İç çamaşırı alırken deneyerek mi alırsınız yoksa eve gidince mi denersiniz?
Deneyerek alırım
Denemeden alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorunun hedef aldığı cinsiyet belli olmasa da , eğer karşı cinsi kasdediyorsan ; bilmen gerekir ki bayan ic giyimlerinde mağazada denemeye hiç bir şekilde izin yoktur mağaza tarafından. Kişi ölçüsünü bilir , beğenir alır gider sahibi olarak istediği yer ve zamanda giyer dener falan. Ama , mağazada deneme yasağı uluslararası bir kuraldır , bize özgü de değil .
Benzer şey erkek iç giyimlerinde de geçerli .
Sebebi , her şekilde kirlenmesi , hiç bir müşteri denenmiş bir iç giyim sahibi olmak istemez.
Sen biraz fantezi siteleri izlemiş olabilirsin :) ama gerçek değil konu ...
bi kere bir mağzada ama böle kapalı ambalaj kimse denememiş belli boxer denemiştim sorada kasaya götürdüm bunun ambalajı açılmış değiştirin demişti yok dedim bunu beğendim :)
İç çamaşırını denemeniz mümkün değil zaten. Sadece sütyeni deneyebilirsiniz fakat altı deneyemezsiniz.Hijyenik kurallardan dolayı...O yüzden vücut ölçülerinizi iyi bilin ki bir sorun çıkmasın.Zaten yan ve iç taraftaki korumaları çıkartmadan denerseniz, geri bırakabilirsiniz.Yoksa dikkatli almalısınız.
benim çalıştıgım mağaza kurumsal büyük bir magaza isim vermek istemiorum dünya çapında ama bazen kadınlar denyebiliyor bu nasıl bir igrençliktir anlamadım
Bence hijyenik durumlar bakımından bir mecburiyet getirilmesi gerekir. Başka birinin denediği iç çamaşırını hayatta almam.Bu yüzden işveren bence müşteri kaybetmemek açısından böyle bir kural koyabilir.Bence öneriye sunmalsınız.
genelde ölçüleri bilirsin ona göre alırsın
Cevap
13Cevap
sütyen mutlaka denerim,külot genelde giymem ama her alışverişte alırım,yerine ortama göre denerim
bugün aldım sütyeni denedim ama diğerlerini denemedim
Bir cekinme olmuyo mu biri gorur gibi
oluyor her tarafa bakıyorum bu kot falan denerkende dikkat ettiğim birşey.sütyende zaten komple cıkararak denemem yenı olanıda önce takarım dıgerını sıyırım yanı hıc görunmeden yenıyı takmıs olurum
Mantikliymis yaptigin ama
alt tarafın don ya neyini denicen, kendi beden ölçünü bil yeter
Ya hiç mi iç çamaşırı almadın sen? Hijyenik sebeplerden dolayı iç çamaşırlarının giyilmesine izin verilmez.
satıcıya bir denetirim uzaktan nası duruyo görmem lazım
genelde s beden giyiyorum denemeden alırım evde gıyerım olmassa degistiririm.
İç çamaşırını denenmesine izin veren mağazadan alış veriş yapmam.
eve gidince denerim. olmadığında terziye götürürüm. adgasfdah
terziyede don parası kadar para verirsin :D
iç çamaşırı denendiği zaman ister istemez. özelliklede bayanların kokusu siner.. buda pek hoş değil. artı sağlıklı olmaz.
iç çamaşırı denenmez kamil :) senin bir tarafıdaki pislikler çamaşıra bulaştıktan sonra kim alır onu :D
hijyenik nedenlerden dolayı bir magazacı olarak denenmniyor ve iadesi alınmıyor
Külot ise denenmez de sutyen ise denerim tabi ki.
her seferinde terzi gelip ölçü alıyo :D
deneyemiyorsun ki zaten. beğen al çık. bu kadar.
Eğer satıcı bayansa karşılıklı gülüşürüz.
iç çamaşırı denenmez bedeni söylersin alırsın
Denemem zaten doğru olanıda denenmesidir.
eve gidince denerim
mağazada tedirgin oluyorsun dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar