Öyle zanettigi icin.. Vajina dururken anal yapilirmi ya, daha zevk veririmi hic? anal yapanlar pornoda görüyo yapilacak birsey zanediyor, kizla iliskisi ciddi degil, kiz umurunda degil, kizlik zari duruyordur, kiz önden vermiyor, bu sefer arkadan yapiyor..
Anal iliski yanlis, yasak, normal yapilan birsey olmadigi icin, gizemli geliyor, yari merak sahip olmak.. Ama dedigim gibi , vajina, anal yapmis bir kisiye bundan sonra sadece ya vajina ya anla yapacaksin, tercihini yap dense, %99 vajina cikar..
ben tam tersi iğrenirim. midem kaldırmaz. ayrıca salak değilim kendimi sağlıksız bir ilişkiye sokayım. ve yine ayrıca kadınıma zarar verecek bir ilişkide bulunacak kadar zalim değilim. vee en son olarak ben kendime temiz yer dururken pis yeri layık görmeyi hakaret, kendime saygısızlık olarak nitelerim.
şöyle diyeyim. Anal seks tercih meselesidir, bende kız isterse yaparım ama istemezse ikna etmek içinde çabalamam. Ancak anal seksin güzel olmasının yanı orada sinir uçlarının aşırı derecede daha fazla oluşu ve uç nokta olduğu için anasomozlarında fazla oluşundan dolayı daha fazla zevk alır kız. Eğer acıya bir müddet dayanırsa ardından vajinal seksten çok daha fazla zevk aldığını kendiside görür.
ancak dezavantajları anal prolapsus denilen yani tabiri caizse bokunu tutmamaya yol açan bir durum gelişecek, ancak bu çok sık görülen bir durum değil, yani endişelenmeye gerek yok. Seks konusunda antipatik olmayın deneyin beğenmezseniz yapmazsınız.
Dardır ve de erkeğin hegemonyasını temsil eder, bilmem nerden yaptım gibi lafları erkeğe erkeklik kattığını sanarlar, zevk darlıktan dolayı verir, ama beyinde bitiyor iş, olayın adı erkeği tavan yaptırır, burda kadın ikinci planda ve ezik durumunda görülür (ezik derken öyle kast etmedim, ezilen anlamında )
Sonuçta altımda bir kız var o bile bir heyecan benim için ve sonuçta onu sokuyoruz eğer dediğin gibi zevk almamız gereken tek yer vajina olsaydı masturbasyondan da zevk almazdık tabi bide pis tarafı var anlatmaya gerek yok bence bir kere yaşadım midem kalktı 😂😂
Birincisi dar oluşu ikincisi kadının zorlanması ve bağırmasının verdiği iç güdüsel haz üçüncüsü erkek yaparken pozisyonun o açıdan bakarken görüşteki güzelliği ve görsellliği ayrıca verdiği zevk dayanılmaz
Anal zevkli demedim hiç bir zaman... ama bazen gerçekten keyifli oluyor. Penisi daha çok saran bir yapısı olması sebebiyle daha fazla zevk alabiliyorum. Sonuçta erkek için penis başı en çok sinir ucuna sahip bölge.
Penisin girdiği yer vajinaya göre daha dar ve kaslar bakımından daha sıkı oldugundan erkeğe daha fazla zevk verir. Burada asıl soru kadına neden zevk verir? :)
En İyi Cevaplar