Sen benim için sadece cinselliksin diyo,hergün sex istiyo,ona yetmeye çalışıyorum.nerdeyse hergün yapıoruz,onu mutlu ediyorum...benimle işi bitince oturuyo pc başına başka kadınlarla sanal sex yapmak istediğini söylüyo,bunu benden gizli yapıoio,ama benim de ağırıma gidiyo,benle işi bitince gidiyo,ben soğuk yatakta onu beklerken o pc başında gece geç saatlere kadr,artık hazmedemiyorum bu adamın abazalığını,doymuyo,beni de sürekli taciz ediyo evde,regl döneminde kadınlar hassas oluyo ya o zaman bile oramı buramı:(((
Cevabın nedir?
Izin verme sende !
Bu kadar saf olduğunuza inanamıyorum !
Kızlığımdan utanıyorum , sizin gibileri gördükçe .
Adam seni aldatıyor , sen hala onla birlikte oluyorsun !
Beyin vermeyince böyle olunuyor işte .
Milyon tane örnek insandan biri de sensin .42 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım ben saf değilim gerçekten,bazı şeylerin zamanı var,fevri davranıp üzülmek istemiyorum.düşünerek hareket etmeyi düşünüyorum,sonuçta onu yatakta başkasıyla basmadım henüz..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben, kocan her istediğinde onu memnun etme derim kaç biraz nasıl olsa kaçsanda kaçmasanda sanal yapıyor ne farkederki... nazlan biraz verme hemen .. çabuk elde etmesin seni. erkekler kaçanı sever ve ister
013 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın,ama vermeyince de küsüyo
Cevap sahibi+1 yılbırak küssün eninde sonunda gelecek bu kadar çok isteyen biri
Soran+1 yılhaklısın galiba..
Cevap sahibi+1 yılsanalda yaptığını sana söylüyor mu?
Soran+1 yılmalesef ben gizli gizli mesajlarını takip ediyorum,bikez yüzleştik,ben bidaha böyle bişey duymak,görmek istemiyorum dedim.tamam dedi.ama güvenmiyorum,tekrar tekrar yaptığına şahit oldum..bi de dün sinir bozucu bişey yaşadık..artık ben varken evde pek girmiyo faceye,benim uyumamı bekliyo,gündüz girecekse de evden çıkıyo dama vs.telefonla giriyo,bende evden takip ediyorum..dün tuhaf bişey,facesinden mesaj attım nereye kayboldun sen diye..verdiği cevap sex yapmaya gittim..
Cevap sahibi+1 yılhakkaten çok azgınmış :))
Soran+1 yıleve geldiğinde sordum o nebiçim cevap diye,ne işin vardı damda dedim,kızarak işim vardı dedi tersledi.moralim bozuldu gerçekten,dünyadan yaşamdan soğudum
Cevap sahibi+1 yıldamda?
Soran+1 yılçatıda diyelim
Cevap sahibi+1 yıltamam da çatıda ne işi var?
Soran+1 yıldedim ya benden kaçıyo,anladığımı biliyo artık gözümün önünde yapmaya çekiniyo,
Cevap sahibi+1 yılonu terketmekle tehdit et bunun gibiler ondan anlıyor çünkü
Soran+1 yılailevi bazı meselelerimiz var,çocuğun ameliyatı falan,onu bekliyorum.sonra terkedicem,bakalım ne yapıcak..ders vermek amaçlı
+1 yılBu konuyu kökten çöze bilriim aslında yani en azından pc olayını sanal seks konusu komple bite bilir.2-3 şeye bakar basit iş.
Ev konusuna gelince hergün yapmayacaksın. her gün yapacağına 4 günde bir yap biraz özlesin seni ama önce sanal seks olayını çözmek gerek.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk değil ki seninle sadece ilişki için birlikte
120 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle doğru,ama aşkın ömrü de 6 aymış ya zaten
Cevap sahibi+1 yıl6 yalandır bunu nerden çıkardın 6yı dertleşelim mi bende bu konuyu 5 sene falandiye biliyorum aşkın ömrünü
Soran+1 yıldertleşiyoruz ya zeten :((
Cevap sahibi+1 yılözeldn buradan rahat nasıl edebiliyrosun ki
Soran+1 yılgördüğün gibi profilim gizli ve gayet rahatım!
Cevap sahibi+1 yılneyse ben rahat değilim kal salıcakla
Soran+1 yılsaol da anlamadığım zaten profilini gizlemişsin,bu neyin rahatsızlığı?kimsin sen=?
Cevap sahibi+1 yılal ekle kim oldumu gör
Soran+1 yılseni tanıyorum,eklemek istemiyorum saol
Cevap sahibi+1 yılekleme zorle demedim bende burada zaten tanıdın kişinin ne işi var saçma
Soran+1 yılbiz seninle konuştuk ..neyse hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılanladım tam sorun yok ama yaptın saçma dertleşmekti büyük ihtimal yaşın 20 23 arasında senin benim çünkü evlilerle pek konuşmam
Soran+1 yılbiliyorum evlilerle pek konuşmadığını,seninde amacın burda dertlrşmek onu da biliyorum,hakkında biçok şey biliyorum hatta,bekar biriyle konuşulacak meseleler değil bunlar
Cevap sahibi+1 yıliyi de ben senin eşinle alakalı konuşmayacaktım ki bunu nerden çıkardın ben sadece aşk üzerine konuşacağım yokosa bir bayanın evliliği ve eşi ile yaşadıklarını konuşmaya karşıyım hatta senin bunu burada yazmana bile kızdım yani özelin sende kalsa daha iyi değilmiydi bekliyorum seni tam
Soran+1 yılaşk üzerine de konuşmak istemiyorum ben,sen daha aşk yaşıtlarınla konuş bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılallah aşkın ayaşın kaç ki senin ben büyük sün ama benim kadar olgun konuşmayı bilie konuşmuyorsun ya kardeş bırak bu işleri yaşaıtlarımla imiş
Soran+1 yılsen olgunluk görmemişsin..sen 26 yaşındasın ben 35..
Cevap sahibi+1 yılhatırladım seni ben oğlan nasıl demek anlatmak istemedin konu buydu yazık etme kendini bence ya
Soran+1 yılben iyileşmeye çalıştıkça o tekrar yaramı kanatıyo..!
Cevap sahibi+1 yılyapma işte tam gel özelden konuşalım artık sakin ol anlıyorum seni
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. senden bir seylerın intıkamını alıyor seni hor gormek ve sadece kadınlıgından yaranlanmak gıbı gorununyor nıyeti daha bir aıle ortamı kuramamişsiniz ya da kurmak istemiyor işi,n çok zor ben sonucunu iyı gormuyorum senden daha ıyı birisini bulsun o tıpler bırakır gider uzuldum durumuna :(
10 YorumlaCinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. İşin zor demek ki. Ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen derler. Katlanamıyorsan eziyet çekmeye değer mi. Çoluk çocuk yokken kurtulmaya bak. Yoksa bu sana boynuzu hala takmadıysa yakındır.
14 Yorumla
Soran+1 yılçoluk çocuğun olmadığını kim söyledi:(((
Soran+1 yıldalga geçenin başına gelsin diye beddua edesimn geldi birden ,ama Allah kimseye vermesin böyle dert:((
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. zamanında bekarken isteyenleri hatırla mutlaka vermediklerin vardır acısı çıkıyor işte. Her erkek bir hemcinsinin intikamını alır.
012 Yorumla
Soran+1 yılyürü git işine bee..ne zamanı ne vermemesi,neyi vermiyoruz,şimdinin gençliğiyle karıştırmayın!
Soran+1 yılne yani hala şimdinin gençliği mi sayılıyorum!24
Soran+1 yılöyle dğilim malesf nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun ...
Soran+1 yıloldu elbette..ama ben kimsenin ahını almadım.birisi 3 sene koştu,bakmadım,ümit vermedim ben.ben evlenene kadar evlenmedi..bi de eski sevgilim vardı,kocamdan beterin biri olduğunu anlayınca ayrıldım..ha madem neden evlendin kocanla diyeceksin,aklıma girdiler,başta annesi,kandırdılar beni
- +1 yıl
ahını alman şart deıl evlenmeden olmaz dedın bırı mutlaka olmuştur. sız kızlar evlenınce herşey süt lıman sanıyosunuz. sanki kocan olunca karşındakı kutsanacağınızı sanıyosunuz ya onu kasdediyorm. tüm evlilikler böyle sadece sen deılsın, tum kocalar karılarına evdeki fahişe gozuyle bakıyor zaten.
Soran+1 yılona alıştım da bu sadakatsizlik neden!
Soran+1 yılsaol ya,seninle konuşmak çok iyi geldii..
Bu durumda ne yapmalıyım değil "NE YAPMALIYDIM" demelisin, niye evlendin ki sen bu insanla?
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef evleneceğin insanın yüzünde yazmıyo ne olduğu
+1 yılSen evde kalmayayım diye gidip hanzonun birini alırsan olacağı budur.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var,20 yaşında evlndm,isteyenimde çoktu:(((
- +1 yıl
Aferin o zaman gittin hanzoyu seçtin.
+1 yılcok özür dilerim ama Allah onun bin bir türlü belasını versin benim gözümde ne bir erkek nede insan hayvan bile degil hayvanlar bile yapmıyor sana yapdıklarını
00 Yorumla
+1 yılkeşke evlendigin kişiyi evlenmeden önce cok iyi tanısaydın evet degil hayır deseydin ama keşke severekmi yoksa görüçü üsülümü ?
05 Yorumla
Soran+1 yılgörücü:((
- +1 yıl
hayatının hatasını yapmısın severek evlenmek varken bak şerefsizin biri cıkmış sen bunları haketmiyorsun !
Soran+1 yılişin ilginç tarafı bana bunları yapmasa ben onu zaten seviyorum,ama kendime yapılan haksızlığa dayanamıyorum,çok kötü hissediyorum:((
- +1 yıl
haklısın senin yanındayım üzüldüüm :(
Soran+1 yıl:(((bende onun yüzünden bu siteyi buldum.içimdeki sıkıntıyı burada paylaşmasam inan çok kötüyüm:(burda haykırıyorum!
azgın teke bikaç kadına vericen onu cimciklesinler heryerini aklı başına gelsin :P
15 Yorumla- +1 yıl
Onla da yetinmez bence o adam.
- +1 yıl
Böyle azgın erkekler evden köyden ırak valla balım :)
Kocanız ölü gibi...
Çaresi yok, sensiz bırakacaksın...00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. kocan seninle sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için evlenmiş.bu evlilik bu kafayla çok yürümez.
çocuk yoksa ortada boşanmayı düşünebilirsin.eğer değişmeyeceğine kanaat getirirsen.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana saygı duymuyor. duygularina, istediklerine, istemediklerine... sonuçta esit olmaniz gerekirken seni bastırıyor. sonu belli gibi be ablacim...
10 Yorumla
+1 yıluyurken kes sonra tuvalete atıp sifonu çek başka türlü adam olmaz o
10 YorumlaGerçektende yaşadıkların çok zor eğer ayrılma şansın varsa bunu düşün derim konuşarak anlıyacak bir tipe benzemiyor çok üzüldüm.
00 Yorumlaoha artık regl dönemin de demı dokunuyor nasıl azgın bı erkek lan bu sen de gazaozunu hap kat uysuun kalsın onlamı ugraşcan canım yaa
12 Yorumlaayyy sen varya rezillikte hatrck yapmış bir kadınsın eşinle aranızdakileri buraya yazarken hiç yüzün kızardımı
02 Yorumla
Soran+1 yılprofilim açık olsa kızarırdı,dalga geçme başına gelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuh amk böyle evlilikmi olur.sen bu durumları nasıl kaldırıyorsun.hadi seni istemesi bir nebze dicemde başkası ile sanal seks yapmasına nasıl göz yumuyosun.senin bu adama mecburiyetinmi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne bıçım adam bu be.işi gücü yokmu bunun hepmı evde
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki var,hep de işde dğil ama
+1 yılniye boşanmıyosun ve niye evlendi, ne biçim adam lan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yapacan tek şey var kendini ona seks gözüktürecen ne biliyim dekolte elbiseler giyin seksle ilgili şeyler konuş azdır yani gözü sadece seni görsün.. git yanına otur sende o pc başındayken..
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim derdim zaten onun fazla azgın olması,bana yeterince bakıyo zaten,ben bıkmışım sen ne diyosun!
Cevap sahibi+1 yılben pc başında vakit geçiriyor dedin ya ondan dedim pc başında ne yapacak p*rno filimleri izler ..o ona bagımlılık yapmış ben onu ondan kurtar dedim sana.
sen halinden memerun değilsin anlaşılan ama sende birşeyler yapmaının zamanı gelmiş
00 Yorumla
+1 yılyüz verme yapma bı kac hafta dedıklerın bak gör o zaman nasıl oluyo
00 Yorumla
+1 yılhımm senle oyması güzelde başka kadınlara bakması kötü canım
00 YorumlaCinsellik konusunda 386 cevap paylaştı. ne zamandır evlisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıla yakın:((
+1 yılTabi tabi bizde yedik... bir yürü git işine.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen yürü git işine asıl,sizin kdar usta değiliz yalan hikaye yazmakta!
- +1 yıl
Komiksin kabul ediyorum
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. kolayi var cok rahat bu durumdan kurtulabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılneymiş bu nun çaresi:((
Soran+1 yılo nedir?
- +1 yıl
tuvaletden cıkamaz isal olur :) bol bol koy 2 hafta kendine gelemez :D
Soran+1 yılanladım,bilmiyodum ama..
- +1 yıl
pardon yanlış okumuşum :D arkadas haklı bencede öyle yap
korkarım yakında sen de onu aldatırsın.. :/
018 Yorumla
Soran+1 yılben cinsel yönde bişey yappacağımı sanmıyorum ama sevgi konusunda emin değilim
Soran+1 yılsevgi dediğimde reelde bişey olmaz,ben kendimi biliyorum çok şükür..insanız ama
Soran+1 yıl1 saat sonra üzüldüğünü mü hatırladın da yazdın:)ben de güldüm sayende şimdi:))
Soran+1 yılöyle olsun bakalım:)teşekkürler
Soran+1 yılumarım düzelir...
Soran+1 yılsen elinden geleni yaptın:))hoşçakal
Soran+1 yılteşekkür edrim,yeterince içimi döktüğümü dşnyrm
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. nerden bulursunuz böyle öküzleri
00 Yorumlaboşanmak üzeresiniz. yazık size
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir evliliğiniz var sizin böyle..
00 YorumlaBuna nasil tahammul ediyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuklarım için ve Allah rızası için..bana iyi davranmıyo ama kocam diyorum ama bir yerde olmuyo,ayrılmak da kolay değil.dışardan baksan hiç öyle biri değil dersin,cehennem hayatı yaşıyorum resmen,kalbim kırık ama yüzüne haykıramıyorum,doyasıya kavga edemiyorum,o çok sinirli beni sindiriyo:((
Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı. Sana düzgün kişilikli bir arkadaş lazım
00 Yorumla
+1 yılseni sevmiyor ki, ayrıl heba etme kendini
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSapıkla evlilik sahne 1
00 Yorumla eklersen detaylı konuşabılırız..
00 YorumlaKarı koca arasına girilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac yasındasın ayrıl o hayvandan:(
01 Yorumla
Soran+1 yıl24.nasip bakalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil bir kocan varmis senin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kocadan sana hayır gelmez direk boşan
10 Yorumla
+1 yılSende onu taciz et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzamanla yavaşlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok kötü ya
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri