30 yasında 1,5 yıllık evliyim. Akşam koltukta eşimin yanında uzanırken uyuya kalmışım benim de uykum derindir. Üstümü bitaz soyduğunu kendi üstünü de tamamen soyduğunu ve temas edince vücuduma bir seyler yapmaya çalıştığını farkettim Zaten uykudan uyandırılınca çok sinirli oluyorum bir de bu olay çok garip geldi tecavuz gibi sanki biraz bağırdım yadırgadım yanında uyuyan birine daha duygusal olması gerekmiyor mu?
Cevabın nedir?
Bu yaşta bir bayanın soracağı soru değil !!! Zaten evliliğinizde fazla olmamış, adamına söyle seni boşasın. Senden eş değil, eş adayı bile olmaz.
Yatak "mahremiyetini" buraya kadar taşıyan, eşinin isteklerine "tecavüz" diye niteleyen birisine ne söylenebilir ki ?126 Yorumla
Soran+1 yılYargısız infaz herşey karşılıklı. Eşim bana yıllarca güzel bir dahi söylemesin ama ben uyurken Benimle beraber olmak istesin oldu canim ben kukla miyim ya da onun ihtiyaçlarını gideren sıradan biri mi?
- +1 yıl
sen daha evliliğin farkına varamamışsın. Bunun kuklalıkla ilgisi yok !!! evlilikte temel ihtiyaçtır. her iki tarafında rızalı rızasız, ister küs ister barışık, meşru isteklerini karşılama yükümlülükleri vardır.
Bu zarurettir. ( güzel sözle olursa daha güzel olur) ama bu zarureti hem erkek hem kadın karşılamak zorunluluğu vardır. Sizin gibi tripli tipler yüzünden evlilik müessesi de zarar görüyor. Eşinin sorumlukluklarını, çocuğunun zorunluluklarını yerine getirmeyecektin, ne diye evlendin ?
Soran+1 yılArkadasım ben tripli bir insan değilim. Sevmiyorum
Soran+1 yılOnun sevmediği seyleri bende yapmıyorum
Soran+1 yılBulsun hiç de üzülürsem
En İyi Cevaplar
+1 yılEşler arasında bu tür şeylerin olması normal. Bir gece sen uyansan ve ilişki istesen adamın sana bu şekilde tepki vermesi hoşuna gider mi. Elbette gitmez. Biraz daha soft davranıp anın tadını çıkarmaya bak. Uyanınca da sinirli olma sakin davranmaya çalış.
14 Yorumla
Soran+1 yılBence gece uyanıp bu yaz seyler istemem ki uyurken uyanmam ben
- +1 yıl
Empati yap diyorum uyan iste demiyorum ki umarım uyanır ve istersin ters teper de ne olduğunu daha iyi anlarsın.
Soran+1 yılO dediklerin olmaz canim
- +1 yıl
İnsan nelere olmaz diyor da hepsi bir bir oluyor :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eşimde bazen gece bir bakarım oral yapar bazen de bir anda uyanıp kendimi sevişiyor bulurum. o uykudan uyanıp hazırlıksız yapılan sevişmenin tadı da hiçbişeyde yok. kırmasaydın keşke eşini...
101 Yorumla- +1 yıl
İşte kadın budur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen eşisin, şişme bebek değil.
Evlilik içinde bile olsa cinsel ilişkiye zorlamak suçtur. Hukuken suçtur hem de.
Konuşup bu konuyu çözmeniz gerekir.88 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mgy1986 eşin uyanıkken yani bilinci açık haldeyken ona seks için teklifte bulabilirsin ama uyuyan insanı ondan habersiz sekse zorlayamazsın. Bilinci uyku halinde kapalı olduğu için bu zorlamadır. Evlilikler insanlar istediği zaman seks yapacak diye oluşan bir kurum değil.
Ha, eşlerden biri sürekli seks isteğini geri çevirirse bu da boşanma sebebidir. Her şey karşılıklı rıza ile olmalı.
Eksileyen beyler, karınız siz uyurken anüsünüze bir cisim soksa ama o benim karım istediği zaman yapar mı diyeceksiniz? Kendinize gelin. Ya da evlenmeyin ve şişme bebek alın asla hayır demezler.
Soran+1 yılNasıl da beni anlamışsın garip hissetmeye başlamıştım
Cevap sahibi+1 yılKötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama yinede konuşup çözün bunu evliliğiniz için. Kendini de garip hissetme eşinin yaptığı garip çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@mgy1986 insanların seks hayatları tekdüze değil, madem uykudaki eşe yaklaşmak fantezi ise anüsü uyarmak da fantezidir ve işin komiği Türkiye'de erkekler inkâr etse de çok yaygındır.
İşinize gelenlere tamam eşidir yaklaşmaya hakkı var, konu sizin poponuza gelince "saçmalık" şaka gibisiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
66Cevap
+1 yılBence hepiniz çok saçma konuşuyorsunuz kadın haklı eğer canın çektiyse romantik ve güzel bir şekilde saçlarını okşayarak yanaklarını öperek uyandıra bilirdi sonra ona eğer sende istersen yapalım mı demeli sonuçta bu bir kadın bir insan bir seks objesi değil her zaman romantik kibar ve güzel bir şekilde yaklaşmak ilişkiyi daha çok ayakta tutar ve daha güzel olur
60 Yorumla
+1 yılYuh yA bu kadar da olmaz yani bende eşinle konuş sonuçta evlisin ama bu tecavüze girer öyle bir fantezisi var belki ama kötü birşey Yani hem korkarsın hem iğrenirsin uzaklaşırsın konuş çözebileceğinizi düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten Şu an yaptığını o haraketten sonra sinirlenirim bozuldu ve iyi değilim ters tepki verince de kalktı pc basına oturdu
- +1 yıl
Anladım çok üzüldüm ama konuşun mutlaka evlisiniz hata olabilir önemli düzeltebilmek hatayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim kocamda kaç kez yaptı bunu, uyandıktan sonra bende deli gibi ıslandığımı ve çok zevk aldığımı fark ettim.
hatta bende erkeğime yapıyorum bunu. O uyanır uyanmaz beni altına alıyor ve çok ateşli bir sabahımız oluyor.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim böyle fantezim var *-* yani tecavüz değil ama uyurken
52 Yorumla
Soran+1 yılBir çoğunluğu normal karşılıyor galiba garip olan benim
Cevap sahibi+1 yılYa öyle deme herkesin zevki farklı mesela bana da sert yapmak çok itici geliyo eşim yapsa hoşuma gitmez ama yinede kızmam çünkü cinsellik önemli bisey onun böyle fantezilerine olumlu bak sonra tatmin olmaz gözü dışarı kayar ama oda okuzluk yapıp bencil olmasın tabi bence ara yolu bulmak lazım hemen tepki gösterme bunlar ilişkiye renk katar
Sen daha neler görüceksin nelerrrr, 3 sinif kagida sanal fantezilere devam ;)
30 YorumlaEşin o senin ne alaka ya keşke ben de evli olsam hoşuma giderdi
40 Yorumla
+1 yılNe var bunda gayet normal yani duygular arzular dokunmalar belki o an tahrik etmişsin bence abartma yani bunu her evli erkek yapar
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tahrik edebilirim ki sırtım donuk uyuyordum sonuçta :)
- +1 yıl
senin tahrik etmene gerek yok erkekler anında tahrik olurlar zaten bazen bir dokunuş bazen kadın vucudunun inanılmaz güzelliği erkeği tahrik eder
Soran+1 yılOrası kesin battaniye altında misil misil uyurken tahrik olduğuna göre
- +1 yıl
giyim sıcaklık falanda etkiler yani.))
Ben yapacam bana bağıracak o sinirle acitarak yaparım kimin şeyini kimden sakınıyor 7 24 hergün ister uyuyor ol ıster uyanık yoldan geçen kadınlarla yapsa vay niye yaptı.
Sen kaç yaşındasın bakim00 Yorumla
+1 yılevlıysen normal adamın canı cekmıs yanasmıs ne var bunda senın canın ıstedıgı zaman esıne kur yapmıyomusun
11 Yorumla
Soran+1 yılOlay kur yapma değil direkt iliskiye girme
adam fantazi yapmaya calısmıs bence bagırmamalıydın yadırgamamalıydın boyle bırıyle oldugun ıcın sanslı hıssetmelısın bence
00 Yorumla
+1 yılYav iyi misin nesin bir de tecavüz diyor. Sizin gibi kadınlar evlenmemeli bence. Zihniyetiniz çöpten ibaret. Başım ağrıyor kirpiğim ağrıyor diyen kadınlar gibi
10 YorumlaOhooo kocana acidim seninle neden evlendiki cinsellik anlaminda bitiksin Allah kocana sabir vetmesin ki seni hemen bosayip gercek bir kadinla evlensim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin umarım bosar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBsnce kalkıp giyinip sopa getirip dövmesi lazımmış. Yanlış yapmış adam. Diyom eskiden türk kadını korkusuz ken şimdi kadını bırak hayvanı bil kalmadı. Hayvani davranıştan anlıyor.
00 YorumlaEşin seni arzulamış o an demekki. Bunda bişey yok bence. Ha uykunun bölünmesi farklı tabi. Ama eşinin yaptığı doğal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zorla ilişki suçtur hukiki olarak da, seni uyandırıp hadi yapalım dese eyvallah da seni uyandırmadan yapmaya çalışması saçmalıktır
00 Yorumla
+1 yılFantazi fantazidir..😅😅 ama tabi uyurken yapma fantazisi p. rnolarda bile var bu bir fantazi yani.. ben şahsen yapmam ama asla
01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno da gördüyse demek
bu tecavüz olmaz ki eşin seninle beraber olmak istedi ve uyurken ona çok seksi gelmişsin demek ki. 31 çekse daha mı iyiydi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptığı hareket beni soğuttu ama
Soran+1 yılBilmiyorum ben uyuyordum sadece iliskiye yeltendiği zaman sıçrayarak uyandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılya evli degil misin?
adam senin uyandıgını sanmıs.02 Yorumla
Soran+1 yılUyanmamıştım sanması imkansız
Cevap sahibi+1 yılo zaman onu uyarmalısın. böyle bir şey yapma hosuma gitmiyor demelisin
+1 yılBunu 20 yaşındaki biri yapsa anlarım da 30 lu yaşlardaki birinden beklemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok basitçe değil mi sanki Abaza?
- +1 yıl
Abaza mi ne alaka adamın helali sin sonuçta
fantezisi varmış demekki ya da canı çekmiş adamın. Adamın canı çekince vermiyo musun yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendim de isteyince veriyorum
Siz böyle yapın devam edin sonrada kocalarımızın gözü dışarda deyin.. ne yapsın adam izin mi alsın karısı yahu!!
03 Yorumla
Soran+1 yılUyuyorum ben orada uyandırabilirdi
Soran+1 yılAyrıca su da var Ne zaman cinsel arzuları gelse o zaman yaklaşır yanıma duygusal olarak yaklaştığını görmedim hiç. Yanıma yaklaşınca anlarım Ne istediğini
+1 yılbelkide duygusal davranmıştır siz uyuyor olduğunuz için farketmemissinizdir
00 YorumlaSaçmalımışsın eşin o senin ne tecavüzü uyanınca devam etmen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam fantezi yapayım demi zıçmışın. uyansan bile uyur numarası yapacaktın. sonra uyanacaktın. siz türk kadınları olmazsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle fantezi mi olur
Cevap sahibi+1 yılp*rno sitelerinde var. bence bir incele
Soran+1 yılHiç izlemesigim icin yabancıyım bu fanteziye eğer fantezi ise
Cevap sahibi+1 yılevet fantezi. kocanın yerinde olmak istemezdim ne bozulmuştur. hahahahha... filmlerde kadınlar gülerek uyanıyor. hahahahaha
Soran+1 yılBozulsin bir daha yapmaz en sevmediğim şey hoşlanmadığım seyleri yapması
Cevap sahibi+1 yılsizin kararınız sonuçta ben fikrimi söyledim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapacak ptışınla sohbet edip ona şarkımı söyleyecek 😏😏
Romantik diyo ya uyuyon işte adam vurkaç taktiği yapıcak12 Yorumla
Soran+1 yılAdil bir şey mi bu doğru bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılDeğil ama adamın canı çekmiş napsın
+1 yılTatlı gelmişsindir uyurken
Tabi yaklaşımı çok yanlış haklısın00 Yorumla
+1 yılanlamıyor demek ki kadın dilinden yazık olmuş sana be..
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyorsun
- +1 yıl
hayır ne dalgası ciddiyim
Soran+1 yılO zaman iyi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo gayet normal değişik bişey denemek istemiş adam. belkide hoşuna gideceğini düşündü
00 YorumlaO an aklına gelen birşey vardır ya da uzun zaman olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben onun yerinde olsam ninni soylerdim. ayip etmis.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirek işe başlaması anormal öncesinde yapması gerekenler var
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik. Tam bir hayvanla evlenmissin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam direk olaya girmiş.. öpüp koklayarak başlasa böyle olmazdı galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra dersiniz aldatıyo siz kadınlar böyle yaptıkca aldatırlar tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu burda anlatacak kadar nasıl bir eziklik ya en ozelini burda anlatiyon kocan bu varya evlilikten tiskindim artık 😡😡😡
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcanı istemiş etkilenmiştir niye o kadar tepki verdin ki
00 Yorumla Seni arzulamış saygılı olması lazım elbet eşini aç bırak ma
10 Yorumla
+1 yıloyle ama biraz da anlayışlı olmak gerek kirici olmanin faydssi yok. birsz olgun olmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım kocan o senin ne isterse yapar desem saçma olur ama ne desem bilemedim ilginçmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tarz mevzularda aynı eşim gibisin bu nedır kendınızı toplayın bıraz ya ayıp
18 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış halimiz de
Cevap sahibi+1 yılne yokkı yemınle eşimi gördüm bir an
Soran+1 yılEğer biraz bahsedersen yardımcı olur belki
Cevap sahibi+1 yılanlamadım
Soran+1 yılNeyimiz yalnis onu soyle diyorum
Cevap sahibi+1 yılGel ozele
Soran+1 yılNasıl geleyim sen özel ben özel
Cevap sahibi+1 yılAçarım istersen gizliliği
Esin sonucta o an isteklenmis olabilir ters tepki vermene gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel gayet fantazi yapmış aile içi tecavüz mü olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltık yok mu bu adam fantazi yapıyor sana vermiyormusun başka zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşka zaman dediğin uyanıkken normal yasıyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılvar mı dogal olrak her zamn isteyince.. en son ne zamn yaptın ya.
Soran+1 yıl@Gloomeye seyreklik değil en son bir gün öncesinde yapmıştık.
Cevap sahibi+1 yılfantazi derdinde bu
Soran+1 yıl@Gloomeye zaten akşam aldı cevabını bir daha ayni şekilde yaklaşmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılUyurken duygusal olmuştur da hissetmedin bence
20 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam hoşuma giderdi
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine acıdım
77 Yorumla- +1 yıl
Adam karışına gelmesin de kime gitsin?
Cevap sahibi+1 yıl@Muzlulolipop sanki soru öylesine sorulmuş gibi.
Aklı başında bir kadının soracağı birşey değil. Evlilikte herşey yaşanır. Sanki komşu balkondan girmiş de, yaklaşmış gibi söylüyor. Eğer bu soru gerçekse, bu kadın mal- +1 yıl
Bence en zevkli kısmı bu evliliğin. Uykudayken keşke eşler eşlerini sevişerek uyandırsalar hep :)
Cevap sahibi+1 yıl@Muzlulolipop aynen
- +1 yıl
Kadın memnun olmalı bundan, ultra mini gevelikler boşa mı üretiliyor ki? :)
- +1 yıl
Sonra eşim geceleri bir şeyler izliyor, diye sorular gelir burdan..
Soran+1 yılMallikla alakası yok bu saygısızlık üstelik o sıralar moralimin de bozuk olduğunu biliyor ayrıca ben normal şekilde eşimin yanına yatamayacak miyim illa her yakınlaşma da seks mi olması lazım ki bu bana bilinç dışı yapılan bir şey belki istemiyorum o her istediğinde bana sahip olacak diye bir şey yok eşim olabilir ama ben de bir insanım
+1 yılAnormal doktora götür
10 Yorumla
+1 yılTecavüz gibi daha seksi olur
010 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin
- +1 yıl
Neden öyle diyorsun evliliğin rengi bunlar
- +1 yıl
Senin evli olduğuna pek inanmadım nedense
Soran+1 yılTecavuze seksilik kattığın icin çok kötüsün
- +1 yıl
Ama eşin o
Soran+1 yılNe fark eder sonuçta ben kendimi kötü hissettim
- +1 yıl
Senin yaş kaç ki
- +1 yıl
30 değildir özelden yaza bilirsin
Soran+1 yıl30 yaşındayım ayrıca evliyim
- +1 yıl
Yazsana bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılazmış ne var yani soksun adam kocan değilmi
00 Yorumla
+1 yılBen de yaptım mükemmel
00 YorumlaDuygusal olursa içine girmesi sorun değil yani 🙂
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ikisini bir arada olması da zor değil.
Soran+1 yılFantezi ile olmuyor bizim birlikteliklerimiz ayrıca moralimin bozuk olduğu bir zamana denk geldi belki o yüzden tepki de gösterdim
Soran+1 yılİki taraftan da böyle bir beklenti olmadı hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı
00 Yorumlaböyle seyleri dert eden kadınlar ölmeli :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEşin canı çekti demekki seni
00 Yorumla bir an fantazi düşünmüş yanılmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. normal arzulamış seni
00 Yorumlasonuçta eşin sende ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Deişik fantazi denemiş
00 Yorumla
+1 yıleşin değil mi canım dha çok zevk alman gerekir
00 YorumlaHosuna gidecegini dusunmus olmali
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz