Genital bölgeye lazer epilasyon yaptırmak gunahmi acaba
Bilgisi olan yorum yapsın lütfen
Bilgisi olan yorum yapsın lütfen
Sakallılara göre günahtır derki şimdi bize gel hayat suyumuzu sürelim günah işleme derler, sağlığın günahı olmaz! Sağlıkta ayıp günah diyen yobazdır sonuçta kıl köklerin rahatsız ediyorsa rahatlatmak aksine sevap pointtir çünkü o bölgeler zaten 3 günde bir el makaslarıyla temizleniyor haksızmıyım bir erkek ve tıpcı olarak?
kim neye göre günah değil diyor çokmu dini bilgileri var? bunun günah oldugunu bilemezsin bu senin niyetinin ne olduğuyla alakalı bişey lazer vucuduna başka yönden zararı varsa vucuda bilerek zarar vermek dinen yanlıştır
Ne günahi yahuu. Her şey insanlar için. Birine kötülük yapma bu kadar. Lazerin günahla Ne işi
Yani degildir herhalde ama yaptirma bence gerek yok.
Cevap
14Cevap
İşledigimiz günahların yanında çok basit kaldı bilemedim şimdi. En az günahı olan yorum yapsın bence.😀
Zamanında lazer mi vardı? Bu sorunun dini bir hükmü olduğunu zannetmiyorum, çünkü buna cevap verecek kişi kendi dini görüşünü referans olarak sunacaktır.
Kadının başka bir kadının mahrem yerini görmesi günah lazer yaparken de göreceği için günah aslında.
Temizlik hijyen dinin gerekliligidir gunahi olmaz bence 😂
Günah olan tarafı, kadının genital bölgeleri kadınlarada namahremdir, onı yapacak kişide görmeden yapamayacağı gibi sonuçta Günaha girilecek... ALLAH affetsin :)
he evet günah allah yakıcak seni genital bölgene epilasyon yaptırdığın için :D
her yere evet oraya neden gunah olsun... erkege mı yaptırmayı dusunuyorsun?
Evet gunahmis, ben de vazgeçtim.
ne alaka niye günah olsun
evet günah bırakın küf bağlasın.
ne alakası var? değil.
Gunah cennet yuzu goremezsiniz mk.
Zamanında lazer yoktu bilemeyiz
O zamanlar lazer vardı da günah mı ilan edildi.
Neden günah olsun? Kıllı kıllı gezmek günah asıl
Ne alaka
Kim günah diyor
hayır
Niye gunah ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar