM VE SENİN HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLITIRIM !
Cevap sahibi+1 yılhmm senın ıcın hapis bile yatarım gerekırse kafama sıkar giderim anlatabıldım mı
Soran+1 yılHerşey kaydedildi haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılvallahı senle ugasılmaz cok sertsın koc mu aslan mısn bellı degıl de
- +1 yıl
Ulan bir kaç gram iÇin yapmadığın pezevnklik kalmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar çok adamla cinsellik mi konuştun, hesap soruyorsun yazıştıklarınla ilgili
00 YorumlaGöt yalayan bokta yer herhalde.
41 Yorumla- +1 yıl
abartma bacım ve kıskanma
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelgesellerde görüyok hayvanlarda çiftleşmeden önce kokluyor yalıyorr :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence erkek istemiyor kadın kendi istiyor ve yalatıyor
00 Yorumlabööööö tiksindim şimdi
10 Yorumlaiğrenç niye yalıyorlar ki?
10 Yorumla
+1 yılsebebi belli hazırlıyo seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. b.k yemeye alıstıkları ıçın
30 YorumlaNeden olmasın ki oda bir zevk.
019 Yorumla
Soran+1 yılAnüs yalatmayı da seviyorsun
Soran+1 yılAhmet bana eski defterleri döktürme istersen
Soran+1 yılSeverim var mı diyeceğin?
Soran+1 yılMesajlarıma hiç cevap vermiyorsun ki ondan sonra beni ekle diyorsun.
Soran+1 yılSen çok ikili oynuyorsun. Bana burda başka cinsellikte bölümünde başkasın. Bana anüsüme oral yapılmasını seviyorum diyorsun cinsellik bölümünde bunakkarşı çıktığını sevmediğini yazıyorsun. Bunlar gözümden kaçmadı benim.
Soran+1 yılOlabilir diyorsun hala sende emin değilsin.
Soran+1 yıldemek ki söylediklerim doğrumuş aslan burcu erkeği
Soran+1 yılYalatmayı da seviyorsun ama burada sevmediğini söylüyorsun ilginç doğrusu
Soran+1 yılSana inanmıyorum çünkü bana başka cinsellik bölümünde başka söylüyorsun. Söylediklerin birbirlerini hiç tutmuyor.
memede mi yalamayahhh
10 Yorumla
+1 yılonun zevki için herşeyi yapacağım mesajı veriyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılBirde sen straponu seviyorsun
- +1 yıl
yani?
Soran+1 yılNe yanisi yaaaaa. Seviyorsun miktirmeyi diyorum. Sen benim karşıma geçmiş hala yani diyorsun.
- +1 yıl
tamam ne var kızacak.. cevabımla çelişiyo muyum
Soran+1 yılCevabınla çelimiyorsun ama yani diyorsun? Anlam veremedim
- +1 yıl
hayır konuyla ne ilgisi var anlamında sordum
Soran+1 yılbende severim
- +1 yıl
ya adım çıktı sitede zaten ekle istersen...
nasıl fark ettin? - +1 yıl
yani bundan hoşlandığını ilk nasıl farkettin
Soran+1 yılİlk başta sevmiyordum sonrada hoşuma gitmeye başladı
- +1 yıl
ne oldu ki.. ne değişti
Soran+1 yılSende ne çok soru soruyorsun yahu :):)
- +1 yıl
bu bir bayanla konuşmak istediğim bir konu lütfen ekler misin... soru cevap havasında değil de sohbet havasıında konuşalım
Soran+1 yılekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ediyorsan yalayabilirim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 gün önce duşta yaladim
ben anüsümü partnerime yalatmayı seviyorum...
00 Yorumlane gerek var, vajina dururken
10 Yorumlaben sevmem ya vajina yalamak daha zevkli :)
10 Yorumlabayılırım tek kelimeyle
126 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin. Nasıl mide var sende acaba k
Soran+1 yılSonuçta orası anüs yinede pistir. Adı üstünde anüs
Soran+1 yılSen yalarkan ağzına yaparsa seni görürüm o zaman.
Soran+1 yılSevmiyorum daha ötesi var mı aslan burcu erkeği.
Soran+1 yılSen yalatmayı seviyorum diyorsun sonrada mesajlarda hiç cevap vermiyorsun nedense. Göstermelik heralde
Soran+1 yılBana cevap vermemekle göstermelik olduğunu anlamış oldum.
Soran+1 yılNeden atacakmışım ki kenan
Soran+1 yılDaha önceden konuşmayı denedim sana defalarca mesajlar attım ama anüsüme oral yapılmasını seviyorum dediğin halde sen hiç oralı bile olmadın. Ondan sonrada beni ekle diyorsun hala. İlginç doğrusu. Diyorum ya sadece göstermelik davranışlar sergiliyorsun. Olayın özeti bu yani.
Soran+1 yılTabi tabi kesin öyledir hep öyle olur zaten.
Soran+1 yılBen kimim sence hatırlıyormusun ki. Beni hatırladığını pek zannetmiyorum
Soran+1 yılEğer hatırlıyorsan nickimin ilk iki ve son iki harfini söylesene o zaman. Güya sen beni hatırlıyormuşsun.
Soran+1 yılSöylediklerin palavra palavra. Söze gelince iyi ama icraata gelince tırt
Soran+1 yılYine bu konuyla ilgili cevap vermemek için mi ekletmek istiyorsun. Bence amacın bu.
+1 yıldaha bir hoş oldugu içinnn
02 Yorumla- +1 yıl
bok mu hos :D
- +1 yıl
hayır opulmesi hoş demek istemiştim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayvanlardan bir farkımız kalsın, tekeler yapar.
10 Yorumla
+1 yılanüs yalayınca partnerim daha çıldırır ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulabildin mi birini gizli 🙂
00 Yorumla
+1 yılBen sevwrim
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi