Kısa boylu, balık etli kadında jartiyer nasıl durur? Sevgilisine jartiyer ve gecelik alan erkek hakkında ne düşünürsünüz?

Arkadaşlar merhaba, 160 boyunda 65 kiloyum. Çok sıkı bir vucudum da yok hatta kilo verdim çokca o yüzden yumuşağım biraz. Göbek de yok değil :) sorularım şöyle;
1- erkek arkadaşım sürekli yurtdışına çıkıyor işi yüzünden, şimdi yine yurtdışında bu kez uzun kalacak geldiğinde özel bir tatile çıkarız dedik çünkü baya özleştik. bana hediye almaya çıkmış sözde, jartiyer ve gecelik takımları aldı beraber seçtik modelleri ama ben çok utandım 😨 hiç giymedim ben, bana yakışmayacağını söyleysem de dinlemedi 'çok yakışacağına eminim jartiyer özellikle yüzyılın buluşu' diyor. Ve baya iyi markalardan aldı, yani yatırım yaptı adam bildiğiniz 😍 sizce benim boyumda kilomda birinde nasıl durur jartiyer? Komik görünmek istemiyorum 😖
2- fantezileri bol bir erkek arkadaşa sahibim, hepsini benimle yaşamak istediğini söyleyerek aldı bunları da, sizce bir erkeğin sevgilisine bu tür hediyeler alması normal mi? Aslında hediyeyi kendine alıyor gibi bir yandan ama seks için altı üstü sevişeceğiz gözüyle bakmıyor galiba? Lütfen kırıcı olmadan fikirlerinizi paylaşın özellikle erkekler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Kısa boylu, balık etli kadında jartiyer nasıl durur? Sevgilisine jartiyer ve gecelik alan erkek hakkında ne düşünürsünüz?