Pantolondan sperm geçer mi?

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. Özellikle kız arkadaşlar. Sevgilimle 6 ekimde bir şeyler yaşadık onda iç çamaşırı ve pantolon vardı bende de iç çamaşırı ve pantolon vardı. Cinsel organımı onun organı tarafına değdiriyordum ama pantolon vardı. Ben boşalmadım ayrıca, ama boşalmadan önce gelen sıvı kıyafetten geçip gebelik yapar mı diye korkuyoruz dediğim gibi boşalma olmadı. Ayrıca aradan 1 hafta geçti midesi bulanıyormuş kusma şeklinde. Doğurganlık döneminde şu an ve daha önceki doğurganlık döneminde kusma yaşamamış. Bir sorun olacağından korkuyoruz mide bulantısı doğurganlıktan kaynaklı dönemsel midir bir sorun var mıdır lütfen cevaplandırır mısınız. Söylediğim gibi boşalma olmadı sadece öncesindeki sıvıdan korkuyoruz pantolonun da ıslaklık da yoktu diye hatırlıyoruz. Bu sıvı pantolonu iç çamaşırını geçip gebelik yapar mı bu çok çok zor bir ihtimal ama bizi düşündüren mide bulantısı. Aranızda doğurganlık döneminde mide bulantısı yaşayanlar var mı belki de kusma şeklinde oluyor mu? Hava değişikliğinden kaynaklı da olabileceğini düşünüyoruz.
Pantolondan sperm geçer mi?