Ben kendimi hiç seksi bulmuyorum bazen diyorum heralde hiçkimse benle yatmak istemez çok güzel değilim vücudumda güzel değil zayıfım minyonum göğüslerim küçük bide yurtdışında okadar seksi kız varken beni kim napsın diyorum sizce yanılıyormuyum?
Cevabın nedir?
yurtdışında o kadar seksi kız var diyosun da biz de adriana lima gibi hatunlarla yatıp kalkmıyoruz burada. senin o dediğin yurtdışındaki hatunları biz p*rno filmlerden takip ediyoruz hayranlıkla. :D kendini beğenmiyor olabilirsin ama dışarıdan bir erkeğin beğenmesi önemli. kendine biraz seksilik katabilirsin mesela. kıyafetler, saçlar, makyaj ve en önemlisi bakışlar. yapabilirsin çok zor değil ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılguzel giyiniyorum makyaj yapiyorum parfum kullaniyorum ama bakislar falan yapamiyorum oyle
En İyi Cevaplar
Sen burda adresi ver, yarın 100 kişi o adreste. Dayanabilir misin bilemem?
35 Yorumla
Soran+1 yıladres versem bile gelemezler okadar uzaga :p
Soran+1 yılyurtdisi zaten...
Soran+1 yılok saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun...Erkekler kendi kucaklarına girebilecek kadınları severler.. Neden zayıflar revaşta sanıyorsun...
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörmeden ne denirki aç perçemini göster yüzünü de arkadaşlar rahat yorum yapsın
63 Yorumla
Soran+1 yıloldu taniyanda ciksin sonra evdekiler bu kiz azmis mi ne desin :/
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
+1 yılçok yanılıyorsun .kendini kendi kendine biritiyorsun .boşuna umutsuzluğa kapılıyorsun .hiç gereği yok bole düşünmenin kendini çekici ve güzel bulmamanın gereği yok .şunu diyebilirim .zamanla çok daha güzel olacaksın .bedeninde değişiklik olacak tam bir kadın olacaksın .hayatı daha güzel yaşayacaksın .kendine güvenin gelecek .şimdiki düşüncelerinin gereksiz olduğunu anlayacaksın .
10 Yorumlalink neden istemesin sen birde seni begenecek olanın gözünden görsen kendini kim bilir nekadar güzelsindir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yalan söylüyorsun çok güzel ve her erkeğin arzulayabileceği bir kızsın sen
12 Yorumla
Soran+1 yılhayir sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılevet öylesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaliba kendine haksızlık ediyosun.Her tipe göre bir beğenen olur mutlaka.Sen biraz karamsar davranıyosun ve içine kapanmışsın bu yüzden.Eminim sennde güzel yanların, seksi olan tarafın vardır mutlaka.Örneğin, küçük göğüslü olanlar da sevilir:) Onları avuçlayıp okşamak daha zevkli olur mesela. Biraz pozitif ol ve kendini süsle,makyaj yap ve güzelliğini dışa vur tatlım.Herşey yoluna girer,kolay gelsin.
10 YorumlaŞimdi sana şu şekilde aktarayım, ben büyük şeyleri sevmiyorum. Göğüsten başlayım.
1 Bardak süt için evinde inek besler misin? Cevabını duyuyor gibiyim.
Küçük her zaman daha iyidir. Küçük vajina daha iyi zevk verir.10 YorumlaÖnemli olan performans bence.
Örneğin ben senle birlikte olsam sen beni mutlu edebilmeyi bildikten sonra güzelliğin vücut hatlarının pek bir önemi yok.
Kimi kadın bacaklarını açıp odun gibi yatıyor ben boşalıncaya kadar.Böyle olmaması lazım.
Girişken olduğun sürece problem yok.00 Yorumladünyanın en çirkin kızı bile olsan peşinde 10 erkek dolanır :D ne demişler kol gibi ... olacagına fındık kadar ... olsun sıkıntı yapma her türlü istiyen olur
10 Yorumla
+1 yılBu ülkede dişi ördeğe tecavüz edildi 1 sene evvel, düşün yani
56 Yorumla
Soran+1 yılbu ulkedeyse kizlar erkeklerin pesinde kosuyo benle yat diye dusun yani :/
- +1 yıl
kim diyor onu yahu. erkekler peşimizde it gibi konuşuyor
Soran+1 yılsoruyu okuduysan yurtdisinda yasadimi yazdm burdaki kizlari gorunce insan bu kizsa ben neim diyo bacaklar uzun kalcalar ve gogusler buyuk ten kaymak gibi bide mini ve dekolte giyiyiyolar beni kim napsin onlar varken :(
- +1 yıl
pardon dalgınım biraz. evet haklı olabilirsin. hangi ülkedesin?
Soran+1 yılisvicre
+1 yılher kör satıcının bir topal alıcı vardır :) merak etme sanada gelir birisi
29 Yorumla
Soran+1 yıltopali koru ben napim
- +1 yıl
O lafın gelişi Oyle :) yani herkez birgun dengini elbet bulur Onu demek istedim yanlıs anlama :) unutma kimse cirkin degildir herkez guzel herkez yakısıklı yeterki kendi limitini asma neysen onu iste fazlasını istersen hic bişeyin Olmaz :)
- +1 yıl
Lafın geliş Soyledim :) merak etme herkez dengini bulur yeterki Oldugun kadar iste fazlasını istersen zaten Olmaz :)
Soran+1 yılok saol
- +1 yıl
:) hem bole gizli Olarakda bir cevap bullamassın goster kendini ki bakalım neysin nasılsın ;)
Soran+1 yılolmaz
- +1 yıl
ozaman hep Ole kal :D kimse yatmasın Mujx bb
Soran+1 yılya siz gorseniz nolcak zaten turkiyede degilim
- +1 yıl
ben sana seni nikahıma alıcam demedim ki zatn :) neyse simdi burdan bişi diyemiyorum eger eklersen Konusuruz ;)
+1 yılBunu yüz yüze bir erkeğe söylesen cidden gözünde o duruma düşersin çirkin de olsan (Çirkinsin demiyorum) obez de olsan çok zayıf da olsan en önemlisi özgüven kendine güvenini gören erkek zaten yaklaşır karakter olarak çekici ol önce
00 Yorumla
+1 yılBende zayif kucuk malzemeli ekonomik paket kizlardan hoslaniyorum boyu uzun olcak ama paketler ufak :) of isiririmm
10 YorumlaSitede ne kadar sol elle yazan var şuan onlarımı tespit etmeye çalışıyosun ?
11 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir niyetm yok dertlesmek istiyorum :(
+1 yılgece yarısı ne ilgınc sorular gelıyor bole yaa..Kendine güven .Bakışalar cok onemli cinsellikte ve hayallerın
22 Yorumla
Soran+1 yılyanlzlktan sacmalamaya basladm napim aklima takildi
- +1 yıl
Kadının fizki güzeliği tabiki cezbeder ama bakışların hayallerın erkegı oyunla tava getırmen onemlı.Bu konularda yetenekli isen güvenmelisin kendine
yurt dışında bile olsan millet kediye köpeğe tecavüz ediyor.. inan ufak tefek olman hiçbirşey değiştirmez.. ukraynada bile yaşasan o fizikle ve boyla yinede gel dediğin kimse yok demez erkek milleti bu...
00 Yorumla
+1 yılSoruya yorum yapan kitleden anlayacağın gibi ülkenin yarısından fazlası senle yatmaya hazır zaten :)
42 Yorumla
Soran+1 yılben en iisi turkiyeye tasinim yarin :D
+1 yılBacım ne ettin bu saatte. Şimdi millet çavuşu tokatlamaktan öldürecek sabaha kadar aaaaa :)
23 Yorumla
Soran+1 yılnapmisim?
- +1 yıl
Baksana millet hazır olda bekliyormuş böyle bir soru gelsinde yüklenelim diye :)
- +1 yıl
sdnklgbslgşs :D
dudakların.. yuruyusun... ellerin... bakısların.. saclarının ruzgardaki hareketi cekici olabilir mi acaba ... ( ben bu özelliklere sahip bir kızla sevişirim bence )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım deli misin erkekleri hiç tanımıyorsun :D su bidonuna, tavuğa tecavüz eden bir toplumda yaşıyoruz biz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon türkiyede değilmişsin ama farketmez erkek fıtratı bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılne bu şimdi kendini acındırmak mı yoksa ne kadar amsalak var onu görmekmi niyetin sen benimle yatarmısın desen yok diyecek erkek yoktur heralde
00 Yorumla
+1 yılsabaha kadar senin kim olduğunu bilmeden düşünen üyeler olacağına emin olabilirsin :)
bu gece güzel rüyalar göreceksin,sevindirdin milleti ;)02 Yorumla
Soran+1 yılnediyon ya
- +1 yıl
yani diyorumki sexy olmayarak erkeğin gözüne görünen kız yoktur.
sadece sen öyle hissedersin.
yorumumda da aslında pek çok erkek şu kızı görseydik nasıl bişey aslında düşünecek ve belki mutlu belki mutsuz uyuyacak.eğer mutlu uyurlarsa senin sayende sende güzel rüyalar görüp mışıl mışıl uyuyacaksın bu gece dedim de anlamadın.benide bu kadar uzun yazdırıp yordun saol.
bence böyle düşünmen yanlış canım herkezin bir tutukusu vardır elbet sen isteyınce senle beraber olmak isteyen cok kişi vardırr...
00 Yorumlagörmek lazım ! emın ol abarttıgın kadar degıldır kendınle barısık ol bıraz
12 Yorumla
Soran+1 yılya tipsiz bir cocuk bile seksi ol biraz guzelsin ama seksi degilsin dediyse..
+1 yılYaşadığın ülkedeki kızlar çok güzel herhalde, İstanbul'a gelirsen böyle bir derdin kalmaz. :)
00 Yorumla
+1 yılSen gel türkiyeye erkeklere bir kaş göz yapsan hepsi sıraya dizilir açlar :D
00 Yorumlabu kelimeleri soylerken anlamıstım turkiyede olmadıgını yoksa bole dusunmezdin :P ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle dusunmezdim?
+1 yılO kadar sevmeye öpülmeye ihtiyacım varki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılLink atabilseydin cevaplamak daha kolay olurdu. Görmeden birşey demek zor ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİcin guzel ruhun guzel olsun yeter.. gerisi sadece askin getirdigi seyker
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ilgilenin arkadaşla :D
22 Yorumla
Soran+1 yılamacim o degil kotu hissediyorum paylasmak istedim :(
- +1 yıl
Tamam tamam üzülme kötü kızmışın gibi demedim zaten . Bak bişe anlatıp sonra gitcem . İyi oku .
Ben küçüktüm ve bir söz duymuştum ' her yaşın her insanın b i alıcısı vardır '
Çok garibime gitmişti bu söz anlayamıyor nedemek olduğunu kavrayamıyordum ve yıllar geçti görerek öğrendim ki , 40 yaşında da olsan , tipsiz de olsan seni beğenen muhakkak çıkıyo o söz bu demek miş öğrendim . Şimdi senle de muhakkak yatmak isteyen çıkar çıkıcaktır
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle yatmak istemeyen gaydir ,net.
41 Yorumla
+1 yılbenim arkadasa veriymmi seni hahatini uasarsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyedeki erkekler abazanlar. Seni havada kaparlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink
Bu sana hayır demez :D02 Yorumla
Soran+1 yılya napiosun ruyama gircek :(
- +1 yıl
ayıp lanS
Analdan vercem de.
Kapında kuyruk olur.10 Yorumlasen nefes alsın yeter diye bir söz duydun mu ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılo burda gecerli degil bence
link atsaydın belki isteyen olabilirdi
00 Yorumlaaçılın doktor geldi :D
00 YorumlaI amm sory! (Üzgünüm)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sarılmak sevmek koklamak değilde yatmak?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılciddiye aldık böyle tabirler sana yakışmıyor dedik kız bizi umursamadı:(
Soran+1 yılonlardan zaten umudu kestim cunku
Cevap sahibi+1 yılruhunu içini temiz tut gerçekten sevilebilecek birkaç kız kalsın şu dünyada! çok azlar zaten ben doğru düzgün bir kız bulamıyorum:( görünüş olarak ne kadar güzel olsada davranışları karakteri içi temiz olmayınca soğuyorum o kişiden. kendine bu kadar acımasız davranma ki seni ayırabilelim basit olanlardan.
Soran+1 yılbu zamanda kim ruha ve ya ic guzelligine bakiyoki erkekler icin en onemlisi yuzu ve fizigi guzel olsun seksi olsun yeter bence
Cevap sahibi+1 yılciddi düşünenler ruhuna içine bakarlar orayı görürler. hergün başkasıyla olmak isteyen eğlenmek isteyenlerse dış görünüşe. benim için aklımda kalacak değerde 2 kız var güzel bulduğum. biri aynı kursta bulunduğum ama konuşmadığım kaçırdığım çok hanımefendi duran biriydi hissettirecek derecede. diğeri yine uzak bir şehirde bir akrabamın yakınıydı o kızda hem çok hanımefendi biriydi hemde çok içten, samimi, çıkar beklemeyen biriydi. o da uzak diye olmadı. sonuç 20 yıldır yalnızım:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kör satıcının bir topal alıcısı vardır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılama benim yok
Cevap sahibi+1 yılBen talibim hadi o zaman :))
+1 yılyataarlar merak etme ver bakalım kim ret eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. oda olur sevilir tabıkı resmını gorseydık keske
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya resmimi gorseniz guzelsn diceksnz facetekiler gibi ama seksi degilm ve kimsede beni istemiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılMeme yoksa bende yokum jkhkjjkkgkj
24 Yorumla
Soran+1 yılmeme yok demedik az var dedik :(
- +1 yıl
Portakal gibi olcak :(
Soran+1 yılelma olmazmi :(
- +1 yıl
Oda iyidir mandaline olmasında akjjdjjk
+1 yılNefes alsın yeter :D
04 Yorumla
Soran+1 yıloyle degil malesef
- +1 yıl