Aslında hiç birimizin aklına gelmeyen ama bilmeden çoğu şeye maruz kaldığımız bir gerçek kızlar.
Bilmediğimiz o kadar sapık varki yakınlarımızda siz anlarmısınız bu durumu?
Bilmediğimiz o kadar sapık varki yakınlarımızda siz anlarmısınız bu durumu?
Evet belki bunun adı sapıklık belki fantazi ama bu tür şeylerle tahrik olunabilio. Belki kanlı belki pis ama oraya degmiş olması insanı azdırabilio. Anlaşılabilir mi evet eger üzerinde çalışılmışsa kalıntı iz bırakılmışsa anlaşılabilir:)
boklu donlarımla neyin peşindesin derim :D
Öyle deyince "senin tuvalet kadığı ve serti-avretten haberin yokmu" derler.Genelde doğru türk haklı olarak hemen edip yıkamadan çıkıyoruz ya ondan bokhlu donlarımız oluyor sanırım :))
Cevap
18Cevap
kızların erkeklerı yanında kız varken poposunu sıkmasından orasını burasını ellemesındende bahsedın arada hep erkeklere sapık denmesı hoş deıl.
Kirli sepetimi evde bulunduruyorum. Siz sokak kapının önüne mi koyuyorsunuz ?
senin kirli çamaşırlarını dışardan biri nasıl kurcalıyacak.ev ahalisinden başkası değildir o...
evliysen kocan karıştırmıştır,değilsen kedidir kediiii :)
Ben bunu bir kere yaptım bir misafirlikte lavaboya gittiğim esnada ve hayatım da yaptığım için en pişman olduğum şeylerden biri bu ne zmn aklıma gelse üzülüyorum neden böyle bir şey yaptım diye
sapiklardan ziyada mahrem esyalarin ev halkinin ya da misafirlerin kullandigi banyoda bulanmamasi taraftariyim.
Çevrenizde neden sapık var hatta evine girip çamaşırlarını karıştıran sapığı neden eve alıyorsun önce bunu sorgula
ya bizim bir arkadaş vardı bir otobüs firmesinda çalışıyor şerefsiz birgün siyaretine gitim bir genç kız çantasını bıraktı buda diyorki ahhhh açayım kilodnu falan koklayım :))
öyle bir sapıktır senin iç çamaşırlarını kurcalayan da
Çanta da kieli külot ne arıyor
Çantada kirli Külodu işi ne
karaborsa satışları bile var 10 15 tlye satıyorlar ulusta kullanılmış kadın iç çamaşırları.
yıllardır yalnız yaşayan biriyim kimse karıştıramaz :)
olmadı ama ola bilir hımm mi gibi koklamak o kokuyu vajina kokusu göğüs kokusu almak :)
şu anda o durumu yaşıyorum desem :(
evde annem babam karıştırır herhalde
onlar neden karıştırır ki?
makinaya çamaşır atarken :)
annen bakar baban kurcalamaz ki. zaten senin giydiğin şeyleri annen de giyiyor
böööögg ne yapacam milletin boklu çamaşırlarını
Neden aklına geldi bu soru bende sorduk daha önce
Başına geldimi daha önce bu olay?
hergün yıka sen en iyisi kirli bişey kalmasın :)
anlamam benim kirlimi kimse karıştırmaz :D
Olmayacağına eminim
nasıl yanı senınkını kurcalayanlarmı var?
ben anlamam sen anlar mısın?
kim neden karıstrsn
evde şüphelendiğin birimi var ?
evdeki ahaliden başka kim karıştıra bilirki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar