Sevgilim bana seni istiyorum dedi açık açık birde sizce kendini frenleyebilir mi?

Sevgilimle öpüşüyoruz ve öpüşürken çoğunlukla kendinden geçiyor ve ellemeye falan başlıyor ben ileri gitmesin diye engelliyorum. ama bazen aklıma ben acaba çok haz almıyor gibi hissediyorum yani korktuğumda hemen itebiliyorum bu da onun hoşuna hiç gitmiyor ve bu yüzden çok kızıyor. o zaman beni hiç öpme diyor. Ama bazen bende kendime engel olamıyorum son öptüğümde de birden üstüme çıktı o kadar güçlüydü ki. birden seni istiyorum benim olmanı istiyorum demeye başladı. ben o an çok korktum evlenmeden olmaz falan dedim. sabretmen gerek falan dedim var gücümle ittim ama çok güçlüydü bende seslendim ona hadi artık kalk falan dedim sonra kalktı üzerimden sonra bana kızdı. öpüyorsun tenha yerdeyiz sonra bir anda uzaklaşmak istiyorsun dedi evet haklı da onu o duruma ben getiriyorum ama sadece öpmeyle sınırlı kalsın istiyorum ama bir anda çok farklı oluyor. bütün erkeklerde mi bu böyle kendini durduramaz mı? Kendini kontrol edebilir mi? Ben edebiliyorum çok seviyorum kırmak istemiyorum ama istemeden de olsa ben sanırım onu çok cinsel açıdan etkiliyorum sonra kızıyorum ve kırılıyor. Bana şunu da teklif etti sadece elini tutarım öpmem bir daha dedi ama bunu da ben kabul etmedim. Erkekler kendini frenleyemiyor mu?
Sevgilim bana seni istiyorum dedi açık açık birde sizce kendini frenleyebilir mi?