Arkadaşlar bir kaç arkadaşımın abartılı anlatımları sebebi ile 3 gün önce Tenga siparişi verdim ve bugün elime ulaştı. Az önce de deneme fırsatı yakaladım ve bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Aranızda başka deneyen varmıdır ? tenga kullananlar
arkadaşım tenga ne ? ne işe yarıyor ? gerçekten ilk defa duyuyorum ismini , açıklar mısın ?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
japonların ürettiği bir mastürbatör gibi düşün. fakat erotic shoplarda reklamları yapılan saçma şeyler gibi değil, bildiğin gerçek bir ilişki gibi birşeyler hissediyorsun. Bilmiyorum ilk defa böyle bir olay oldu :D
yukarida bir video paylaştım onu izleyebilirsin nasıl birşey olduğunu görmek için. gayet modern ve gören ne olduğunu anlamaz kolay kolay. ben deep throat ve egg(spider) aldım.
flip hole almıştım ilk başlarda gayet iyiydi 6-7 kullanımdan sonra çok tatmin etmedi tek avantajı iki taraflı olmasıydı, bir tarafı vajina hissiyatı bir tarafı anal hissiyatı veriyordu fena değilde bir daha para vermem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu nedir ya diye geldim güldüm gidiyorum. yokluğun gözü kör olsun :))
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında bolluk yüzünden sıkılıp yeni şeyler aramak diyebiliriz buna. ;)
abazalıkta cıgır actın.. kızlar senın yuzunden butun hepımızı aynı sanıyo
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
iyi de her erkek ve kadın bu işi öyle ya da böyle yapıyor. Evli insanlar dahi bu tarz oyuncaklar kullanıyor. ters giden, yanlış olduğunu düşündüğün şey nedir ?
Aslında kanıtlamam gereken bir evrim teorisi ve incelemem gereken astreoidler var gökyüzünde, neden cinsellik kategorisinde böyle şeyler konuşuyosam :D
1 tane egg bir tane de cup aldım, dün cup ı denemiştim, cidden farklı bir olay. her insan mastürbasyon yapıyor burda aptala yatmasın kimse, bu da bu işi biraz daha zevkli kılan bir oyuncak. kızların dildosu gibi vs.