İlk boşalma ve ilk orgazmınızı hatırlıyor musunuz? Ben ilk boşalmamı hatırlamıyorum şahsen. Peki ya sizler hatırlıyor musunuz? Ne hissetmiştiniz?
(Mastürbasyon ya da normal seks..)
(Mastürbasyon ya da normal seks..)
Sekstekini de mastürbasyondakini de hatırlıyorum.
Mastürbasyonda 14 yaşımdaydım ve kardeşimle aynı odada kalıyorduk, o uyuyordu ama bence uyandı :D O an biraz tedirgin olduğumu hatırlıyorum.İlk mastürbasyon yapışımdı, deneyeyim bakayım ne olacak demiştim :D
Sekste de 18 yaşımdaydım.Sevgilimin performansı çok iyiydi ama orgazm güçlüğü yaşıyordum.Seks için de sadece bir kaç dakikamız vardı.O bir kaç dakikada ilk orgazmımı yaşadım.Sanırım zaman dar olduğu için bir an önce orgazma ulaşmalıyım falan gibi düşünmüş olabilirim..
Ben ikisini de hatırlamıyorum, siz yine iyisiniz :)
Evet, o an psikolojik olarak zamanın sınırlı olduğunu bilinçaltınıza yerleştirmiş olmalısınız ki, birkaç dakikada orgazm olabilesiniz :)
O orgazmdan sonra orgazm güçlüğümü aştım :D Ama o sevgilimin performansı çok iyiydi.Beni kötü alıştırdı.Herkesin performansı o kadar iyi olmadığı için şimdi eskisi kadar mutlu olamıyorum yatakta.Bir de kolay tatmin olmam.Bir kaç kere orgazm olmam lazım.Bir de mesela gece birlikte oldum diyelim sevgilimle, sabah seksi de yapmamız lazım.Ancak o zaman tatmin oluyorum. :D
Mutlaka gönlünüze göre birisini bulurunuz ya :D
Değişikmiş bu :)
Değişik mi geliyor gerçekten? Demek ki beni gerçekten tatmin edecek birini bulamayacağım.Yani bu o kadar anormal olmasaydı değişik gelmezdi.Bana göre normal gerçi :)))
Tatmin olamaman değil de, Gece birlikte olduktan sonra sabah seksi yapmadan tatmin olamaman değişik geldi :D
Tatmin olacağın birini bulursun elbet, ya da bulduğun erkekle yetinirsin.
Zaten aşk olduğu sürece tatmin olmak o kadar da önemli değildir kanımca.
Şöyle diyeyim; sevişmeye doymam lazım.Mesela sevgilimle orgazm olmasam bile uzun uzun sevişmeliyim.O zaman tatmin olurum ancak.Ben senin gibi düşünmüyorum.Ne kadar aşık olsam da tatmin olmazsam fazla sürdüremem o ilişkimi.Kendimi toparlayıp ayrılırım
kedicik çok tatlı profildeki, demek için geldim ben :)
Cevap
2Cevap
Harbiden bir düşünim dedimde hatırlamıyorum :)
zevkten deli olmuştum
Bu dediğiniz seks için olsa gerek.
hayır mast, seks'i düşünyorum bile
Mastürbasyon erkekler için o kadar da zevkli bir şey değil aslında, ama bir bayanın hislerini tahmin edemem tabii ki.
Hatırlıyorum
hatırlamıyorum canım :):)
Kim olduğunu biliyorum :):)
Aaaaaaaaa ben kimmişim beni tahmin etsene :):)
bende ekli değilsin ki :):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar